- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Benim de 15 temmuz da oldu transfer. O günden beri var kasık batmalarım özellikle sol kasığımda çok ağrı varKızlar benim 12 temmuzda oldu transfer ve haala kasıklarım da ağrım var sızlama gibi siz de var mı kasık agrisi
Arı sütü ve omega3 çok etkiliyormus yumurta kalitesini ins fazla toplanirm benim 16 tane toplanmıştıTsk ederim cevabin icin arkadasim faydasini nasil gordun kaliteli embriyo ciktimi ben de ari sutu almaya basladim sabahlari omega da alacam senin onerdigini doktor omepa @10 demisti. Bu ikiside ayni ozellikte degil mi . Sen tup bebek yaptin mi canim.
Benimde sol kasıgim daha çok ağrıyor ara ara sağ da oluyor ama sol çok baskın ins yerleştiğini işarettirBenim de 15 temmuz da oldu transfer. O günden beri var kasık batmalarım özellikle sol kasığımda çok ağrı var
Y belirtisi olmayıp olumlu sonuç alan cous canim ben ilk transferimde olumlu sonuç aldım ama bebek gelismemis ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım önemli olan sağlıklı ilerlemesiKuzum sağolasın beden çıktıktan sonra ben 300 ml su içtim ve sıkıştım ama öyle alta sıkışmak kadar değil mesela idrar torbasın olduğu yere dokununca sıkışık olduğumu analdım yeterliydi doktorum zaten sıkışık olmayınca veya cok sıkışık olunca da yardım ediyor benim 6.gün kasık agrısı nedir bilmiyorumbatmasını hayatım boyunca yaşamadım sadece sancıyı adet zamanı yaşarım bende bu topikte tek belirtisi olmayan benim bazen transfer olduğumu unutuyorum KESK’e benim durumda olan Arkdaslar yazsa çokça belirtisi olmayıp gebe kalan Alalhım ne güzel olurdu ama neyse benim en büyük umudum Allah
Benim de hic belirtim olmadi, hala daha neredeyse yok gibi. Oyle acaip belirtiler dusunmeyin zaten olanlar da cogu zaman ignelerden dolayı ilaclardan dolayi.Kuzum sağolasın beden çıktıktan sonra ben 300 ml su içtim ve sıkıştım ama öyle alta sıkışmak kadar değil mesela idrar torbasın olduğu yere dokununca sıkışık olduğumu analdım yeterliydi doktorum zaten sıkışık olmayınca veya cok sıkışık olunca da yardım ediyor benim 6.gün kasık agrısı nedir bilmiyorumbatmasını hayatım boyunca yaşamadım sadece sancıyı adet zamanı yaşarım bende bu topikte tek belirtisi olmayan benim bazen transfer olduğumu unutuyorum KESK’e benim durumda olan Arkdaslar yazsa çokça belirtisi olmayıp gebe kalan Alalhım ne güzel olurdu ama neyse benim en büyük umudum Allah
Evet canım transferimin 6.gunu bugün bekliyorum hayırlısıyla ilk döllenme olmadı bende tedavimde ikincinde cok şükür embriyoların oluştuTsk ederim cevabin icin arkadasim faydasini nasil gordun kaliteli embriyo ciktimi ben de ari sutu almaya basladim sabahlari omega da alacam senin onerdigini doktor omepa @10 demisti. Bu ikiside ayni ozellikte degil mi . Sen tup bebek yaptin mi canim.
Yaaaaaa ne güzel peki bu şekilde devam ediyor mu lekelenme olmusmuydu hani su yerleşme lekesi dedikleri olsa bir dert olmazsa bir dert olanBenim de hic belirtim olmadi, hala daha neredeyse yok gibi. Oyle acaip belirtiler dusunmeyin zaten olanlar da cogu zaman ignelerden dolayı ilaclardan dolayi.
İnsallah kuzum sağlıkla ilerler bundan sonra Rabbim hepimize Salih evlat nasip etsinY belirtisi olmayıp olumlu sonuç alan cous canim ben ilk transferimde olumlu sonuç aldım ama bebek gelismemis ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım önemli olan sağlıklı ilerlemesi
Kendi havuzum, kloru azalttim, ph regulatoru de kullaniyorum. Transfere kadar serbest, sonra seyredecegim sadece :))Cok tesekkur ederim bazik karsilamaniz icin
Havuzda degilsiniz degil mi? Denizde yuzuyorsunuz?? Ya da temiz olduguna emin oldugunuz bir havuzdasiniz? Bu islemler sonrasi havuz biraz enfeksiyon acisindan tavsiye edilmedi bana. Doktorunuzla gorustuyseniz hic sorun yok. Havuzunuz size ozelse yine risk sifir.
Agzin bal yesin derler degil mi :) insallahİnsallah hepimizin Olcak bu seferilk olmayıp 2.de olan cok var
Harika harika ♡ Hic sorun yok o zaman. Kamusal havuzlar biraz riskli oluyor. Miss gibi tadini cikarin. Cok sevindim.Kendi havuzum, kloru azalttim, ph regulatoru de kullaniyorum. Transfere kadar serbest, sonra seyredecegim sadece :))
2 kez gebe kaldim, ikisinde de akintida dikkate deger bir artis ve goguste dolgunluk hissi vardi, baska belirtim olmadi. Kizim dogal, kaybettigim gebelik ise tup bebekti, igneli asilama(negatif) da yapmistim. Her üçunu de gordugum icin kendi adima gogusteki dolgunluk (acima ya da hassasiyet degil) hissimin ilacin etkisinden ya da regl oncesinden farkli oldugunu soyleyebilirim.Kuzum sağolasın beden çıktıktan sonra ben 300 ml su içtim ve sıkıştım ama öyle alta sıkışmak kadar değil mesela idrar torbasın olduğu yere dokununca sıkışık olduğumu analdım yeterliydi doktorum zaten sıkışık olmayınca veya cok sıkışık olunca da yardım ediyor benim 6.gün kasık agrısı nedir bilmiyorumbatmasını hayatım boyunca yaşamadım sadece sancıyı adet zamanı yaşarım bende bu topikte tek belirtisi olmayan benim bazen transfer olduğumu unutuyorum KESK’e benim durumda olan Arkdaslar yazsa çokça belirtisi olmayıp gebe kalan Alalhım ne güzel olurdu ama neyse benim en büyük umudum Allah
Canım gözün aydın çok sevindimhahah aynenRabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini benim kesenin yanında birtane daha birşey var ama kesede olabilir sıvıda olabilir dedi doktor şuanki keseden çok daha küçük nasıl oluyor anlamadım 26snda tekrar çağırdı o zaman kesenin içindeki bebeği de görürüz inş dedi yanındakinin de kese olup olmadığını anlarız dedi
3 günüm kaldı sabırla bekliyorum kuzum amin insallah kasık agrısı yaşanacakmış lekelenme olacakmış gibi bri algı oluşmuş gebe ancak bu şekilde kalınır mantıgı insallah kafamdan silinir bir an önce2 kez gebe kaldim, ikisinde de akintida dikkate deger bir artis ve goguste dolgunluk hissi vardi, baska belirtim olmadi. Kizim dogal, kaybettigim gebelik ise tup bebekti, asilama da yapmistim. Her üçunu de gordugum icin kendi adima gogusteki dolgunluk (acima ya da hassasiyet degil) hissimin ilacin etkisinden ya da regl oncesinden farkli oldugunu soyleyebilirim.
Az gununuz kaldi, sabir, umarim gonlunuzdeki olur.
Ben yumurta toplama tedavimde kullanmıştım ama cok az miktarda cay kaşığı ucu kadar zaten çok takılı bir şey dikkat etmek gerek fazlası zarar demişti aktar ölçülü ve dikkatli kullanılması gerektiğini duymuştum bilinçsizce kulanım tam tersi bri etki de yapabilir Allah korusun kas yapayım derken bazen göz çıkarıyoruzBir de sevgili anne adaylari, ari sütü biraz riskli bir iceriktir, hekiminize danismadan, karaciger enzimlerinize baktirmadan biraz dikkat etseniz. Suraya birakivereyim.
Arı sütünün olası yan etkileri sunlar oluyor;
Arı sütü; kilo alımı, mide rahatsızlığı veya yüzde kızarıklık/döküntü gibi yan etkilere neden olabilir.
Arı sütünün içindeki bazı maddeler hormon benzeri etkiye sahiptir ve kanser hücrelerinin büyümesini uyarabilir. Bu nedenle meme ve prostat kanserli hastalar takviye olarak arı sütü kullanmaktan kaçınmalıdır.
Arı sütü kan inceltici (sulandırıcı) ilaçların etkilerini artırabilir, kanama riski artar.
Kolesterol düşürücü ilaçlar kullanıyorsanız, arı sütü bu ilaçların etkilerini artırabilir.
Arı sütünü tıbbi amaçla kullanmadan önce doktorunuza danışın. Cunku hem hormon ilaclari hem de kan sulandirici ilaclar aliyorsunuz.
Merhaba bende 12 temmuzda transfer oldum ertesi gün hafif ağrım oldu ondan sonra yok hiçbirsey , günler geçmek bilmiyor sizde de öyle miKızlar benim 12 temmuzda oldu transfer ve haala kasıklarım da ağrım var sızlama gibi siz de var mı kasık agrisi
Aynı gün olmuşuz bende aynı durumdayım kuzum son 3 kaldıMerhaba bende 12 temmuzda transfer oldum ertesi gün hafif ağrım oldu ondan sonra yok hiçbirsey , günler geçmek bilmiyor sizde de öyle mi
Daha önceki transferimde benim de olmuştu doktoruma yazmıştım travazol krem yazmıştı isterseniz sizde sorun doktorunuza sorun olacağını zannetmiyorumKızlar benim bugün transferin 3.günü, mantar enfeksiyonu var vajinal ve çok zorluyor, mantar kremi kullansam sorun olur mu acaba,benzer durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?