- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serfik test yapsana ne kadar sabırlısın maşallah ya benim daha 8 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın sonra topiklerde dolaşırsın, aaaaa benim hiç belirtim olmadı kızlar korkmayın gebe olma ihtimaliniz olabilir örnek bakınız ben diye bende psikolojik belirtim oldu kızlar diye dolanabilirim , her şeyi belirti olarak görüyorum hayırlısı olsun bakalım ama beklemek ne zormuş
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM diye bir başlık olur tez zamanda inşallah
benim de şafak 3 kızlar çoook merak ediyorum...
hayırlısı bakalım , güzel haberlerini bekliyoruzzzz
hayırlısı olsun üzülme sakın en azından hamilemiyim değil miyim stresinden kurtuldun. Darısı başıma her belirtiyi evet evet bu bende var acaba hamilemiyim demekten yoruldum. Sende bende niye belirti yok ACABA mı demekten kurtuldun
serpılcım canımmmm temmuz ayına denersın artık kısmet degılmısss
canım belkı olmazsın ya adet oldun muuu gunun bugun du sanırım senın
Koyu leke gelmeye başladı çok az gördüm genelde bu şekil başlıyor adetim, bugün olmam lazım , burada okuyorum gerçi koyu lekede gelebiliyor hamileysen ama ben o ihtimali hiç vermiyorum, sürekli wc ye gidiyorum şuan kontroldeyim:):)
temmuz 12 çok uzak ( ama sanki hamileymişim gibi bir his var ve bunu engelleyemiyorum tuhaf bir şekilde böyle hissediyorum. Belki psikolojik olarak böyle hissediyorum ama hayırlısı erken gebelik testleri olsa keşke şöyle bir hafta öncesinden gösteren (