Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Teşekkür ederim canım doktorum belki kizar şimdi panik atak yaptım diye korkuyorum aramam valla çok soru soruyorum zaten utandım artik
Olsun ayıbı yok bunun. Ben de bir sürü soruyorum. En son tüm embriyoları transfer edelim diye soyledimadam a güldü. Olabiliyor heyecanlanıyoruz endiseleniyoruz cunku

Teşekkür ederim canım yani öyleyse bir tehlike yoktur di mi geçicidir yani yoksa bir terslik mi olduğunu gosterir
Ben sanmıyorum canım ama doktor değiliz hiç birimiz en doğru cevabı doktorun verir. Muhakkak ara konuş için rahat eder hem.

Valla ben o kadar doktora gittim çoğuda özel çok soru sorunca tersliyorlar, salakmısın bakışı yemek istemediğim için sormuyorum birşey. Özellikle bir araştırma hastanesinde çok terslendim zaten doktoru görmen de mümkün değil. Özelde de para veriyorsun diye ulaşamıyorsun ki istediğin zaman bir sürü kişi var en son doktora yatayım mı dediğim de karpuzmusun da yata yata olacak bu iş dedi. Test gününü beklerim adamlar da haklı bir sürü pipirikli kadın.

Evet ben de bahceciye gidiyorum özel yani ona rağmen çok rahat soramiyorsun ama sanırım bu özel ya da devlet değil de doktor ile alakalı doktorlar genel olarak çok soru sevmiyor bence istisnalar var tabi ama genelde benden daha iyi mi bileceksin modundadalar

Yok özelde özel gibi hissedemedim ben, doktor yine 50 kişiye bakıyor çok yoğun sana ayırdığı zaman çok kısıtlı. Asistanlarda doğru düzgün cvp vermiyorlar.

Arkadaşlar dün transferim oldu ben bugün ateş hissediyorum ya hastalık kapmış olabilir miyim tuhaf korkular.icindeyim yoksa ilaclardan mı benim.gibi olan var mi
Bende olmadi canim...psikolojik olabilirmi..benimde ilk gun tansiyonum felan cikti eve geldigimde..actim ama bisey yiyemistim ona baglafim ben..beklerken odada felan usudunmu..ben cok usumustum mesela halandirmayi kapatamiyiz dediler merkezi sistemmis..bi pike daha verdiler bana..operasyon odasida soguktu..belki usutmus olabilirmisin..cok gecmis olsun tatlim

Evet canım haklısın usutmus de olabilirim ama gecti iyiyim yani şu an kafa rahatsız benim bence

Benim de her yerime ağrı giriyor karnım karnımın üstü ve sırt kol neden acaba anlamadım tuhaf ağrı var devamli.karnimda

Arkadaşlar transfer sonrası maydanoz zararlı mı bana doktor demedi bir şey bir yorumda gördüm.ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…