- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
- 63
Ben buradan bayram müjdesini selamlıyorum :) erken gebelik testi candır. Kaset testlerde çizgi göreceğiz diye anamız ağlamıştı.Merhaba hanımlar bugün 9 günüm erken gebelik testi yaptım sizce nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradan bayram müjdesini selamlıyorum :) erken gebelik testi candır. Kaset testlerde çizgi göreceğiz diye anamız ağlamıştı.Merhaba hanımlar bugün 9 günüm erken gebelik testi yaptım sizce nasıl
Kızlar birşey soracağım ben 9. Günün akşamı test yaptırdım negatif çıktı 10. Gün yanş dün hastaneyi aradım ama ulaşamadım negatif çıkınca zaten lekelenme de olunca dedim ilaçları bırakayım ben ilaçları bıraktım yani 1 gün boyunca hiç içmedim bugün 11. Gün ve lekelenme yerini beyaz akıntıya bıraktı ama olsa 9. Gün muhakkak kanda çıkmazmıydı birde adet olmam gerekirken. Lekelenme durunca bende yanlış birşeyler mi yapıyorum diye korktum açıkçası 9. Günü kanda negatif olup sonrada hamile kalan var mı aranızdbelki v
Ay evet kaset çizgi de birşey çıkmıyor ins sağlıkla ilerler ilkini kaybetmiştim korkuyorum da o yüzdenBen buradan bayram müjdesini selamlıyorum :) erken gebelik testi candır. Kaset testlerde çizgi göreceğiz diye anamız ağlamıştı.
Harika hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba hanımlar bugün 9 günüm erken gebelik testi yaptım sizce nasıl
Teşekkür ederim canım 5 gün blastokist iki tane dondurulmuş transfer edildiHarika hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosuydu
Korkunuzu anlıyorum, bu bebeğiniz gökkuşağı olacak demek ki, bir kayıptan sonra gelen bebeklere öyle diyorlar, yağmurdan sonra beliren gökkuşağı gibi, lütfen kendinize her gebeliğin farklı olduğunu ve artık kayıpların geride kaldığını telkin edin.Ay evet kaset çizgi de birşey çıkmıyor ins sağlıkla ilerler ilkini kaybetmiştim korkuyorum da o yüzden
Maşallah minnoşlara sağlıkla ilerlesin kat kat artsın demekki iki transferde 9. Gün erken gebelikte böyle çıkıyor o zaman benim 9. Gün hiç çıkmazTeşekkür ederim canım 5 gün blastokist iki tane dondurulmuş transfer edildi
Neden test gunune kadar kendi kafana gore birakiyorsun ??Kızlar birşey soracağım ben 9. Günün akşamı test yaptırdım negatif çıktı 10. Gün yanş dün hastaneyi aradım ama ulaşamadım negatif çıkınca zaten lekelenme de olunca dedim ilaçları bırakayım ben ilaçları bıraktım yani 1 gün boyunca hiç içmedim bugün 11. Gün ve lekelenme yerini beyaz akıntıya bıraktı ama olsa 9. Gün muhakkak kanda çıkmazmıydı birde adet olmam gerekirken. Lekelenme durunca bende yanlış birşeyler mi yapıyorum diye korktum açıkçası 9. Günü kanda negatif olup sonrada hamile kalan var mı aranızda
Allah bağışlasın çok teşekkür ederim inşallah sağ salim gelirler yarın da inşallah düzenli bir artış görürüm o zman içim rahatlıcak inşallah teşekkürler mesajınız içinSelam
Benim ikizlerim var 9 yıl önce tüp bebekle doğdular 10. Gün kan değerim 630 du
Bu sefer tek embriyo koyuldu 5. Gün 12. Gün kan değerim 875 çıktı
Yani demem o ki normal iki embriyonun tutmuş olması yüksek ihtimal
Allahım gönlüne göre versin sağ Salim kucağına al inşallah
Ya ne güzel yazmışsınız gözlerim doldu çok iyi geldi Allah razı olsunKorkunuzu anlıyorum, bu bebeğiniz gökkuşağı olacak demek ki, bir kayıptan sonra gelen bebeklere öyle diyorlar, yağmurdan sonra beliren gökkuşağı gibi, lütfen kendinize her gebeliğin farklı olduğunu ve artık kayıpların geride kaldığını telkin edin.
İkisi de tutmama ihtimali olabilir canim benim ilk transferimde de böyle çıkmisti biri tutmamisti sonra kaybettimMaşallah minnoşlara sağlıkla ilerlesin kat kat artsın demekki iki transferde 9. Gün erken gebelikte böyle çıkıyor o zaman benim 9. Gün hiç çıkmaz
Allah esirgesin hiç onları düşünme artık hayırlısı değildi demekki.. şimdi bebişlerine odaklanma zamanı herşey bu sefer güzel olacakİkisi de tutmama ihtimali olabilir canim benim ilk transferimde de böyle çıkmisti biri tutmamisti sonra kaybettim
Açık ve net çift çizgiMerhaba hanımlar bugün 9 günüm erken gebelik testi yaptım sizce nasıl
Transfer günü sayılmıyor çünkü tıp otoriteleri saymıyor, transferin altıncı günü dendiğinde transfer gününün sıfır kabul edilip üzernde 6 gün geçtiğini anlıyoruz. Bir de tabii herkesin transferi aynı saatte de olmadığından en az 24 saat geçince 1 denmesi daha uygun oluyor.Kızlar siz gün sayarken transfer gününü saymıyor musunuz? Bir de saymıyorsanız nedenini söyler misiniz
Çok teşekkürler canım kan tahlilinde de umarım güzel sonuç alırızAçık ve net çift çizgi
İns güzel olur hepimiz için bu kez oluu düşüneceğimAllah esirgesin hiç onları düşünme artık hayırlısı değildi demekki.. şimdi bebişlerine odaklanma zamanı herşey bu sefer güzel olacak
Rahim kalınlığınızı kontrol ederler ama benim 14 - 15. günde olmuştu sanırım. Ah bir de 3. gün mü 5. gün mü transfer edileceği de önemli.Kızlar merhaba hepinize iyi bayramlar diliyorum acaba transfer adetten kaç gün sonra gerçekleşiyor yardımcı olabilirmisinşz
20 gün sonra oluyorKızlar merhaba hepinize iyi bayramlar diliyorum acaba transfer adetten kaç gün sonra gerçekleşiyor yardımcı olabilirmisinşz
Benim 14. Günde transfer edilmişti. 3.Gün embriyosu idi.Kızlar merhaba hepinize iyi bayramlar diliyorum acaba transfer adetten kaç gün sonra gerçekleşiyor yardımcı olabilirmisinşz