Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Hepimize canım sağol tekrar yatıyorum valla çok yorulmusum kendimi kasmaktan hiç de lüzum yokmuş
Ya tabi ya..ilk olunca..cok normal..jel felan verdilerse yuruyus yapmalisin..cokta yatma kan akisi olmasi gerekiyor..kendini yormadan..sanki bi yerde okumuatum embriyo 72 saat icinde tutunmayi gerceklestieiyo..ne kadar dogru bilmiyorum..canim..

Ya tabi ya..ilk olunca..cok normal..jel felan verdilerse yuruyus yapmalisin..cokta yatma kan akisi olmasi gerekiyor..kendini yormadan..sanki bi yerde okumuatum embriyo 72 saat icinde tutunmayi gerceklestieiyo..ne kadar dogru bilmiyorum..canim..
Evet jeli beş gündur kullanıyorum canım sürdükten sonra yürüyorum yirmi dk sabah akşam uyguluyorum

Arkadaşlar bir şey soracağım transfer sonrası 11 gün sonra kanda çıkıyor ya hani gebelik varsa peki onun öncesinde belirti falan oluyor mu benim ilk transferim de bilgim yok bir de gebe kalirsak bir aylık mi sayiliyor o anda

Moralimi bozma da bende belirti de oldu negatif belirti olmadı da yine negatif 3 kere yaşadım aynı şeyi

Arkadaşlar dün transferim oldu ben bugün ateş hissediyorum ya hastalık kapmış olabilir miyim tuhaf korkular.icindeyim yoksa ilaclardan mı benim.gibi olan var mi

Arkadaşlar dün transferim oldu ben bugün ateş hissediyorum ya hastalık kapmış olabilir miyim tuhaf korkular.icindeyim yoksa ilaclardan mı benim.gibi olan var mi
Canım embriyo tutunma döneminde oluyor diye biliyorum ama muhakkak doktorunu ara derim.

Canım embriyo tutunma döneminde oluyor diye biliyorum ama muhakkak doktorunu ara derim.
Vücut bebeği vücut risi madde olarak algılayıp vücuttan atmak istiyormuş ilk zamanlar bunun için bağışıklık sistemini baskılayan ilaçlar veriyor doktorlar. Nasıl vucut dışına bir madde girince halsiz ateş hissedersin embriyo transferinde de olabiliyor. Bir doktorunu ara istersen burda seni yanlış yonlendirmeyelim

Teşekkür ederim canım yani öyleyse bir tehlike yoktur di mi geçicidir yani yoksa bir terslik mi olduğunu gosterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…