• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, 1 haftadır yazdıklarınızı okuyordum, ben de 17 temmuz başladım, 22 yaşlndayım, erkek faktörü bizde, eşimde varikosel var ve morfolojisi 1. 99% sperm kafasında sorun var yazılıyor testte. Amh 4.82 bende. Hiçbir sorunum yok, sadece hafif üşütme var oramda, nasıl denir bilmiyorum yani 🤣 onu da 5 gün fitil koydum, yeniden test verdim, geçmiştir. 5 gündür gonal f iğnesi vuruyorum, yarın sabah doktora gidicem, nasıl gelişiyor baksınlar diye. Şimdi karnımda bir şişlik hissediyorum, yani her zamanki gibi değil, bir şeyler olduğu belli 😅 10 gün iğne olucam,sonra yumurta toplama

Herkese hayirli bayramlar 😊
Ikize hamileyim simdilik iki tane kese gördüm pazartesi günü kalp atisini dinlicez insallah suan 6+0 yani 7 haftalik oldum bugün. 4 Gündür cok migdem bulaniyordu karnimda agriyordu kisacasi iyi hiss etmiyordum kendimi . Bugün nedense hic biseyim Yok iyiyim yani cokta korkuyorum kalp atisini duymam diye acaba bebisler büyümedimi noldu vallah kafamda deli sorular ya düsük olunca hiss ediliyormu nqsil oluyor

Herkese hayirli bayramlar 😊
Ikize hamileyim simdilik iki tane kese gördüm pazartesi günü kalp atisini dinlicez insallah suan 6+0 yani 7 haftalik oldum bugün. 4 Gündür cok migdem bulaniyordu karnimda agriyordu kisacasi iyi hiss etmiyordum kendimi . Bugün nedense hic biseyim Yok iyiyim yani cokta korkuyorum kalp atisini duymam diye acaba bebisler büyümedimi noldu vallah kafamda deli sorular ya düsük olunca hiss ediliyormu nqsil oluyor
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, aklınıza kötü düşünceler getirmeyin lütfen, kolay değil biliyorum ama, Rabbim yardım etsin 🥰🥰🥰

Gunler gecmiyordu... Transfere 8 gun var, telefonum ucak modunda, kimse ile bayramlasmadim, konusmadim, canim icime kapanmak istedi oyle yaptim. Gecen sefer 15.gunde transfer olmustu, bu kez 21.gunde olacak nasipse, bakalim neler olacak?? Hakkimizda en hayirlisini ver rabbim...
N Nisanesintisi01 yarina senin test gununu bekliyoruz degil mi? Hadi hayirlisi :))
Evet aynen kuzum tarsfer sürecini yalnız eve kapanıp kimseyle görüşmedim Allah’a cok dua ettim bu süreçte sürekli Güzel mevlamı daha fazla andım kapandım iyice içime tek eğlencem telefon ve belgesel oldu onun dışında bol bol dua ettim her işimi kendim haptım kendim pişirdim kimse benim önüme tek bir şey getirmedi manevi olarak cok zor bir 9 gün geçirdim yarın 10.günüm Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkese herkese evlat versin yanı sırada bize insallah 🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kafama göre değil hemşire negatif olursa sonucunuz bırakın demişti fakat negatif haberini iletemediğim için bıraktım keza bugün ulaştım ve evet bırakabilirsiniz sonucunuz negatif dediler. Bu arada mesajlaşma üslubunuz biraz ters her defasında yazdığınız yazılar bana biraz sert geldi belkide cümleleri yazınsal olarak ifade ettiğimiz için bana öyle gelmiştir. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.Buraya merak ettiğimiz şeyleri yazıp paylaşıyoruz biraz daha eleştirmeden yorumlarımızı yazarsak çok memnun olurum anlayışınız için teşekkür ederim 🙏
Negatif gördüğünüz icin uzgunum bende gördüm anlıyorum sizi emin olun ama ters birsey yazmadim siz nasil algiliyorsaniz öyle okuyorsunuzdur.

Eleştirmek icin de yazmadim ne alaka simdi?
Ya hamileyseniz diye korkarak yazdim onu ben elestiri mayetinde degildi asla.

Yanlis anliyorsaniz ters geliyorsam muhatap olmazsiniz zorunda degilsiniz.

Bu topigi açan benim zaten sorularimizi sorup sorunlarimizi giderelim paylasalim diye.

İnşaallah kuzum inşaallah, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel haberler alalım, beklemek çok zor, Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🥰🥰🥰
Rabbim kolaylaştırsın elini karnına koy ya varis tesbih cek 100 tane ve embiya ayetleeini oku kuzum duadan güzel bir şey yok yerler gökler dua üstüne 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Gunler gecmiyordu... Transfere 8 gun var, telefonum ucak modunda, kimse ile bayramlasmadim, konusmadim, canim icime kapanmak istedi oyle yaptim. Gecen sefer 15.gunde transfer olmustu, bu kez 21.gunde olacak nasipse, bakalim neler olacak?? Hakkimizda en hayirlisini ver rabbim...
Hakkinizda hayirlisi olsun en guzelini yapmissiniz ne kadar az kisi bilse o kadar huzurlu kaliyor insan kafa rahatligi önemli bi süreçte .
Guzel haberlerinizi alalim inşallah

amin canım X xnobodyx rabbim seninde kucağını doldursun inşallah güzel haberlerini alalım
İnşallah canım. Emek veren herkes mükafatını alir umarım zor surecler.
SEnde saglikla al kucagina sağlıklı kalp atisinida duyarsin İnşallah 😘

Rabbim kolaylaştırsın elini karnına koy ya varis tesbih cek 100 tane ve embiya ayetleeini oku kuzum duadan güzel bir şey yok yerler gökler dua üstüne 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Allah razı olsun kuzum 🥰🥰🥰 hep dilimde dua, kendim dahil hepimize dua ederim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 rabbim kabul etsin

Back