Siz sanırım çoğu kez test yapıp negatif sonucun üstünüzde bıraktığı etkiyi hiç bir zaman yaşamadiniz evet test yapmak mümkün ama ben şu durumu yaşayanların olup olmadığını öğrenmek istedimMadem bunca zamandur şüpheleniyorsunuz bir test yapmak zor değil. Burdaki birilerinin ya da tanıdıklarının hamileyken adet görmesi sizin durumunuzu netleştirmez. Somut yollar varken birilerinin durumuyla neden hamile olup olmadığınızı anlamaya çalışıyorsunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet oldum ama halen belirtilerim var hamile olabilir miyim
- Konu Sahibi huzurlu1i
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah biraz daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki adetime az kaldı hayırlısı bakalımWalla birebir benim bacim ustune gorme denilen seyi yasamis normal adet oldum dedi ama hissediyorum da gittim kan verdim bir bucuk aylik hamileymisim dedi olabiliyor bi tanidik abla 5 ay adet olmus düzensiz gunler yuzunden gidiyor aa kadin cinsiyeti ogrenip geliyor ustelik korunmasina rağmen her sey olabilir kalbinde bi şüphe tohumu var ise git kan ver en fazla zaten adet oldun bu aya odaklanirsin hazir gitmisken hormonlarada baktir miss kontrol ettir kendi iste inşallah üstüne gorme olmuştur tabi dileğim hamile olursun inşallah
- 29 Ağustos 2018
- 4.232
- 4.206
- 133
İnşallah cumlemiz icin hayirlisi olsun cnmİnşallah biraz daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki adetime az kaldı hayırlısı bakalım
Test verdiniz mi sonuç ne acaba bende aynı durumdayım da ayin 4 ünde olmam gerekiyor du 2 sinde hafif lekelenme tarzında hafif kanama geldi üç gün sürdü ve korkuyorum test yapmaya ya negatif çıkarsa diye sizide merak ettim açıkçasıMerhaba kızlar ben ekim 20 de adet oldum son adetim 23 gün gecikmeyle oldu Aralık 20 de oldum ama yoğun bir kanamayla değil şuan halen gebelik belirtileri yaşıyorum hafif bir göbek de var hastaneye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım aranızda bu durumu yaşayan biri yada bı tanıdığı olan var mı
Henüz test yapmadım sizin gibi korkuyorum bende ama sizinki yerleşme kanaması olabilir bir test yapsanız olumlu sonuç alırsınız gibi herşeyden önce hayırlısı tabi benim kanamam 7 gün ağır sancıyla geçti sizin sanciniz oldu muTest verdiniz mi sonuç ne acaba bende aynı durumdayım da ayin 4 ünde olmam gerekiyor du 2 sinde hafif lekelenme tarzında hafif kanama geldi üç gün sürdü ve korkuyorum test yapmaya ya negatif çıkarsa diye sizide merak ettim açıkçası
Hayır benim sancım olmadı hiç farkına bile varmadim normalde 5 gün ve yoğun bir şekilde devam eder pıhtıli bir şekilde gelir bu sefer iki gün önce ve hafif pembe renkte pıhtısız oldu ayrıca her ay üç paket ped bitiririm bu ay bir paket bitmedi test yapmadim henüz bir kaç gün daha beklemek istiyorum İnşallah Rabbim ikimizinde kucağını boş bırakmaz ben çok istiyorum 4 senedir evliyim ve sebebsiz infirlitide sebebiyle bebeğimiz olmuyor bu ay havuç ve incir kürünü denedim Eşime de keçiboynuzu kürünü denedik bakalım kısmetHenüz test yapmadım sizin gibi korkuyorum bende ama sizinki yerleşme kanaması olabilir bir test yapsanız olumlu sonuç alırsınız gibi herşeyden önce hayırlısı tabi benim kanamam 7 gün ağır sancıyla geçti sizin sanciniz oldu mu
Ayy benimde adet günü pembe lekelenme geldi, sonra 2 gün normal adet gibi oldum sonrada 4 gün kahverengi lekelenme oldu.Hayır benim sancım olmadı hiç farkına bile varmadim normalde 5 gün ve yoğun bir şekilde devam eder pıhtıli bir şekilde gelir bu sefer iki gün önce ve hafif pembe renkte pıhtısız oldu ayrıca her ay üç paket ped bitiririm bu ay bir paket bitmedi test yapmadim henüz bir kaç gün daha beklemek istiyorum İnşallah Rabbim ikimizinde kucağını boş bırakmaz ben çok istiyorum 4 senedir evliyim ve sebebsiz infirlitide sebebiyle bebeğimiz olmuyor bu ay havuç ve incir kürünü denedim Eşime de keçiboynuzu kürünü denedik bakalım kısmet
Normalde ağrılı şekilde çok pıhtı düşer ve 5 gün boyunca kanamam olur, bu sefer hiç pıhtı gelmedi. İlk gün haricinde ağrılarımda olmadı.
Lekelenme biteli 4 gün oldu.
Sol kasığımda ağrı var, iğne batması gibi. Arada sağ kasıkta da oluyor ama çok az. Yorgunluk ve baş ağrısı var. Göğüslerimde bir şey yok, testte negatif çıkıyor. Aynısı nerdeyse. Ümitlenmeli miyim acaba ama evde gebelik testim negatif çıkıyor
Baş ağrısı ve yorgunluk bendede var inşallah vardır sizinde her zaman bir ümit vardır ümidinizi hiç kaybetmeyin Allah gönlünüzde olanı hayırlı nasip etsin inşallah isterseniz bir kaç gün daha bekleyip kan testi verin dikkat edin yinede belki vardır ben en azından öyle yapacağımAyy benimde adet günü pembe lekelenme geldi, sonra 2 gün normal adet gibi oldum sonrada 4 gün kahverengi lekelenme oldu.
Normalde ağrılı şekilde çok pıhtı düşer ve 5 gün boyunca kanamam olur, bu sefer hiç pıhtı gelmedi. İlk gün haricinde ağrılarımda olmadı.
Lekelenme biteli 4 gün oldu.
Sol kasığımda ağrı var, iğne batması gibi. Arada sağ kasıkta da oluyor ama çok az. Yorgunluk ve baş ağrısı var. Göğüslerimde bir şey yok, testte negatif çıkıyor. Aynısı nerdeyse. Ümitlenmeli miyim acaba ama evde gebelik testim negatif çıkıyor