• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar
bugün yine kan verdim 2240 olmuş
Bir daha kan vermeme gerek görmediler
7. Haftada ultrason dediler
Hayırlısı artık 7. Haftayı bekliyeceğiz
Sağlıkla sıhhatle inşallah 🙏
Gözün aydın canım, kalp atışını da duyunca daha rahat edersin, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Ay süper bize de haber verin güzel haberler alırız ins ben de cuma günü vereceğim ka
Ay süper bize de haber verin güzel haberler alırız ins ben de cuma günü vereceğim kan
İ
Ay süper bize de haber verin güzel haberler alırız ins ben de cuma günü vereceğim kan
İnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin çok büyük bir sınav veriyoruz her birimiz kucağımızı doldursun Allahım çıkasın yazarım muhakkak sende dua et 🙏🙌💕

Neden test gunune kadar kendi kafana gore birakiyorsun ??
Kafama göre değil hemşire negatif olursa sonucunuz bırakın demişti fakat negatif haberini iletemediğim için bıraktım keza bugün ulaştım ve evet bırakabilirsiniz sonucunuz negatif dediler. Bu arada mesajlaşma üslubunuz biraz ters her defasında yazdığınız yazılar bana biraz sert geldi belkide cümleleri yazınsal olarak ifade ettiğimiz için bana öyle gelmiştir. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.Buraya merak ettiğimiz şeyleri yazıp paylaşıyoruz biraz daha eleştirmeden yorumlarımızı yazarsak çok memnun olurum anlayışınız için teşekkür ederim 🙏

Rabbim insallah sağlıkla sıhatlie kavuştursun dileyen isteyen herkesi yavrularına kavuştursun yanı sırada bizi insallah kuzum 🥰🥰🥰♥️♥️♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşaallah kuzum inşaallah, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Güzel haberler alalım, beklemek çok zor, Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻 🥰🥰🥰

Gunler gecmiyordu... Transfere 8 gun var, telefonum ucak modunda, kimse ile bayramlasmadim, konusmadim, canim icime kapanmak istedi oyle yaptim. Gecen sefer 15.gunde transfer olmustu, bu kez 21.gunde olacak nasipse, bakalim neler olacak?? Hakkimizda en hayirlisini ver rabbim...
N Nisanesintisi01 yarina senin test gununu bekliyoruz degil mi? Hadi hayirlisi :))

Back