Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah masallah ben de durup durup ultrason ciktisina bakiyorum
hahah aynen Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini benim kesenin yanında birtane daha birşey var ama kesede olabilir sıvıda olabilir dedi doktor şuanki keseden çok daha küçük nasıl oluyor anlamadım 26snda tekrar çağırdı o zaman kesenin içindeki bebeği de görürüz inş dedi yanındakinin de kese olup olmadığını anlarız dedi

Arkadaşıma da aynen aynısını demiş doktoru küçük bir şey var demiş ama kese olup olmadığından emin değişim demiş sonra tarih vermiş arkdasım gittiğinde o görünen küçük şeyin kese oldıgunu söylemiş şuan ikizlere 5 aylık hamile

Merhabalar, siz kidemli embriyo annesisiniz, korkmaniz normal ama bunlar aslinda guzel duygular. Bakin cogu gitmis azi kalmis. Yumurtalariniz buyumus. toplanma asamasina kadar gelmis. Lutfen korkunun sizi ele gecirmesine izin vermeyin. Saglikli yumurtalariniz olsun insallah.

Opusunu olanlar biraz nasıl oldu anlatabilir mi. Uyanması güç oldu mu. Çok evhamlandım ben. Neredeyse yarıda bırakıcam tedaviyi. Nolu atlayanlar nasıl oldu ne hisseyi paylaşın
Valla olup bitmiş amalşyathaneye gidip yatırdımı hatırlıyorum gerisi yok odadayım her şey bitmiş 10 15 dk zaten hepsi ne agrı ne sızı hiçbir şey yoktu uyandığımda açıkcası sadece kırmızı kan geldi lavobaya gşdlnce brş kac gun sürdü gecti normalmiş o da agrı kesici iğne yaptılar bir de sorunsuz gecti asıl burası değil asıl kısım embriyo oluşum takibi bence stresli yani

Opusunu olanlar biraz nasıl oldu anlatabilir mi. Uyanması güç oldu mu. Çok evhamlandım ben. Neredeyse yarıda bırakıcam tedaviyi. Nolu atlayanlar nasıl oldu ne hisseyi paylaşın
anestezi aldığınız için hiçbisey hissetmiyorsunuz rahat olun lütfen. beni ameliyathaneye aldıklarında doktor ve embriyolog konuşuyordu solda kaç tane sağda kaç tane diye, sonra da hatırladığım hemşire yanımda, aa uyandın mı yürüyebilir misin dedi ve yürüyerek beni odaya götürdü. :) odada da bi saat kadar uykulu kaldım sonra kalktım.

En kolayı opu bence, sakın merak etme ayılıp bayılırken Hiçbir şey hissetmiyorsun uykudan uyanmış gibi oluyorsun. Benim sonra kanamam da olmadı gayet kolaydı yani. Gidince damar yolu açıp odaya götürüp yatırıyorlar seni, daha sonra anestezi uzmanı seninle konuşurken bir bakmışsın her şey bitmiş ve sen başka bir odadasın eşin yanında

Ben bir aralıkta yumurta toplama olmuştum anestezi alıyorsunuz sedasyon hicbirsey hatırlamıyordu iz ciktiginizda da yirmi dk sonra uyaniyorsunuz ve ağrı hissetmiyorsunuz iki saat sonra hastaneden çıkmıştım korkulacak hicbirsey yok

Kesinlikle kaç embriyo dollenecek kaliteli mi o kişi m daha stresli bir de transfer aşamasında idrara sıkışık olma durumu var ya orasi biraz yoruyor idrarı tutma kısmı

Kesinlikle kaç embriyo dollenecek kaliteli mi o kişi m daha stresli bir de transfer aşamasında idrara sıkışık olma durumu var ya orasi biraz yoruyor idrarı tutma kısmı
Kuzum sağolasın beden çıktıktan sonra ben 300 ml su içtim ve sıkıştım ama öyle alta sıkışmak kadar değil mesela idrar torbasın olduğu yere dokununca sıkışık olduğumu analdım yeterliydi doktorum zaten sıkışık olmayınca veya cok sıkışık olunca da yardım ediyor benim 6.gün kasık agrısı nedir bilmiyorum batmasını hayatım boyunca yaşamadım sadece sancıyı adet zamanı yaşarım bende bu topikte tek belirtisi olmayan benim bazen transfer olduğumu unutuyorum KESK’e benim durumda olan Arkdaslar yazsa çokça belirtisi olmayıp gebe kalan Alalhım ne güzel olurdu ama neyse benim en büyük umudum Allah

Tsk ederim cevabin icin arkadasim faydasini nasil gordun kaliteli embriyo ciktimi ben de ari sutu almaya basladim sabahlari omega da alacam senin onerdigini doktor omepa @10 demisti. Bu ikiside ayni ozellikte degil mi . Sen tup bebek yaptin mi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…