• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım embriyoların 5 gune gelmesi bekleniyor gelenlerden parça alınıyor ve embriyoları donduruluyor sınra o parcalar genetiğe gidiyor bizim sonuc 2 haftada cıkmıs tı problemli olanlar imha ediliyor saglıklı olanı istediğin zaman transfer ettirebiliyorsunuz ayr8ca genetige gidenin tutma sansı cok daha yuksek cok sukur benım 3. Transferim genetige gittiği için tuttu
Bn çok korkuyorm artk yoruldum ama garanti de vermiyorlar sağlam da gelmeye bilir diyorlar 😔

Merhaba kızlar, 1 haftadır yazdıklarınızı okuyordum, ben de 17 temmuz başladım, 22 yaşlndayım, erkek faktörü bizde, eşimde varikosel var ve morfolojisi 1. 99% sperm kafasında sorun var yazılıyor testte. Amh 4.82 bende. Hiçbir sorunum yok, sadece hafif üşütme var oramda, nasıl denir bilmiyorum yani 🤣 onu da 5 gün fitil koydum, yeniden test verdim, geçmiştir. 5 gündür gonal f iğnesi vuruyorum, yarın sabah doktora gidicem, nasıl gelişiyor baksınlar diye. Şimdi karnımda bir şişlik hissediyorum, yani her zamanki gibi değil, bir şeyler olduğu belli 😅 10 gün iğne olucam,sonra yumurta toplama
Merhaba Hayırlısıyla büyüyüp ilerlesinler inşallah🤲🏼 spermdeki baş sorunu bizde de var, doktorunuz bu konuyla ilgili bir şey söyledi mi ? Ve %99 olduğu nerede yazıyor size verdiler mi sonucu. Umarım güzel sonuçlar alırız

Merhaba Hayırlısıyla büyüyüp ilerlesinler inşallah🤲🏼 spermdeki baş sorunu bizde de var, doktorunuz bu konuyla ilgili bir şey söyledi mi ? Ve %99 olduğu nerede yazıyor size verdiler mi sonucu. Umarım güzel sonuçlar alırız
İnşallah 🙏🏻 Biz Azerbaycanlıyız, rusyada yaşıyoruz, eşim yol biraz uzak olfuğu için bensiz gitmişti ürologa, onda mar test sonucu 99% çıkmıştı, bağışıklıkla ilgilili, yani kendi bedeni kendi spermini yabancı madde sanıp öldürüyormuş, eşim başında sorun olmasıyla ilgili bana bir şey demedi ama testte öyle yazıyor

İnşallah 🙏🏻 Biz Azerbaycanlıyız, rusyada yaşıyoruz, eşim yol biraz uzak olfuğu için bensiz gitmişti ürologa, onda mar test sonucu 99% çıkmıştı, bağışıklıkla ilgilili, yani kendi bedeni kendi spermini yabancı madde sanıp öldürüyormuş, eşim başında sorun olmasıyla ilgili bana bir şey demedi ama testte öyle yazıyor
Rabbim yardımcınız olsun, hakkımızda hayırlı olanı kolaylaştırsın, sağlıcakla evladınız kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back