Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunun yalancisi nasil ..gercegi nasil.. biri tarif edebilirmi??? ne yaziodu kitapta arzu?yazarsan sevinirim bebisyerimseniben
ya kizlar iste beni anladiniz demi nasil sanci cekiyorum kac defa yazdim simdi sira size de geldi cekmek allah yardimciniz olsun
uzanmak fayda etmiyor malesef
ah ah ben ne cekiom siz sorun bakim
bugun gidecem doktora baksin acilma falan var mi bende bikdim yahu yoruldum artik
benımde ole uzanınca gecıyo kız adasu sen çok iş yapıyon ondan oluyo be guzelım dıkkat et kız sonra kızı gununden once getırcen
corumlu daha erken değil mi açılma için yaw??
Bu arada doktora gittim bugun bana magnezyumu keselim dedi ayagıma kramp giriyo diye vermişti magnezyum alınca sancıları hissetmeyebilirmişsin acaba ben de onun için mi tık yok kii? Sadece karnım tas gibi oluyo o kadar:uhm:
kızlar bu akşam ilk sahte sancılarla tanıştım doguruyorum sandım ama bir kitapta okudugum sancılarla uyuşmadıgını farkettim sahte sancılardı anladım uzandım ama uzanmak bile care etmiyordu agladım resmen sırtım kopuyordu sanki karnım taş gibi berbat bişidi yaa bidaha yalancı dogum sancısı yaşamam inş. hemen sıcak suya girdim kızlar duş cok iyi geldi başınıza gelirse hemen duşa girin bana uzanmak fayda etmedi :1no2: