hazmedemiyorum.

yalanlar söyleyip vaatler verip kendi mutlu hayatına devam etmesi
Bu yalanlara artık çocuklar bile inanmazken , siz nasıl inanındınız?

Adamın evli olduğunu biliyormuşsunuz geçin bu işleri , bile bile devam etmişsiniz.

Adamın da sizden bir farkı yok , tencere kapaksınız.

Madem yüzüğü bozdurdunuz , sokak hayvanlarına mama falan aldaydınız bari.

kendisine geri yolladim. niye adam için hayir yapayım bir de. muhattap olmamak için bozdurup hesabına attim

bir bakıma şutlama işte. sizi istese eşinden boşanırdı
benim için eşinden boşanmasın zaten bunu kendine sordum benim yüzüme mi ayrılacaksın diye senle alakası yok o da beni istemiyor dedi sahtekar sonradan araları iyi olduğunu öğrenince zaten bu olaylar oldu

Buldum aynı konuyu açmışsınız bende bi an farklı kişiler aynı olayı yaşamış sandım

hayırdır hırlı gelip hırsız olmuşsun? hazmedemediğin ne 2. kadın oluşun mu? ne hakla masum bir kadını üzmeye kalkarsın sana ne ondan? evli adamın vaatlerine inanacak kadar ahmak ve gururusuzum demiyor da hazmedemedim diyor. SEN VE SENİN GİBİ YUVA KENELERİ BETER OLSUN İNŞALLAH. AMİN. birazcık Allah korkun varsa o kadını arayıp üzme

o kadını üzmek degil derdim o adamın ne mal olduğunu ortaya koymakti

dışardan bakınca namazlı abdestli adam dersiniz kendinin deyimiyle karısıda kendisini istemiyordu
Siz kaç yaşındasınız ?
Eğitiminiz nedir ?
Karışı istemese basar gider kadın , açar davasını yokuna bakar . Bunu bilmemek, anlamamak olmak için IQ nun 60 falan olması lazım.
Siz saf mısınız , yoksa saf ayağına mı yatıyorsunuz ?

ilahi adalete bırakın ve susun burda bile ne tepkiler aldınız karısına ulaşsanız Allah bilir ne duyacaksınız. Allaha havale edin ve unutun bunu. araları kötü diyorsunuz kör ölür badem gözlü olurmuş boşansa diyecekki o kadın yüzünden oldu sonra asla iflah olmayacaksınız halbuki zaten araları bozukmuş . Tehlikeli sular bunlar hiç uğraşmayın bırakın gitsin bir yerde belasını bulur ve patlar.

Adam cok düzgün görünüşlü dışardan bakınca siz inanamazsınız bu adam yalan söylemez dersiniz öyle biri

enayiligin bu kadar değil mi iste bunu hazmedemiyorum düzgün adam sandım birde bu adamın işlerinin rast gitmesini kendime yediremiyorum

Sen enayi falan degilsin ki. Ne oldugunu yazardim ama banlanmak istemiyorum. Hep beraber adamin bosanmamasina uzulelim dimi. Evli adamdan yuzuk alacak bir karakter gelmis burda destek bekliyor. Ya sabir.

kadinda bana beddua eder zaten beni durduran bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…