• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda hamile kalmayı planlayanlar

bu konuda hiç bilgim yok ama ne olacak ki eğer 35 gün normalse 24 günde normal sayılır. Ben öyle olsam şunu düşünürüm her ay 24 günde bir oluyorsam sorun yok düzenli oluyorum demektir diye :44:

ne bileyim canim oyle merak ettim... benim daha once kistlerim vardi yumurtaliklarimda.. ondan merak ettim.

sefık tatlım adet oldun mu meraktayım halenn

Oldum malesef canım napalım, haftaya çalışmalara devam...

Bu arada ilk denemede olmaması normal dimi korkuyorum hamile kalamayacağım diye , bide benim smear de iltihap çıkmıştı,
5 gün fitil kullandım doktor çok önemsemedi 5 gün sonra çalışmalara başla yumurtlama dönemin dedi acaba iltihap mı geçmedi
onun da tedirginliği var adetim bitsin dr gidicem yine bakalım

daha öncede yzmıştım adetime 2 gün daha var amaçatladım ya bugün eczaneye gittim veeeeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif:50::50::50::50::50::50::50:

daha öncede yzmıştım adetime 2 gün daha var amaçatladım ya bugün eczaneye gittim veeeeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif:50::50::50::50::50::50::50:

Moralini bozma sakın , vakti zamanı gelince Rabbim önce karnına sonra kucağına nasip eder, bak bizde aynı şeyleri yaşıyoruz olur mu olmaz mı sıkıntısını çekiyoruz, biz istiyoruz ama sadece bizim istememizle olmuyor , bu ay olmazsa önümüzdeki ay canını sıkma :70:

moralini bozma sakın , vakti zamanı gelince rabbim önce karnına sonra kucağına nasip eder, bak bizde aynı şeyleri yaşıyoruz olur mu olmaz mı sıkıntısını çekiyoruz, biz istiyoruz ama sadece bizim istememizle olmuyor , bu ay olmazsa önümüzdeki ay canını sıkma :70:

sağol canım allahım isteyen herkese nasip etsin inş.adetime 2 gün var idrar testinde kesin sonuç vermişmidir acaba??????????

benim de adetim2 gün geçti
yarın test yapıcam
umarım hamileyimdir

bu arada hepinize merhabalar
aranıza yeni katıldım

sağol canım allahım isteyen herkese nasip etsin inş.adetime 2 gün var idrar testinde kesin sonuç vermişmidir acaba??????????

adet geçmeden güvenilirliği yok diye biliyorum
benim 2 gün geçmesine rağmen yapamadım hayal kırıklığına uğramamak için
yarın yapıcam regl olmazsam
bence biraz bekle sonuç güvenilir değil

canım tam olarak bilmiyorum bizimde bu ay ilk denememiz hayırlısıyla inş olur daha benimde 7 gün var olmasına ama burda sürekli okuyorum testlerin sonuçlarını idrar testleri kimi zaman yanıltabiliyormuş en kesin sonuç kan tahlilinden anlaşılırmış genelde yorumlar böyle idrar testi adet geçtikten sonra net sonuç veriyormuş . Ama ben yine senin yerinde olsam sonucu doğru olarak algılardım şimdiki testler %99 kesin sonuç veriyor.:44:

benim de adetim2 gün geçti
yarın test yapıcam
umarım hamileyimdir

bu arada hepinize merhabalar
aranıza yeni katıldım

Aramıza hoşgeldin :70: inşallah gebe kalırsın bu ay benim adetime 7 gün var ama ben çatlıycam sabırsızlıktan senin yerinde olsaydım heralde çoktan yapmıştım :1:

Aramıza hoşgeldin :70: inşallah gebe kalırsın bu ay benim adetime 7 gün var ama ben çatlıycam sabırsızlıktan senin yerinde olsaydım heralde çoktan yapmıştım :1:

teşekkür ederim hoşbuldum :)

aslında ben de çok merak ediyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
oyüzden yarını beklicem
genelde adetlerim düzenlidir ama psikolojik olarak gecikmiş olabilir diyorum, ama umarım değildir.

siz ne zamandır deniyorsunuz?
bizim 3. ayımız

adet geçmeden güvenilirliği yok diye biliyorum
benim 2 gün geçmesine rağmen yapamadım hayal kırıklığına uğramamak için
yarın yapıcam regl olmazsam
bence biraz bekle sonuç güvenilir değil

ayyyy nasıl bekliyorsun.ben çok sabırsızım yaaaaaa:44::44::44::44::44:inşallah hamilesindirrrr

bizim ilk ayımız bakalım hayırlısıyla gelir inş bebişimiz :49: iki gün yeterli bir zaman ben senin yerinde olsam çoktaaaaaaan yapmıştım :34:

kizlar kizlar kizlarrrrrr haydi size bir soru.. iliskiden sonra 2 damla kanama gelmesi ne kadar dogruuuu? size hic oldumu? Cumartesi gunu ben banyomu yaptim hersey normal.. 1 saat sonra tuvalete bi gittim, kilotum a 2 damla kanla karisik beyaz akinti gelmis.. o gun benim birde yumurtalama gunumun ilk gunudu.. ne diyosunuz daha once hic olmamistiii

Back