Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Ümit hocadayım hala.Geçen sefer olmamıştı , bu kez dondurulmuş koyduk .Biraz önce aşırı kahverengi kanama geldi,miktarın çok olması korkuttu.Kırmızı değil.Yarın 15. Gün kan verip hocaya haber edecektim ,11. Gün 199,13. Gün 447 çıkmıştı ama moralimi bozdu bu kanama.Sende olmuşmuydu.Ağrı var kasıklarımda

Bende de oldu cok korktum bisey oldu diye ama sukur bisey olmadi senin de olmayacak insAllah stres yapma uzan dinlen cok ayakta kalma bol su ic benim daha sonraki haftalarda da oldu kahverengi kanama sabah aksam 2 adet progestan fitil kullaniyordum 10 haftaya kadar kullandim ve aralarda oldu o kahverengi kanamalar dr normal dedi fitilden tahris olabiliyor kirmizi olmadigi surece sorun yok dedi.

Teşekkürler Deniz.Ben sabah 2 akşam 2 progestan fitil, bir tane de prolutex iğne kullanıyorum.Şimdi yazdım doktora ve hemşireye ekstra bir ilaç alayım mı diye cevap vermediler.Arayamadım geç oldu diye.yarın ben kan vereyim de sonucu göreyim.

Arkadaşlar bugün 14. günüm , epey bir kahverengi kanamam oldu.Çok korkuyorum.Doktoruma yazdım ama cevap vermedi.Başınıza geldi mi , lekelenme gibi değil , miktarı çok ama kahverengi
Merhaba lutfen sakin kalmaya calisin, ben 11 haftalik hamileyim ve 10. Haftaya kadar lekenme yasadim belli araliklarlada kanama hatta bir gece uykumdan uyandigimda pijamam diz kapaklarima kadar kan olmustu hemen hastaneye gittim fakat bebekte bisey yok demislerdi ben yasadiklarima dayanarak sunlari soylebilirim kahverengi leke ne kadar gelirse gelsin parlak ve kirmizi olmadigi surece endiselenicek bisey olmadigini soyledi her gittigim doktor 10. haftaya kadar istisnasiz her gun leke geldi 5 farkli doktora gittim problem olmadigina ikna olmak icin stres yapmayin lutfen mutlaka duracak

Aynen bende oyle kullaniyordum stres yapma kirmizi olmadigi surece sorun yok icin rahat olsun.Bazende ilk basta iki embriyo tutunuyormus sonra biri devam etmeyincede bu tarz kahve lekelenmeler oluyormus.Bana umit hoca ilk ikisisi tutmus sonra biri devam etmis olabilir demisti belki seninxe oyle oldu yada progestan fitilden kaynakli tahris oldu,yarin mutlaka cevap verir hoca test yaptir icin rahat etsin biliyorsun stres en buyuk dusmanimiz.Dedigim gibi bende de burda bircok arkadastada oldu stres yapma icini ferah tut bisey olmaz Allahin izniyle

Kuzum sen bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı 17 den sonra hissetmeye baslayabılırsınız deniyor
Bana dediysen daha hissetmedim canim yada belki hissettigimin farkinda degilim bilmiyorum.Evet 17. Haftadan sonra hisseciliyormus ama ben fark etmedim 20. Haftalari bekliyorum hissetmek icin sen nasil oldun canim daha iyimisin ?

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için.Bu 5. Tüp bebek denemem, 40 yaşında ilk kez hamile kaldım o yüzden Korkuyorum.Ama söyledikleriniz rahatlattı

Çok sağol Denizciğim.İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Arkadaşlar bugün 14. günüm , epey bir kahverengi kanamam oldu.Çok korkuyorum.Doktoruma yazdım ama cevap vermedi.Başınıza geldi mi , lekelenme gibi değil , miktarı çok ama kahverengi
Ozlem hanim 1 pedi dolduracak miktarda mi kanamaniz? acik kirmizi olmadikca cok endiselenmeyin. Muhtemelen verilen progesteron ostrojeni dengelemeye yetmiyor. Yerlesme kanamasi olmasi icin miktar biraz fazla. Siz doktorunuza ulasin, bir de ilk haftalarinda tum annelere de demisimdir dolabinizda bir proluton depot bulundurun, doktorunuz vurulsun derse bir hemsireye vurdurursunuz.

Kırmızı değildi, kahverengiydi.Doktoruma ulaştım Remziye hanım.Proluton depot vermesini bekliyordum vermedi.Progestan (2*2) ve günde 1 prolutex vuruyorum.Çok şükür gece olmamış tekrar kanama.Bugün test yaptıracağım tekrar.

Bana dediysen daha hissetmedim canim yada belki hissettigimin farkinda degilim bilmiyorum.Evet 17. Haftadan sonra hisseciliyormus ama ben fark etmedim 20. Haftalari bekliyorum hissetmek icin sen nasil oldun canim daha iyimisin ?
Çok şükür daha iyiyim sabah kan ilacı alacaktım ac karnına uykulu olunca onun yerine yanlışlıkla parol içtim ya sonra kalktım hemen bir seyler yedim ağrın yoksa içme dedi doktor yanlışlıkla içtik ağrım yok ama oldu işte onun dışında iyiyim kuzum tad ve koku kaybım var insallah gelir bir an önce cok kötü bir şey ya

Bende 11 haftalikken covid olmustum cnm ayni senin gibi tad ve koku tamamen gitmisdi. 8 gün sonra yine test yapmistik esimle negativ cikmisti kendimi iyi hiss ediyordum ama tad ve koku hala yoktu. Ve suan 17+0 oldum daha yeni yeni ala billiyorum yanii biraz süre billiyor ama geri gelecekk . Belki sende daha erken gelir.

Oh sukur yavas yavas gelir tat ve kokuda.Bol su ic canim cok sukur bu gununuze parolda yanlislikla icsende bisey olmaz zaten icebildigimiz tek ağrı kesici sukurki hafif atlatanlardansin ki asin yok bildigim kadariyla. Bu asinin insAllah ileriki zamanlarda bebeklerimize kotu bir etkisi olmaz ilk dozu oldum ama icim hic rahat degil Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Evet aşısızım Amin kuzum bende aşı olacağım 1 ay sonra dedi bana bayan Rabbim sağlıkla kucagımıza aldırsın yaaaa cok şükür bugüne şükür başta da cok korktum şimdi bebeğimi merak ediyorum karantina bitsin hemen gidip bakmak istiyorum o iyi mi cok merqk ediyorum kuzum

Size de cok geçmiş olsun kuzum bebeğe geçmiyor sanırım covid değil mi bende 10.gun test vereceğim negatifse karantinanız bitecek denildi bana insallah negatif çıkar Cumartesi günü yaptıracağım insallah tat ve koku olayına gelince ayyy gerçekten zor ama en azından buna da şükür ediyorum bakalım benim ne zaman gelecek siz de mi aşısızısınız benim kız kardeşim asılıydı onun 5 günde geldi TSYD koku bende aşı yok acaba uzar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…