• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

İyiyim canım teşekkür ederim. Sen ve bebişinde umarım iyisinizdir. Aklıma takılan bir konu var sizinle paylaşmak istiyorum. Bir yakınım gebelik belirtilerinden bahsederken koltuk altından göğse kadar damar çıkar süt damarı demişti. Dediği gün baktığımda damar falan yoktu. Haftasonu baktım koyu bir damar var koltuk altından başlayan fakat tek göğsümde sizde böyle bir durum oldu mu yoksa benim hüsnü kuruntum mu :44:

Günaydın Kızlar :71:

Bugün adet günüm ama henüz olmadım , 28 günde bir oluyorum genelde bugün de olmazsam 30 günü tamamlayacak sanırım yani halen hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hiç belirti yok burada yazılanlara istinaden:):) karnım ağrıyor, belim kopmak üzere, ayaklarım müthiş ağrıyor nedir bu halim çözemiyorum olacaksa olsun da ben de şu çelişkiden kurtulsam temmuz ayına yelken açsam:):):)

serfik test yapsana ne kadar sabırlısın maşallah ya benim daha 8 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :1:

serfik test yapsana ne kadar sabırlısın maşallah ya benim daha 8 gün var test yapmamak için kendimi zor tutuyorum :1:

iki gün önce test yaptım bişeycik çıkmadı gecikmesini bekliyorum ben de belirti olmadığından, eğer hamileysem herhalde hiç ve hiç belirtsi olmadan hamile olan ben olacağım:):)

inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın sonra topiklerde dolaşırsın, aaaaa benim hiç belirtim olmadı kızlar korkmayın gebe olma ihtimaliniz olabilir örnek bakınız ben diye :1: bende psikolojik belirtim oldu kızlar diye dolanabilirim , her şeyi belirti olarak görüyorum hayırlısı olsun bakalım ama beklemek ne zormuş :49:

inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın sonra topiklerde dolaşırsın, aaaaa benim hiç belirtim olmadı kızlar korkmayın gebe olma ihtimaliniz olabilir örnek bakınız ben diye :1: bende psikolojik belirtim oldu kızlar diye dolanabilirim , her şeyi belirti olarak görüyorum hayırlısı olsun bakalım ama beklemek ne zormuş :49:

inşallah inşallah, direkt başlık açacağım zaten hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenen ender kişi diye:60::60::60:

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM diye bir başlık olur tez zamanda inşallah :emir_bebek:

kızlar bu ay bitti bende koyu lekeler görmeye başladım genelde adet başlagıcım bu şekil oluyor temmuz ayında inş güzel haberler veririm ramazan a da hamiş girerim:):)

hayırlısı olsun üzülme sakın :70: en azından hamilemiyim değil miyim stresinden kurtuldun. Darısı başıma her belirtiyi evet evet bu bende var acaba hamilemiyim demekten yoruldum. Sende bende niye belirti yok ACABA mı demekten kurtuldun :34:

hayırlısı olsun üzülme sakın :70: en azından hamilemiyim değil miyim stresinden kurtuldun. Darısı başıma her belirtiyi evet evet bu bende var acaba hamilemiyim demekten yoruldum. Sende bende niye belirti yok ACABA mı demekten kurtuldun :34:

aynen canım umarım sen de bu stresten kurtulursun ve umarım bu stres hamiş olduğuna dair olumlu bi şekilde geri döner sana :49:

serpılcım canımmmm temmuz ayına denersın artık kısmet degılmısss

canım belkı olmazsın ya adet oldun muuu gunun bugun du sanırım senın

serpılcım canımmmm temmuz ayına denersın artık kısmet degılmısss

canım belkı olmazsın ya adet oldun muuu gunun bugun du sanırım senın

Koyu leke gelmeye başladı çok az gördüm genelde bu şekil başlıyor adetim, bugün olmam lazım , burada okuyorum gerçi koyu lekede gelebiliyor hamileysen ama ben o ihtimali hiç vermiyorum, sürekli wc ye gidiyorum şuan kontroldeyim:):)

temmuz 12 çok uzak :(( ama sanki hamileymişim gibi bir his var ve bunu engelleyemiyorum tuhaf bir şekilde böyle hissediyorum. Belki psikolojik olarak böyle hissediyorum ama hayırlısı erken gebelik testleri olsa keşke şöyle bir hafta öncesinden gösteren :((

Koyu leke gelmeye başladı çok az gördüm genelde bu şekil başlıyor adetim, bugün olmam lazım , burada okuyorum gerçi koyu lekede gelebiliyor hamileysen ama ben o ihtimali hiç vermiyorum, sürekli wc ye gidiyorum şuan kontroldeyim:):)

canım benım hadı bakalım hayırlı guzel haber verırsın belkjı olmazsada onumuzdekı aylar beklerız artıkkkk hangısı hayırlısıysa o olsunn

temmuz 12 çok uzak :(( ama sanki hamileymişim gibi bir his var ve bunu engelleyemiyorum tuhaf bir şekilde böyle hissediyorum. Belki psikolojik olarak böyle hissediyorum ama hayırlısı erken gebelik testleri olsa keşke şöyle bir hafta öncesinden gösteren :((

canım ne guzel benım de 1hafta gecmek bılmemıstı :)) sımdı yapsanda cıkmaz tatlım en son yumurtlama gununden 9 yada 10. gununde bellı oluyooo

Hayırlısı diyelim nasip bu aya imiş , umarım bu ay olur yoksa strese girmeye başlayacağım zaten doktoruma gideceğim yine smear testimi tekrarlatacağım inşallah iltihap geçmiştir tek isteğim bu :97:

sen nasılsın esmacım var mı bulantılar :66:

Back