Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman veric

Ben gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman vericem
10 dk sonra baktım hayalet çizgi olarak gördüm bende cumartesi kan vereceğim ins vardır stres bitirecek beni ya yoksa diye .. hiç olmasa hayalet çizgi de çıkmaz değil mi ?

Günaydın kızlar 12 temmuzda transfer olmuştum bugün erken gebelik idrar testi yaptım ama galiba yok bakar mısınız sizde o kadar aşırı silik bir cizgi onun da anlamı yoktur sanırım
Ama daha 7.gun silik cıkması cok normal arkadaşın 6.gun öğleden sonra yapmış aşırı Silkmiş şuan kızı kucağında

10 dk sonra baktım hayalet çizgi olarak gördüm bende cumartesi kan vereceğim ins vardır stres bitirecek beni ya yoksa diye .. hiç olmasa hayalet çizgi de çıkmaz değil mi ?
Çıkmazdı kendine dikkat et ben gördüm bar hayırlısı ile Darısı bekleyen isteyen herkese ve yanı sırada bana ahhh o cesaret bende yok test yapmaya korkuyorum maalesef günümü bekleyeceğim zaten bugünü saymazsak 2 gun kaldı

Günaydın kızlar 12 temmuzda transfer olmuştum bugün erken gebelik idrar testi yaptım ama galiba yok bakar mısınız sizde o kadar aşırı silik bir cizgi onun da anlamı yoktur sanırım
Canım silik çizgi görünüyor neden karamsarlığa kapılıyorsun. Daha erken zaten test için

İnşallahh sende ve bekleyen herkeste o müjdeli haberi verecek inşallah canım
Bende yapamam galiba test gününü beklerim hatta geçebilir bile

Ben gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman vericem

Canım stres yapma inşallah bebişin seninledir güzel düşün nolursa olsun yorma zihnini çok zor evet şu test sonucuyla bile umutlan inşallah güzel haberlerini alırız

İnşallahh sende ve bekleyen herkeste o müjdeli haberi verecek inşallah canım
Bende yapamam galiba test gününü beklerim hatta geçebilir bile
Valla aklıma az önce öyle geldi dedim bayram sonu mu baktırsam diye o kadar yani hiç cesaret yok İnan bakanlara hayranım ben çünkü ben testte negatifi görünce uzun sure kendime gelemiyorum ben her zaman adeti bekleşşmdie test yapmamak icin direnmişimdir

Korku hep var dimi, Allah sabrımızı versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…