• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım benim 2ci tup bebeğim olacak 2 tane transfer edilecek dondurdular rahim dinlendirmedeyim adet olunca gidecem doktora kac gün sürüyor rahim hazirligi bilgi verir misin
Canim merhaba 20 haziran son adet tarihim. Aşağı yukarı 18 gün sonra transfer gerçekleşti ama bu senin vücudunun ilac tepkisine bağlı.kesin bir zaman verilemez bence

Kızlar aranızda genetik tüp bebek yaptıran var mı normal tüp bebekten ne gibi bi farkı var bnm eşim 45 kromomlu 4 kez normal yolla hamile kaldım ama hep 6 ile 7 hafta arasında sonlandı genetikte bize genetik taramalı tüp bebek yapılırsa olma sansini verdiler bilgisi olan yazabilir mi
Canım beşinci güne gelen embriyolardan biyopsi alınıyor, genetiğe gidiyor genetikten geçen transfer ediliyor. Farkı: taze transfer olmayacak, dondurulacak, arada sonucu gelecek, bir veya iki adet sonra genetikten geçen embriyo transfer edilecek. Bir de daha maliyetli tabi, her bir embriyonun testi 300 dolar veya Euro (merkeze göre değişiyor) bir de dondurma ücreti ( o da merkeze göre değişiyor 2000-3000-TL aralığında yaklaşık). Allah kolaylıklar versin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏

Kızlar hala kanamam olmadı ve hiçbir belirti de yok benim anlayamadığım bi konu daha var transfer sonrası beta hcg düşük çıktı sonra iki katından fazla düştü bu durumda ben kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi geçiriyorum kafam çok karıştı ve neden hala kanamam yok olmadığı gibi hiçbi belirti de yok

Günaydın kızlar 12 temmuzda transfer olmuştum bugün erken gebelik idrar testi yaptım ama galiba yok 😔bakar mısınız sizde o kadar aşırı silik bir cizgi onun da anlamı yoktur sanırım

Eklentiler

• IMG_20210719_080020.jpg
    IMG_20210719_080020.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar hala kanamam olmadı ve hiçbir belirti de yok benim anlayamadığım bi konu daha var transfer sonrası beta hcg düşük çıktı sonra iki katından fazla düştü bu durumda ben kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi geçiriyorum kafam çok karıştı ve neden hala kanamam yok olmadığı gibi hiçbi belirti de yok
Doktorun ile görüştün mu canim belki ilaç verir

Günaydın kızlar 12 temmuzda transfer olmuştum bugün erken gebelik idrar testi yaptım ama galiba yok 😔bakar mısınız sizde o kadar aşırı silik bir cizgi onun da anlamı yoktur sanırım

Ben gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman vericem

Back