• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

oh oh maşallah:nazar: beliştiler hepinizde başlamış vallahi ben sizin yerinizde olsam hemen bir test yaptırırdım hatta idrar testi değil direkt kan testi ondan kesin oluyormuş ne kadar sabırlısınız yaaaaaaaaa :1:

rabbim hayırlısıyla sana da versin canım... belirtiler her ay dalga geçiyor bu ay da o dalgalardan biridir ben alıştım onun kahpeliğine:52:

benim gözbebeklerim her daim küçüktü şimdi gidip geliyorum aynaya bakıyorum bazen büyük bazen küçük hep küçük olurdu.... yok yok bunlar safsata bunlar uydurmaca... ben pkoluyum hiç umutlanmama gerek yok bu kadar kolay olamaz canım burnumda oluyor düşündükçe:50:

Umudunu yitirme canım Allah büyüktür , bekleyebileceksen bir kaç gün daha bekle o zaman üzme kendini:(

öyle tabi canım rabbim hayırlısını versin işte bende pko olmasa elli kere yapardım ama işte ben kolay kalamayacağımı düşünerek üzülüyorum kimbilir ne aşamalardan geçerim olması için ya da bakarsın mucize olur işte. böyle belirtiler olmasa adet olup geçse bu kadar insan kafasını yormaz

AnneyimBen herşey gönlünce olsun tebrik ederim sağ alim al kucağına bebişini inşallah

Canım benim TSK ederim darısı sizlerin basına
Bu kadar karamsar olma tatlım yüce Rabbim ol dediği zaten hicbisey duramaz karşısında hayirlisiyla seninde olur

sağ göğsümün ucuna azıcık sancı mı desem acı mı desem bişeyler oluyor gidiyor... neyse neyse kafayı yiycem sanıım bakalım ben test alıcam ama yarın sabah yapıcam görüşmek üzere kafayı bozdum sabah beridir netteyim

Günaydın kızlarr,

Bu sabah 5 te uyandım ve test yaptım negatif çıktı, adetim gecikmedi ama gözbebeklerim büyümeye başladı tam da umudu kesmişken tekrar umutlanmıştım artık tamamen kafamdan sildim ilk denemede kendimi bu kadar yıpratamam gece rüyalarıma girmeye başladı, uyku uyuyamıyorum, ilk denemede bu kadar yıpratamam kendimi bir adım geri atıyorum bu yüzden umarım temmuz anneleri arasına girmek nasip olup:43:

serfık canım hayırlısı olsun tatlımmm her ıste bır hayır vardırrrr ama adetıne daha var bekle bakalım bıraz umıtsızlıge kapılma hem bu ay olmadı obur ayyy hangısı hakkınızdfa hayırlı ıse o olsun canım

öyle canım, takmıyorum artık olursa zaten belli edecek kendini , zorla belirti arıyorum bende:) kısmet artık ben de burada heyecanla belirtilerimi anlatırım elbet bir gün:):)

ınsalalh canımmmm en ıyısı kafaya takmamak ınsanın elınde olmamasına ragmennn

canım dun cok mıdem bulandı ama bugun hıc bıseyım yok :))) sadece belım agrıyo bıraz ara ara

iyi iyi maşallah :nazar: aman çok bişey olmasın inş rahat bir hamilelik geçirirsin, ben de bu ay hamile kalıp martta bebeşimi kucağıma almak istiyordum ben de mart doğumluyum eşim de nisan ikimizin ortası olurdu ama temmuzda da ucundan yakalrım sanırım :10:

olur canım olur ınsallah benım oglumda mart ınsalalh buda mart olucak :))

oglum 22 mart :)) buda 13 mart gozukuyo ama seeryanla 1 hafta erken alıyolar o yuzden 6 yada 7 olabılır tatlım

verırım tabı canım senınde haberlerını beklıyorum buarad ısmım esmaa

Back