- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.780
- 39
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #54.041
Hanımlar benimde merak ettiğin bir durum var iki gündür testim pik seviyesinde çatlayınca mutlaka akıntı olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde süt kesiği gibi akıntı olur çat bitince sulu akıntı olurHanımlar benimde merak ettiğin bir durum var iki gündür testim pik seviyesinde çatlayınca mutlaka akıntı olur mu
Teşekkür ederim canimGenelde süt kesiği gibi akıntı olur çat bitince sulu akıntı olur
Teşekkür ederim canimGenelde süt kesiği gibi akıntı olur çat bitince sulu akıntı olur
Bugün de gelmezse birkaç gün bekle kan ver CanımmMerhaba kizlar , ben 10. gün pik görmüstüm bugün 24. günüm adet olmam lazim dimi bugün benim ? Suana kadar gelen giden yok test yaptim ovulasyon silik cizgi negatif olsa cikardi dimi ?
Bugün de gelmezse birkaç gün bekle kan ver Canımm
Olur benimde denk gelmistislm kızlar kimseden cev alamadım reglimin 8inci günü yumurtlama olurmu
canım bende suan aynı şeyi yaşıyorumMerhabalar herkese. Yeni konu açmak yerine buraya sormak daha iyi olur diye düşündüm. Bu ay ilk defa ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. 21 Temmuz'da piki gördüm. Pik olduğuna eminim çünkü saniyesinde t cizgisi c den önce belirdi ve kopkoyu idi c den. Sonrasında ben aynı saatlerde yapmaya devam ettim 4 gündür ikinci çizgi de hatırı sayılır derecede koyu çıkıyor. Adet düzensizliğim yok. Neden olabilir bir fikri olan varsa yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2667656
Merhabalar canım. Soruma bir cevap bulamadım bu fotodan sonraki gün normal siliklesti malum bayram gerisini takip edemedim. Yarın bat günüm bakalım neler olacak sende de mi bu şekilde oldu canımcanım bende suan aynı şeyi yaşıyorum
Yaaa normalde benim de yumurtlama günüm bende test yapiyorum ama bir türlü cizgi cikmiyor bexdn yaaaMerhabalar herkese. Yeni konu açmak yerine buraya sormak daha iyi olur diye düşündüm. Bu ay ilk defa ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. 21 Temmuz'da piki gördüm. Pik olduğuna eminim çünkü saniyesinde t cizgisi c den önce belirdi ve kopkoyu idi c den. Sonrasında ben aynı saatlerde yapmaya devam ettim 4 gündür ikinci çizgi de hatırı sayılır derecede koyu çıkıyor. Adet düzensizliğim yok. Neden olabilir bir fikri olan varsa yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekk benimde noürlerEki Görüntüle 2667656
Her ay yumurtlama olmayabiliyormus belki o yüzdendir canım benim gerçekten 21 i pikmis çünkü tam 15 gün sonra beklenen günde regl oldum.Yaaa normalde benim de yumurtlama günüm bende test yapiyorum ama bir türlü cizgi cikmiyor bexdn yaaa
T çizgisi c den koyu olunca ya da ikisi de aynı koyulukta olunca yumurtlama olmuş oluyor canım. Bu durumu gördükten sonra siliklesmeye başlayacak bu da yumurtanin catladigini gösteriyor. En koyu olduğu günden itibaren 3 gün çok önemli gönlüne göre olsun her şey insallahHmm anladim tskler bugun yapti.m ikinci cizgi belirginleşti ikinci cizgi tam köyü oluncami iliskiye girmek lazım