Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay süper bize de haber verin güzel haberler alırız ins ben de cuma günü vereceğim kan
Hayırlı olsun canım ins kalp atışını duyarsın sağlıkla da kucağına alirsinmerhaba kızlar
bugün yine kan verdim 2240 olmuş
Bir daha kan vermeme gerek görmediler
7. Haftada ultrason dediler
Hayırlısı artık 7. Haftayı bekliyeceğiz
Sağlıkla sıhhatle inşallah
Gözün aydın canım, kalp atışını da duyunca daha rahat edersin, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinmerhaba kızlar
bugün yine kan verdim 2240 olmuş
Bir daha kan vermeme gerek görmediler
7. Haftada ultrason dediler
Hayırlısı artık 7. Haftayı bekliyeceğiz
Sağlıkla sıhhatle inşallah
Maşaallah sağlıcakla döllensinlerBugün opu yapıldı 26 yumurta toplandı..heyecanlı süreç başladı
İAy süper bize de haber verin güzel haberler alırız ins ben de cuma günü vereceğim kan
İnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin çok büyük bir sınav veriyoruz her birimiz kucağımızı doldursun Allahım çıkasın yazarım muhakkak sende dua etAy süper bize de haber verin güzel haberler alırız ins ben de cuma günü vereceğim kan
Amin canım çok sağol allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahHayırlı olsun canım ins kalp atışını duyarsın sağlıkla da kucağına alirsin
İnşallah canım çokGözün aydın canım, kalp atışını da duyunca daha rahat edersin, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallahMaşaallah sağlıcakla döllensinler
Kafama göre değil hemşire negatif olursa sonucunuz bırakın demişti fakat negatif haberini iletemediğim için bıraktım keza bugün ulaştım ve evet bırakabilirsiniz sonucunuz negatif dediler. Bu arada mesajlaşma üslubunuz biraz ters her defasında yazdığınız yazılar bana biraz sert geldi belkide cümleleri yazınsal olarak ifade ettiğimiz için bana öyle gelmiştir. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.Buraya merak ettiğimiz şeyleri yazıp paylaşıyoruz biraz daha eleştirmeden yorumlarımızı yazarsak çok memnun olurum anlayışınız için teşekkür ederimNeden test gunune kadar kendi kafana gore birakiyorsun ??
Rabbim insallah sağlıkla sıhatlie kavuştursun dileyen isteyen herkesi yavrularına kavuştursun yanı sırada bizi insallah kuzumBende senin gibi beklemedeyim pazar test günüm
İnşaallah kuzum inşaallah, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel haberler alalım, beklemek çok zor, Rabbim kolaylaştırsınRabbim insallah sağlıkla sıhatlie kavuştursun dileyen isteyen herkesi yavrularına kavuştursun yanı sırada bizi insallah kuzum
5.gün embriyosu canım eşim izin alıcak ona hangi gün transfer olur diye hesap yapmaya çalışıyorumRahim kalınlığınızı kontrol ederler ama benim 14 - 15. günde olmuştu sanırım. Ah bir de 3. gün mü 5. gün mü transfer edileceği de önemli.
Teşekkür ederimBenim 14. Günde transfer edilmişti. 3.Gün embriyosu idi.
Canım herkesin farklı oluyır sanırım, benim adetin 20.günü transfer oldu, taze transfer gerçi benim5.gün embriyosu canım eşim izin alıcak ona hangi gün transfer olur diye hesap yapmaya çalışıyorum
Bende aynı gün transfer oldum cumattesi test günü dediler erken diye düşük olabilir cuma günü mutlaka terkrar verin iki katı artması önemliArkadaşlar 12 si transfer olmuştum 3. Gün embriyosu transfer hariç bugün 9. Günüm kan verdim biraz önce 48.05 çıktı sizce iyi mi