• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

Güzelim çok kafaya takma olursa çok güzel olur ama olmazsada dünyanın sonu değil. Allah sağlığını ve ömrünü uzun etsin daha ilk denemen , korkuya kapılma ama elinde değil biliyorum sakin olmaya çalış. Hakkında hayırlısı olsun:70:

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun ıkıncı kardesı gelıyoooooo :))

ayyy cok sevindim tatlim senin adinaaa :64::62::66: insallah sag saglim alirsin bebisini kucaginaaa!!!

Günaydın canım,
çok sevindim, sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına inşallah:emir_bebek::emir_bebek:, darısı benim gibi bekleyenlerin başına..ben de bugün test alıp yarın yapacağım halen belirti yok ama en azından kafamda ki soru işareti gider :97:

CaNim ya karamsarlığa düşme yarın ilk idrarınla yap hayırlı sonucu verirsin insallah

kızlarrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

bıraz once tahlıl yaptım cıkmaz dedım ama duramadımmm sılık 2. cızgı cıktı yuppııııı

ha mı le yımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) oglumun ıkıncı kardesı gelıyoooooo :))

çok sevindimmmmmm hayırlı olsunnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

kızlar benim gözbebeklerim kocaman kocaman bi tuhafım bugün suratım yanıyor , bir de ilk defa idrarımdan yumurta akı gibi sıvı geldi, acaba hamile miyim, biliyorsunuz tedirginliğimi:97:

kızlar benim gözbebeklerim kocaman kocaman bi tuhafım bugün suratım yanıyor , bir de ilk defa idrarımdan yumurta akı gibi sıvı geldi, acaba hamile miyim, biliyorsunuz tedirginliğimi:97:

hiç meraak etme canım hep olumlu düşün bendede sadece ağız kuruluğu ve sık idrara çıkma vardı

Serfik canım bak bunlar olumlu seyler inşallah yarın seninde güzel haberini alicaz tatlım

Benimde ağzımın tadı yok idrara çok çıkmaya başladım ve karnım şişti gibi ara ara sızlıyor

ben de az önce bir ıslaklık hissettim yine baktım beyaz akıntı vajinada koyu kıvamda lastik gibi.... adet olmayalı 3 gün oldu allahım kafayı yiycem kasık ağrım var akıntım 3-4 gündür var adet beklerken akıntı????? offffffffffffffffffff

Serfik canım bak bunlar olumlu seyler inşallah yarın seninde güzel haberini alicaz tatlım

Benimde ağzımın tadı yok idrara çok çıkmaya başladım ve karnım şişti gibi ara ara sızlıyor

hayırlısı canım bekliyorum suratım karıncalanıyor gözaltlarım sanki şişiyor gibi bir tuhafım anlamadım ,bugün bir test alıyım de yarın inşallah müjdeli haberi veririm:emir_bebek:

belirtilerin başladı demek son dk bekliyor bu bebişler senin adetin gecikmiş miydi canım hatırlamıyorum da...

ben de az önce bir ıslaklık hissettim yine baktım beyaz akıntı vajinada koyu kıvamda lastik gibi.... adet olmayalı 3 gün oldu allahım kafayı yiycem kasık ağrım var akıntım 3-4 gündür var adet beklerken akıntı????? offffffffffffffffffff

test yap canım neden bekliyorsun:)

Yok canım benim adetime 4 gün daha var ayın besinde olmam gerekiyor ama merak iste test yaptım çıktı

Yok canım benim adetime 4 gün daha var ayın besinde olmam gerekiyor ama merak iste test yaptım çıktı

ne güzel canım çok çok sevindim, hadi bakalım oğluşunun yanına bir de kızın olur , sağlıklı olsun tabi ki de:):) benim de 3 günüm var heyecanlıyım:21:

serfikcim yemezler güzelim git sen al bir test yap da görelimm:60: canım inşallah hamilesindir gerçekten sevinirim ben feci tırsıyorum yine hüsrana uğramaktan korkuyorum :59:
adet olmam gerekirken bu kadar akıntı anlam veremedim belki enfeksiyondur belki üşütmüşümdür ahh ahhh bu ayın 24 ü evlilik yıl dönümüm 1 yıl olacak tam

Canım Cikar seninde büyük ihtimalle inşallah brnndekiz istiyorum ama babamiz ve oğlum erkek istiyo :)) hayirlisiyla olsunda

serfikcim yemezler güzelim git sen al bir test yap da görelimm:60: canım inşallah hamilesindir gerçekten sevinirim ben feci tırsıyorum yine hüsrana uğramaktan korkuyorum :59:
adet olmam gerekirken bu kadar akıntı anlam veremedim belki enfeksiyondur belki üşütmüşümdür ahh ahhh bu ayın 24 ü evlilik yıl dönümüm 1 yıl olacak tam

:60::60::60: benim günüm geçmedi ki tatlım , günü geçen sensin hadi bugün alalım yarın birlikte yapalım o zaman:21:

oh oh maşallah:nazar: beliştiler hepinizde başlamış vallahi ben sizin yerinizde olsam hemen bir test yaptırırdım hatta idrar testi değil direkt kan testi ondan kesin oluyormuş ne kadar sabırlısınız yaaaaaaaaa :1:

oh oh maşallah:nazar: beliştiler hepinizde başlamış vallahi ben sizin yerinizde olsam hemen bir test yaptırırdım hatta idrar testi değil direkt kan testi ondan kesin oluyormuş ne kadar sabırlısınız yaaaaaaaaa :1:

ya canım benim günüm geçmedi, ilk belirti olarak ki belirti ise gözbebklerim kocaman bugün ama bugün alıp sabahtan yapacağım hani sabah testi daha sağlıklı oluyormuş ya ondan:):)

benim gözbebeklerim her daim küçüktü şimdi gidip geliyorum aynaya bakıyorum bazen büyük bazen küçük hep küçük olurdu.... yok yok bunlar safsata bunlar uydurmaca... ben pkoluyum hiç umutlanmama gerek yok bu kadar kolay olamaz canım burnumda oluyor düşündükçe:50:

Back