• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı başladı diye yazılmış genelde. Transferden önce ve sonraki 6 gün kadar su gibiydi. Sıklıkla çamaşır değiştirmek zorunda kalıyordum. Şimdi doğru düzgün ıslanmıyor bile
Bende varım bir iki gündür fitilde gelmiyor akintida yok denecek kadar az, normalde de benim akıntım hiç olmuyor şuanda da aynı genelde fazla akıntı olması lazım deniliyor

Bende varım bir iki gündür fitilde gelmiyor akintida yok denecek kadar az, normalde de benim akıntım hiç olmuyor şuanda da aynı genelde fazla akıntı olması lazım deniliyor
Transferden önce bile daha çok oluyordu. Anlam veremiyorum ben de 😞

Siz de başka belirti vs var mı
Transferden sonraki ilk üç gün ara ara kasık ağrısı oldu çok hafif oda işlem gördüğünden rahim muhtemelen, onun dışında arada bir çok hafif sol kasık batması oluyor ama bunlar kayda değer belirtiler değil gibi çünkü herkesin dediği gibi öyle şiddetli adet ağrısı gibi ağrı yaşamadım. Sizin var mı

Transferden sonraki ilk üç gün ara ara kasık ağrısı oldu çok hafif oda işlem gördüğünden rahim muhtemelen, onun dışında arada bir çok hafif sol kasık batması oluyor ama bunlar kayda değer belirtiler değil gibi çünkü herkesin dediği gibi öyle şiddetli adet ağrısı gibi ağrı yaşamadım. Sizin var mı
Bende de ara ara kasık ağrısı oldu ama onu gaz sakıncasına bağladım açıkçası. Ancak 5. Günden yavaş yavaş başlayan 7. Günde çok fazlalaşan göğüs ağrım vardı. Benim adetlerden önce olurdu. Ancak önceki iki transferimde olmamıştı göğüs ağrısı. Bu transfer daha farklı ilerliyor ondan farklı geliyor

Back