- 10 Mart 2019
- 175
- 180
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kullanıyorum 9 gündür filan ama çok baş ağrısı yapıyorKızlar sizde bu süreçte estrofem kullanıyomusunuz tablet, bana doktorum verdi 10 gündür falan kullanıyorum
Hadi ya bende bi yan etki göstermedi inşallah işe yarar her doktor ilaç vermiyo embriyo tutunması için faydalı bi ilaçmış iyi oldu bizim doktorlarımızın yazması bizeBen de kullanıyorum 9 gündür filan ama çok baş ağrısı yapıyor
merhaba 8 haziran adetle birlikte kaçıncı gün oluyor transfer adetle irlikte kaçıncı gün transferiniz olacak inşallahBen Bir aksilik olmazsa 8 Haziran transfer günüm
Bana protestan iğnesi verdi. Vijinal jel estrofem coraspin bide prednol olarak kullanmaya başladım. Hayırlısıyla bakalm bisey kalmadı salı gununueben hergun yuruyus yapiyorum, doktor ignelere ek olarak aspirin almami soyledi, kan dolasimi icin. Galiba transferden 3-4 oncede bagisiklik baskilayici ilac vericeklermis. Insallah ise yarar.
Evet canim transfer hazırlığından beri kullanıyorum yanında ekstra bir sürü ilaç da varKızlar sizde bu süreçte estrofem kullanıyomusunuz tablet, bana doktorum verdi 10 gündür falan kullanıyorum
Genelde estrofem hep veriyorlar sana başka iğne vs verdi mi? Ben de 3 haziranda kontrole gideceğim gebelik aşısı yapacaklarını söylediler başka da ilaçlar vercez dediler hayırlısıHadi ya bende bi yan etki göstermedi inşallah işe yarar her doktor ilaç vermiyo embriyo tutunması için faydalı bi ilaçmış iyi oldu bizim doktorlarımızın yazması bize
Merhaba ben 17 mayısta adet oldum adetin 4.günü estrofeme başkadım 23.cü gün olacak kısmetsemerhaba 8 haziran adetle birlikte kaçıncı gün oluyor transfer adetle irlikte kaçıncı gün transferiniz olacak inşallah
BEnim ekstrofemin 17. Günü olacak transfer inşallah bir aksilik olmazsa. 10. Günde 12 mm olmuştu.Genelde estrofem hep veriyorlar sana başka iğne vs verdi mi? Ben de 3 haziranda kontrole gideceğim gebelik aşısı yapacaklarını söylediler başka da ilaçlar vercez dediler hayırlısı
Merhaba ben 17 mayısta adet oldum adetin 4.günü estrofeme başkadım 23.cü gün olacak kısmetse
her doktor farklı uyguluyor heralde ben estrofemin 15.gününde kontrole gideceğim ona bi 5 gün ekleyin dediler 8 haziran şimdilik ama belki kontrolde değişir :) transfer için kaç mm olmalı rahim kalınlığı?BEnim ekstrofemin 17. Günü olacak transfer inşallah bir aksilik olmazsa. 10. Günde 12 mm olmuştu.
A öylemi bana sadece bunu verdi bide folik asit alıyorunEvet canim transfer hazırlığından beri kullanıyorum yanında ekstra bir sürü ilaç da var
Başka vermedi bana canım, hayırlısı olsun hepiniz için hayırlısı da bebek olsun inşallahGenelde estrofem hep veriyorlar sana başka iğne vs verdi mi? Ben de 3 haziranda kontrole gideceğim gebelik aşısı yapacaklarını söylediler başka da ilaçlar vercez dediler hayırlısı
Merhaba ben 17 mayısta adet oldum adetin 4.günü estrofeme başkadım 23.cü gün olacak kısmetse
Verdi canım şimdi 2 ilaçlara geçtim protestan iğnesi verdi vijinal jel olsalar iğnesi başka ilaçlarda varA öylemi bana sadece bunu verdi bide folik asit alıyorun
Aynen canım hayırlısı inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın senin ilk denemen mi?Başka vermedi bana canım, hayırlısı olsun hepiniz için hayırlısı da bebek olsun inşallah
Canım özel.hastaneye gittiğimiz için özeller mayısda başladı devlet hastaneleri bildiğim kadarıyla daha acilmadiBayanlar virüs nedeniyle gittiğim araştırma hastanesi yumurtalarımı dondurdu transfer yapmadi yasak denildi siz nasıl gittiniz nasıl kabul ettiler sizi
Kacinci gununde verdi diger ilaclariVerdi canım şimdi 2 ilaçlara geçtim protestan iğnesi verdi vijinal jel olsalar iğnesi başka ilaçlarda var