Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle ama ben valla markete sağlık ocağına yürüyerek gidiyorum geliyorum evden çıkmadım diyemem Günlük hayatıma devam ediyorum
Benim bu 3.transferim diğerlerinde günlük yaşamıma dönmüştüm işe dahi gittim ama bunda dedim kimse beni dışarı çıkaramaz iğnelerimi de yapan var ona da çıkmam gerekmedi evim 6.katta asansör de yok bişey olacağından değil ama ya ayağım kayarsa ya düşersem korkusu var

Merhaba bende 12 temmuzda transfer oldum ertesi gün hafif ağrım oldu ondan sonra yok hiçbirsey , günler geçmek bilmiyor sizde de öyle mi
Ay evet hemde hiç geçmek bilmiyor bugün idrar testi yaptım kaset olandan birşey de çıkmadı iki gün sonra erken gebelik testi yapacağım merakına dayanamiyorum siz baktinis mi hic

Bende öyle ama ben valla markete sağlık ocağına yürüyerek gidiyorum geliyorum evden çıkmadım diyemem Günlük hayatıma devam ediyorum
Ben de günlük hayatıma devam ediyorum. Sadece ekstra yürüyüşü 3.ayimdan sonra yapmayı düşünüyorum. Mantıken sağlıksız olan gebelik de yatsan bile bitiyor. Insallah saglikla bebeklerimizi kucağımıza aliriz canim

Ay evet hemde hiç geçmek bilmiyor bugün idrar testi yaptım kaset olandan birşey de çıkmadı iki gün sonra erken gebelik testi yapacağım merakına dayanamiyorum siz baktinis mi hic
Merhaba ben kan testime 3 gün kala başladım her sabah 1 tane erken gebelik testi yapmaya. Hep cift çizgi çıktı. Kan sonucunu görene kadar ilac etkisidir diye sevinmedim

Bende dün akşam öylesine kaset testlerden yaptım hafif bir çizgi gördüm ama bana mı öyle geldi bilmiyorum kimseye gosteremiyorum da gizli yaptım yarın da erken gebelik testinden yapayım diyorum

Cok şükür bu sabah yaptirttim, 104 çıktı.insallah 2 gün sonra da katlanmış olur insan ister istemez tedirgin oluyor.
Çok şükür inşallahhhhhhh çifter çifter katlanarak gitsin bu yolda emek veren herkes bebeğini kucağına almayı hak ediyor inşallahhhhhhh hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Aynen dpgru söylüyorsunuz sağlıklısıysa ne yapsak nafile yürüyüş öneriyor doktorlar

Allahim insallah tutunur canim hayirlisiyla guzel habeelerini ver bize

Merhaba canim benim taze yapılacaktı opu öncesi baktık ki rahimde polip vsr oyle olunca donduruldu. Dondurulmus embriyoydu. Lekelenme gibi bir durum yaşamadım ama 2 gün sonra yine kan verecegim.
Selam kızlar bende adeti bekliyorum donmus tranfer olacak kac gün duruyor rahim hazırlığı şuan ilaç kullanıyorum adet olunca estirofem kullanım 3gunu gidecem doktora bilgi verebilirmisiniz 2 tup bebeğim bu

Merhaba canim benim taze yapılacaktı opu öncesi baktık ki rahimde polip vsr oyle olunca donduruldu. Dondurulmus embriyoydu. Lekelenme gibi bir durum yaşamadım ama 2 gün sonra yine kan verecegim.
Selam canım benim 2ci tup bebeğim olacak 2 tane transfer edilecek dondurdular rahim dinlendirmedeyim adet olunca gidecem doktora kac gün sürüyor rahim hazirligi bilgi verir misin

Kızlar benim bugün transferin 3.günü, mantar enfeksiyonu var vajinal ve çok zorluyor, mantar kremi kullansam sorun olur mu acaba,benzer durumu yaşayan var mı?
Kesinlikle kullanmayın çoğu mantar ilacı prospektüsünde yazar hamileyken kullanılmaz diye. Hamileyken kullanılan bazı kremler falan var ama doktorunuza danışın. Benim doktorum transferden önce vajinal mantar için ilaç vermişti. Bendede devamlı tekrarlayan mantar var hiç geçmiyor suanda hiç sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…