Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyu leke gelmeye başladı çok az gördüm genelde bu şekil başlıyor adetim, bugün olmam lazım , burada okuyorum gerçi koyu lekede gelebiliyor hamileysen ama ben o ihtimali hiç vermiyorum, sürekli wc ye gidiyorum şuan kontroldeyim:):)
benden de bu ay adet değil de koyu lekelenmeler geldi..inş.üstüne görmedir..benm umudum var sabah test yapacam..yoksada temmuza inş..
nette uzmanlar normal adet zamanında normal adet şeklinde bile üzerine görebilirsniz diyorlar..kime inanacağımızı şaşırdık
ben o zaman kanda yaptırayım daha kesin olur cuma günü o zaman yaptırırım kan testini
canım benim 16 temmuz adet tarihim...şu an 3 aylık hamile pskolojisindeyim.....temmuz 12 çok uzak ( ama sanki hamileymişim gibi bir his var ve bunu engelleyemiyorum tuhaf bir şekilde böyle hissediyorum. Belki psikolojik olarak böyle hissediyorum ama hayırlısı erken gebelik testleri olsa keşke şöyle bir hafta öncesinden gösteren (
Hamile kalsakda havamızı atsak hamile kalmadan hiç bir belirti olmadan hissi kablel vuku ile bildik diye
günaydın hepinize
Bugün kırmızıyı gördüm kızlar, rahatladım çok şükür