Ben gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman veric
10 dk sonra baktım hayalet çizgi olarak gördüm bende cumartesi kan vereceğim ins vardırBen gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman vericem
Ama daha 7.gun silik cıkması cok normal arkadaşın 6.gun öğleden sonra yapmış aşırı Silkmiş şuan kızı kucağındaGünaydın kızlar 12 temmuzda transfer olmuştum bugün erken gebelik idrar testi yaptım ama galiba yokbakar mısınız sizde o kadar aşırı silik bir cizgi onun da anlamı yoktur sanırım
Sende lekelenme ve belirti var mıydı kuzumGünaydın kızlar 12 temmuzda transfer olmuştum bugün erken gebelik idrar testi yaptım ama galiba yokbakar mısınız sizde o kadar aşırı silik bir cizgi onun da anlamı yoktur sanırım
Çıkmazdı kendine dikkat et ben gördüm bar hayırlısı ile10 dk sonra baktım hayalet çizgi olarak gördüm bende cumartesi kan vereceğim ins vardırstres bitirecek beni ya yoksa diye .. hiç olmasa hayalet çizgi de çıkmaz değil mi ?
Canım silik çizgi görünüyor neden karamsarlığa kapılıyorsun. Daha erken zaten test içinGünaydın kızlar 12 temmuzda transfer olmuştum bugün erken gebelik idrar testi yaptım ama galiba yokbakar mısınız sizde o kadar aşırı silik bir cizgi onun da anlamı yoktur sanırım
İnşallahh sende ve bekleyen herkeste o müjdeli haberi verecek inşallah canımÇıkmazdı kendine dikkat et ben gördüm bar hayırlısı ileDarısı bekleyen isteyen herkese ve yanı sırada bana ahhh o cesaret bende yok test yapmaya korkuyorum maalesef günümü bekleyeceğim zaten bugünü saymazsak 2 gun kaldı
Taze transfer ise normal rahim dinlenmedigi icin bende cok çekmiştimKızlar benim 12 temmuzda oldu transfer ve haala kasıklarım da ağrım var sızlama gibi siz de var mı kasık agrisi
Ben gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman vericem
10 dk sonra baktım hayalet çizgi olarak gördüm bende cumartesi kan vereceğim ins vardırstres bitirecek beni ya yoksa diye .. hiç olmasa hayalet çizgi de çıkmaz değil mi ?
Ben gördüm hayalet çizgi var sanırım inşallah hayırlısı kan testi ne zaman vericem
Valla aklıma az önce öyle geldi dedim bayram sonu mu baktırsam diye o kadar yaniİnşallahh sende ve bekleyen herkeste o müjdeli haberi verecek inşallah canım
Bende yapamam galiba test gününü beklerim hatta geçebilir bile
Aynen kuzum haklısın var olmasa dicem tamam ama varCanım silik çizgi görünüyor neden karamsarlığa kapılıyorsun. Daha erken zaten test için
Valla aklıma az önce öyle geldi dedim bayram sonu mu baktırsam diye o kadar yanihiç cesaret yok İnan bakanlara hayranım ben çünkü ben testte negatifi görünce uzun sure kendime gelemiyorum ben her zaman adeti bekleşşmdie test yapmamak icin direnmişimdir
İnşaAllahİnşallah sana kendini belli ediyordur bebis
Oy ins darısı başımıza keyfim yerine geldi birazAma daha 7.gun silik cıkması cok normal arkadaşın 6.gun öğleden sonra yapmış aşırı Silkmiş şuan kızı kucağında
Dayanamayıp yaptım canim ins kan tahlilinde güzel sonuç alırımCanım silik çizgi görünüyor neden karamsarlığa kapılıyorsun. Daha erken zaten test için
Bende travazol kullandım da sorun olur diye endişlendim çok sağol cvp içinDaha önceki transferimde benim de olmuştu doktoruma yazmıştım travazol krem yazmıştı isterseniz sizde sorun doktorunuza sorun olacağını zannetmiyorum
Dondurulmuş canım ama iğneler ilaçlar etkisi mi acabaTaze transfer ise normal rahim dinlenmedigi icin bende cok çekmiştim
İns canım çok sağolasın bekliyorum ama günler çok zor geçiyor inanCanım stres yapma inşallah bebişin seninledir güzel düşün nolursa olsun yorma zihnini çok zor evet şu test sonucuyla bile umutlan inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?