Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah canım insallah benim de normaldir . Ben ilk 2 tedavimde 225 mg kullandım hep bunda doktorum farklı 275 mg ile başladı ona rağmen 5. Gün e2 değeri sol taraf için istediğim gibi atmamış diyince 300 yaptı ek igne verdi bende simdi korktum dedim acaba birden yükseldi yumurtalarım çatladı mi :KK43:
Allah yar ve yardımcımız olsun gerçekten .. İnsan soramıyor da hemen arayıp sorsam bile hemşiresi çok pimpirikliymisim gibi farklı bakiyor sonra ☹
Herşeyi sorabilirsin bence hemşireleri takma bunlar bizim akıl sağlıgımız için en mantıklısı yoksa oturdugumuz yerde kurup duruyoruz canım verdiği ikinci iğne kaç günlük. O iğne yumurtaların kendiliğinden çatlamasını eğlenleyen iğne olmalı büyük ihtimalle. Benim iğne tedavim 10 gün sürdü ilk 5 gün tek iğne 225 ayarında 6.günden sonra günde 2 iğne oldu bana oyle demişti 2. İğne önemli yumurtaların çatlamasını engelliyor demişti

Kızlarrr bisey soracağım benim bugün iğnenin 7. Günü yaptım dün biraz bugün de az önce beyaz bir akıntı geliyor
5. Günü sabahında e2 degerim çok yüksek çıkmadı doktorum 6. Gün yani dün ve bugün için cetrodite verdi yaptım ikisini de yarın kontrolüm var
Akıntı olmasi normal mi yoksa yumurtalar çatlıyor acaba ondan mi ☹lütfen başına gelen arkadaşlar bu durum ile ilgili bisey yazabilirler mi
bildiğim kadarıyla cetrodite yumurtayı baskılıyo ve çatlamasını önlüyor. akıntı bende de olmuştu. sıkıntılı bişey olduğunu sanmıyorum

Kızlar gerçekten sizin ve doktorun dediği gibi bebişlerimden biri giderken diğeri benimle devam mı ediyor 🥺 o kadar umutsuzdum ki ama bu değer tekrar umutlandırdı beni 🥺🥺

7. Gün 48,77
9. Gün 90,51
10. Gün 115,79 (sağlık ocağı)
11. Gün 122,53
12. Gün 190,34 (sağlık ocağı)
çok bilgim yok fakat burda bir arkadaşta duymuştum farklı yerlerde yapılan testlerde uyumsuzlukda olabiliyor. bir arkadaş senin gibi korkmuştu epey neyse ki sonu güzel bitmişti. ona göre hesaplarsan değerlerin iyi gibi. boş yere kendini üzme. bebişinin annesinin moraline desteğine ihtiyacı var. Rabbim sağlıkla gelsin inşallah

çok bilgim yok fakat burda bir arkadaşta duymuştum farklı yerlerde yapılan testlerde uyumsuzlukda olabiliyor. bir arkadaş senin gibi korkmuştu epey neyse ki sonu güzel bitmişti. ona göre hesaplarsan değerlerin iyi gibi. boş yere kendini üzme. bebişinin annesinin moraline desteğine ihtiyacı var. Rabbim sağlıkla gelsin inşallah
Çok sağol canım. Zaten kıyaslarken hastanede verdiklerimi kendi içinde sağlık ocağını kendi içindekilerle kıyaslıyorum. Hatta aynı yer ve olabildiğince günün aynı saatinde kan vermeyi öneriyorlar. İnşallah benimledir hala bakalım. Yarın vereceğim kanı 122,53 ile kıyaslayacağım inşallah 🙏🙏

Herşeyi sorabilirsin bence hemşireleri takma bunlar bizim akıl sağlıgımız için en mantıklısı yoksa oturdugumuz yerde kurup duruyoruz canım verdiği ikinci iğne kaç günlük. O iğne yumurtaların kendiliğinden çatlamasını eğlenleyen iğne olmalı büyük ihtimalle. Benim iğne tedavim 10 gün sürdü ilk 5 gün tek iğne 225 ayarında 6.günden sonra günde 2 iğne oldu bana oyle demişti 2. İğne önemli yumurtaların çatlamasını engelliyor demişti
Canim geçen gün iki kez üst üste sordum bana biraz tavır yaptı iyiki sormuştum çünkü yanlış anlamışlar yani ilaç protokolünü..

Canim ben ilk 2 tedavimde hep 225 mg kullandım 5.gunu de çatlamayi önleyen cetrodite var onu kullanmaya başladım e2 degerim 380 di 5. Gün yani normalmiş malesef iki tedavimde negatif oldu :KK43:

Bu 3. Denemem başka bir merkez bu sefer doktor 275 ile başladı 5. Gün e2 200 çıktı biraz düşük dedi hani sol yumurtaligin ilaca direnç göstermiş bugün de yani 5. Günde 275 vur yarın 6. Gün yani 225 gonalf, 75 menapur( toplamda 300mg oluyor) ve cetrodite var yumurtayı catlamayi engelleyen onu da başla dedi

Bugun iğnelerin 7. Günü cetroditeyi son 2 gündür vrunuyorum
Insallah yumurtalarım normal istenilen seviyede olur kaliteli olurlar 🙏

Canım merak etme çok fazla yumurta olduğu için akıntı olması normal bende de çok fazla olmuştu ama çatlama olmadı, hem cetrodite çatlamayi engelliyor merak etme 🙏 E2 değerine gelince 3500 u geçmesi genelde istenmez ve gonal f vurulmayi bıraktıktan E2 sabit kalır yükselmez.
E2 degerim normalde yüksek çıkardı 5. Günler bu sefer düşük çıktı..
Sonumuz selamet olsun insalalh canim vallahi adım başı dua ediyorum emeklerimiz boşa çıkmasın die
Teskekur ettim canim cevapların için 🥰😚

Canim geçen gün iki kez üst üste sordum bana biraz tavır yaptı iyiki sormuştum çünkü yanlış anlamışlar yani ilaç protokolünü..

Canim ben ilk 2 tedavimde hep 225 mg kullandım 5.gunu de çatlamayi önleyen cetrodite var onu kullanmaya başladım e2 degerim 380 di 5. Gün yani normalmiş malesef iki tedavimde negatif oldu :KK43:

Bu 3. Denemem başka bir merkez bu sefer doktor 275 ile başladı 5. Gün e2 200 çıktı biraz düşük dedi hani sol yumurtaligin ilaca direnç göstermiş bugün de yani 5. Günde 275 vur yarın 6. Gün yani 225 gonalf, 75 menapur( toplamda 300mg oluyor) ve cetrodite var yumurtayı catlamayi engelleyen onu da başla dedi

Bugun iğnelerin 7. Günü cetroditeyi son 2 gündür vrunuyorum
Insallah yumurtalarım normal istenilen seviyede olur kaliteli olurlar 🙏
Inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin🙏🙏

Cok sevindim canım benim inşallah kan değerin çok güzel çıkar. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer canım merakla kan tahlilini bekliyorum güzel haberlerini 🥰😍🤩
Allah razı olsun kuzum benim amin inşallah canım inşallah güzel bir değer görürüm rabbim hiçbir kulunun emeğini boşa çıkarmasıno kadar yorulduk ki 6.deneme bu donmuş falan da yok sil baştan bütün tedaviler çok yoruyor maddi manevi rabbim hiçbir çabanın karşılığını boş bırakmasın inşallah cilemiz bitmiştir hepimizin 🤗🤗🤗🤗😍😍😘😘

Merhaba kizlar dün yumurta toplamam vardı 17 yumurta isleme başlamış bugün aradılar 2 tanesi yarım dollenmis. Diğerlerinde de gelişme olur mu sizce yoksa sadece 2si mi dollenmeye devam eder
Benim ilk gün 4 döllenmisti 3gun aradılar bir tanesi sonradan döllenmiş ve onların kalitesine yetişmişti

Ayy inşallah canım insallah benim de normaldir . Ben ilk 2 tedavimde 225 mg kullandım hep bunda doktorum farklı 275 mg ile başladı ona rağmen 5. Gün e2 değeri sol taraf için istediğim gibi atmamış diyince 300 yaptı ek igne verdi bende simdi korktum dedim acaba birden yükseldi yumurtalarım çatladı mi :KK43:
Allah yar ve yardımcımız olsun gerçekten .. İnsan soramıyor da hemen arayıp sorsam bile hemşiresi çok pimpirikliymisim gibi farklı bakiyor sonra ☹
Canım benim akışına bırak daha stres yapacak bi dünya şey var benim bütün tedaviler de 225 vuruluyordum son tedavi de 150 vuruldum hepsinde 12 16 civarında yumurta oluşuyordu son tedavi de 8 tane toplandı canım çok sıkıldı stres yaptım ama bütün yumurtalar dolu çıktı hiç ilaç doz mevzusuna takılma doktoruna güven en iyisini yapacaktir dualarım seeninle canımmmm🤗🤗🤗🤗😍😘😘😘

Allah razı olsun kuzum benim amin inşallah canım inşallah güzel bir değer görürüm rabbim hiçbir kulunun emeğini boşa çıkarmasıno kadar yorulduk ki 6.deneme bu donmuş falan da yok sil baştan bütün tedaviler çok yoruyor maddi manevi rabbim hiçbir çabanın karşılığını boş bırakmasın inşallah cilemiz bitmiştir hepimizin 🤗🤗🤗🤗😍😍😘😘
Aminnn Insalalh canim
Aynen öyle vallahi gerçekten çok zor rabbim imtihanımızi imtihanini kolay etsin inşallah
Bende 2 deneme de donmuş yoktu bu 3. Sil baştan oluyor hep zor gerçekten inşallah bu son olur güzel sonuçlanır

Ya içimi rahatlattınız inşallah
Stres yapma desem de yapacaksın biliyorum embriyologtan haber beklerken bi yandan telefon calsin diye içim gidiyordu arayinca da bi korkuyla açıyordum 🙄🙄rabbim hepimizin yüzünü guldursun yormadan aratmadam nasip etsin inşallah canım benim

Canım benim akışına bırak daha stres yapacak bi dünya şey var benim bütün tedaviler de 225 vuruluyordum son tedavi de 150 vuruldum hepsinde 12 16 civarında yumurta oluşuyordu son tedavi de 8 tane toplandı canım çok sıkıldı stres yaptım ama bütün yumurtalar dolu çıktı hiç ilaç doz mevzusuna takılma doktoruna güven en iyisini yapacaktir dualarım seeninle canımmmm🤗🤗🤗🤗😍😘😘😘
Masallah canim insalalh benim de öyle olur hepsi dolu çıkar doğru söylüyorsun stres yapacak bir dünya şey var :) yer değiştirince insan biraz panik okuyor birde gittigim yer çok kalabalık bisey soramıyor insan önce Allaha sonra da doktoruma güveniyorum inşallah
Allah razi olsun her soruma cevap veriyorsun sagolasin 😇

Stres yapma desem de yapacaksın biliyorum embriyologtan haber beklerken bi yandan telefon calsin diye içim gidiyordu arayinca da bi korkuyla açıyordum 🙄🙄rabbim hepimizin yüzünü guldursun yormadan aratmadam nasip etsin inşallah canım benim
Aynen bende şuan yarın için çok heyecanlıyım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Ogretim uyesiyim, universite kampusleri genelde ya tam kentin gobeginde oluyor, hayat o kampusun etrafinda kuruluyor ve unoversite şehri oluyorsun veya kentin en ucra yerlerinde oluyor (dusunup calismaya bol vakit kalsin diye herhalde :KK66: ).. bizde tayin vb yok, kadro bulmak/ayarlamak vb. zor. Devam yani :KK66:

Hepimizin hayatı zor tabi eğitimcisiniz demek Ülkemizde ne yazık ki sistem böyle ilerliyor alışveriş merkezleri şehir merkezlerinin göbeğine, Ülkenin temel kültürünü gelişimini değerlerini besleyecek kurumlar en ücra yerlere yapılıyor belki bigün değişiriz

X