• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlasam tesiri yok, Sussam gönül razı değil...

Herkes farklı birşeylerin mücadelesini vermiyor mu canım?
Sizin payınıza da bu mücadele düşmüş.
Herbirimiz birşeylere kavuşma peşindeyiz.
Dilerim Yüce Rabbim sizi ve emek veren herkesi
gönüllerinin muradına kavuşturur İnşaallah

canim benim tup bebek degil ama tek tupum yok. dis gebelikle alindi. simdi hamileyim. Allah a sukur ama ben de bu hamileligimde 8. gun kan testi yaptirmistim negatif cikmisti cok uzulmustum. olsa kesin cikar demistim.tup bebek vs bakmistim o bir hafta reglim gelene kadar ama bebisim benimleymis de caktirmamis o zaman. hamile olabilirsin de olmayabilirisn de. ama umudunu kaybetme canim.

bizim temmuz annaleri topigimizde de 12 senedir ugrasan arkadaslarimiz var. tup bebekle dunyaya gelmeyen bebeklerinin ardindan artik olmaz deyip cekilmisler ve o zaman olmus. inanabiliryor musun? biraz kendini toparlamalisin.tedaviye de biraz ara vermelisin.

Tesadüfen bu konuyu okudum konuyu açan kişinin 23 haftalık hamile oldugunu gördüm çok mutlu oldum hayırlı olsun bebeğiniz allah sağlıkla kocağınıza almayı nasip etsin göbek adı aşk olsun:66: •Sabır acıdır, ama tatlı meyvesi vardır.

Back