al sana temiz bi don uzatayim o zaman canim hehehe. cobucak cobucak bitiversinde hemen yeni sezonu aciver..
bitsin bitsin hemen sezonu açmak istiyorum :90::90::90:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al sana temiz bi don uzatayim o zaman canim hehehe. cobucak cobucak bitiversinde hemen yeni sezonu aciver..
bu konuda hiç bilgim yok ama ne olacak ki eğer 35 gün normalse 24 günde normal sayılır. Ben öyle olsam şunu düşünürüm her ay 24 günde bir oluyorsam sorun yok düzenli oluyorum demektir diye :44:
bitsin bitsin hemen sezonu açmak istiyorum :90::90::90:
sezonu ac acmasina da... yumurtalama gunlerimize dikkat edelim. O gunlerde misafir cagirmayin, misafirlige gitmeyin.. evden cikmayinnn
sefık tatlım adet oldun mu meraktayım halenn
daha öncede yzmıştım adetime 2 gün daha var amaçatladım ya bugün eczaneye gittim veeeeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif
moralini bozma sakın , vakti zamanı gelince rabbim önce karnına sonra kucağına nasip eder, bak bizde aynı şeyleri yaşıyoruz olur mu olmaz mı sıkıntısını çekiyoruz, biz istiyoruz ama sadece bizim istememizle olmuyor , bu ay olmazsa önümüzdeki ay canını sıkma
sağol canım allahım isteyen herkese nasip etsin inş.adetime 2 gün var idrar testinde kesin sonuç vermişmidir acaba??????????
benim de adetim2 gün geçti
yarın test yapıcam
umarım hamileyimdir
bu arada hepinize merhabalar
aranıza yeni katıldım
Aramıza hoşgeldin inşallah gebe kalırsın bu ay benim adetime 7 gün var ama ben çatlıycam sabırsızlıktan senin yerinde olsaydım heralde çoktan yapmıştım
adet geçmeden güvenilirliği yok diye biliyorum
benim 2 gün geçmesine rağmen yapamadım hayal kırıklığına uğramamak için
yarın yapıcam regl olmazsam
bence biraz bekle sonuç güvenilir değil
ayyyy nasıl bekliyorsun.ben çok sabırsızım yaaaaaa:44::44::44::44::44:inşallah hamilesindirrrr
çıkmaz diye düşünüyorum o nedenle yapmıyorum
umarım öyleyimdir
aslında ihtimalli hissediyordum ama birden nedense regl olacak gibi hissettim
düzenliyse adetlerin korkma 2 gün geçmiş ve mutlu haberi bizimle paylaş...