• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

kizlar kizlar kizlarrrrrr haydi size bir soru.. iliskiden sonra 2 damla kanama gelmesi ne kadar dogruuuu? size hic oldumu? Cumartesi gunu ben banyomu yaptim hersey normal.. 1 saat sonra tuvalete bi gittim, kilotum a 2 damla kanla karisik beyaz akinti gelmis.. o gun benim birde yumurtalama gunumun ilk gunudu.. ne diyosunuz daha once hic olmamistiii

Şimdi tam anlamıyla şöyle oluyor. ŞEY KEM KÜM :44::97: çalışmadığım yerden sormuşsun yaaaaa bilmiyom ben onu :50:

Her ne kadar evlilik olarak senden kıdemli olsamda, bebek çalışmaları konusunda daha çok tazeyim başıma böyle bişi gelmedi ama mantık çerçevesinde düşününce ilişkiden hemen sonra kan gelmesi bebeğin yerleşmesi anlamına gelmez sanırım sen bunu kastediyorsun bebeğin yerleşmesi 3. haftada görülüyor bildiğim kadarıyla . İlişki sırasında bir zorlanma falan olduysa ondan olabilir ya da bilmiyom ya kısacası mantıken ancak bu kadar açıklayabiliyorum :13:

Her ne kadar evlilik olarak senden kıdemli olsamda, bebek çalışmaları konusunda daha çok tazeyim başıma böyle bişi gelmedi ama mantık çerçevesinde düşününce ilişkiden hemen sonra kan gelmesi bebeğin yerleşmesi anlamına gelmez sanırım sen bunu kastediyorsun bebeğin yerleşmesi 3. haftada görülüyor bildiğim kadarıyla . İlişki sırasında bir zorlanma falan olduysa ondan olabilir ya da bilmiyom ya kısacası mantıken ancak bu kadar açıklayabiliyorum :13:

yok be anacimmm ne bebek yerlesmesi Allah askina.. hap kullaniyorum ben.. ben dedim acaba aranizda iliskiden sonra boyle kanama yasayan oldumu diye bi sorayim dedumm. Bebis falan olmaz ki bende :14::5: Bu ay iceyimmm birakcam.. muhaha her ay ayni seyi diyorum yawww sonra benimkisinle konusuyoruz yine iciyorum.. Sapsal beni her ay kandiriyo.. Iciyomus gibimi yapsam acep :60:

kizlar kizlar kizlarrrrrr haydi size bir soru.. iliskiden sonra 2 damla kanama gelmesi ne kadar dogruuuu? size hic oldumu? Cumartesi gunu ben banyomu yaptim hersey normal.. 1 saat sonra tuvalete bi gittim, kilotum a 2 damla kanla karisik beyaz akinti gelmis.. o gun benim birde yumurtalama gunumun ilk gunudu.. ne diyosunuz daha once hic olmamistiii

hap kullanıyorsan ondan olabilir ben de hap kullandığım dönemde kanamam olmuştu ilişkiden sonra önemli değil dedi doktorum...:28::28::28::28::28::28:

elimde değil ki bu ay eşimde bende çok istiyoruz tabi hayırlısı yinede:79:

ilk bebeğim düşükle sonuçlandı korunuyorduk 6 ay kadar oldu bu ilk ayımız çalışmalarda yani

kızlar bende hiç belirti felan yok bu hayra alamet değilmi acaba:31:

hayır canım geçmedi daha koskoca 4 gün var ama işte ne bileyim bir belirti felan şişlik ağrı olurdu heralde :3:

Back