Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU IKI KARISIMIDA YAPTIM FAYDASINI GORDUM arkadaslar onerı ısteyen herkese yazdım bu ıkı onerıyı corekotlu karısımı ıgneler baslayınca yemeye basladım oyle ac karnına falan yemedım yuurta sahyısını ve kalıtesını artırıyor ılk basta 3 yumurtam olustu sadece dunya basıma coktu ama karısıma devem ettım opuda 7 ye cıkmıs ve ınanırmısınız 4 u kalıtelıydı 3 u transfer edıldı 2 sı tuttu ananasın faydasıda bebeklerın tutunmasını saglıyor ben ananasın hem meyvesını yedım (sonucta katkısız) ve meyve suyunuda ıctım baska sormak ıstedıgınız varsa burdayım hıc bır kucak bebeksız kalmasın
selam arkadaşlar nevrocum nasılsın......bende doktora gıttım yenı geldım bu ay başlayalım dedı şaşkınım işlerımı nasıl ayarlıcam bılmıyorum ben hazıranda başlar demıştım ama muayene ettı ve herşey çok ıyı başlayalım dedı bende çorekotu bal karışımına sabah başladım......burayı takıpteyım....herkese guzel gunler
merhaba öncelikle bebeklerin sağlıklı sıhatli büyüsün nerde tedavi gördün ben onu merak ediyorum bende küre başlamayı düşünüyorum inşallah kucaklar boş kalmaz
merhaba öncelikle bebeklerin sağlıklı sıhatli büyüsün nerde tedavi gördün ben onu merak ediyorum bende küre başlamayı düşünüyorum inşallah kucaklar boş kalmaz
Canım hayırlısı olsun. Demekki böylesi hayırlıymış. Benim de tedavim böyle apar topar başlamıştı. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Gelişmelerden haberdar et beni. Öpüyorum çok. :1hug: :asigim:
canım çok sağol ..........rabbım herkese kolaylık versın ..........sende kendıne ıyı bak......gelışmelerı yazarım elbete...........bebşin nasıl........
kızlar ben arı sütü+bal+polen karışımı aldım. Onu karıştırcam çörekotu ile. Bu karışımın biçok faydası var. Kraliçe arılar sürekli bununla beslenir ve diğer arılara göre çok uzun yasarlar, çok ürerlermiş. Balı değil de bunu denemek istedim. Bir de dr. bana keten tohumu her gün bir çay kaşığı ye dedi.Omega3 olduğu için.Üzüm çekirdeüinin öğütülmüşü satılıyormuş ondan da ye dedi. kekik de faydalıymış.
çok guzel nevromm...........rabbım tamamına erdırsın...............herkese kolaylık versın .....guzel haberşler versın....çok sağol canımmmmmmm
MOMİ , emek vermişsin, paylaşmışsın çok teşekkürler, Allah gönlüne göre versin... sevgiler... a.s.
ben 6.tüp bebek denememde basarıya ulastım.diğer tedavilerimden farklı olarak transferden 3 gün önce ananas yemeye basladım. tranferden sonrada bol bol yedim bir ananası 2-3 günde bitirdim.lifli olduğu için bağırsak problemimede iyi geldi.ayrıca hersabah kahvaltıda taze sıkılmıs portakal suyu içtim.halada devam ediyorum
evet momıcım ben bu denememde transferden bı gun once başladım hergun bır dılım yedım akşamları...........yedıncı gun bıraktım artık olan olmuştur dıye.............bılemem faydası olmuşmu ama tutundu .............denemek bedava..........ama tadını çok sevmedığım ıin zor yedım.......lıflı old ıcınde kabızlık hıç yaşamadım bu kez..............