- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
Komple mi düştü canım koymama gerek olduğunu düşünmedim ama ben yarım saat yatmışım, bana 10 dakika yat kalk sonra biraz yürü dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komple mi düştü canım koymama gerek olduğunu düşünmedim ama ben yarım saat yatmışım, bana 10 dakika yat kalk sonra biraz yürü dediler
Buraya benide eklermisinizMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
S Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
@Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
TransferHamile
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
@Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
@Nazzzz01 5.
Gün
2
Embriyo5
Temmuz
Transfer16
Temmuz
Test
Günü
B Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Hayalim11 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferTest
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Serensb 5.
Gün
2
Embriyo8
Temmuz
TransferHamile
@mariaa_ 5.
Gün
2
Embriyo13
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Beyza- Tek
3.
Gün
Embriyosu15
Temmuz
Transfer27
Temmuz
Test
Günü
Aynen şuan adetim zaten 3.günü bugün estrofeme başlıcam ağustosun ilk haftası da aksilik çıkmazsa transfer olucak geçen seferde 1 temmuzda olmuştum transfer
Transfer ücreti baya artmış ne kdra yaptırdın ben 4. 500 tl yaptımAynen şuan adetim zaten 3.günü bugün estrofeme başlıcam ağustosun ilk haftası da aksilik çıkmazsa transfer olucak geçen seferde 1 temmuzda olmuştum transfer
Hayir onve doktoruna sorabilirsin ama benve koyma. Akşamkini iyi yerlestir derine birakmamissin demekki
Tabi gerekli bilgileri yazarsanizBuraya benide eklermisiniz
Evet hemen hemen kuzum 8 saat arayla alıyorum zaten aslında sabah akşam alıyordum doktor progestan a baktı 2 de öğlen kullanmamı söylemişKomple mi düştü canım koymama gerek olduğunu düşünmedim ama ben yarım saat yatmışım, bana 10 dakika yat kalk sonra biraz yürü dediler
Jinekolog arkadasimin soyledigine gore (tabii ki tum degerlerinizi bilmedigi icin sadece soylediklerimle yorum yapabildi) endometriosis ve taze transfer bir araya gelince 4 günü biraz asan agir kanama ve bazen ardindan yaklasik 2 haftayi bulan ped dolduran lekelenme goruluyormus. Kan sulandiran agri kesiciler (aspirin benzerleri) uzak durmani ve 4 gunden uzun surerse doktorunla randevun daha gec olsa bile daha erken iletisim kurmani tavsiye etti.Bilmiyorum artk pıhtı kan gormekten midem bulanıyor bu denli fazla olmasi rahatsz ediyor beni
Olabilir kuzum artık birtaneyle bir şey olmaz sanırımHayir onve doktoruna sorabilirsin ama benve koyma. Akşamkini iyi yerlestir derine birakmamissin demekki
Tabi gerekli bilgileri yazarsaniz
Çok teşekkür ederim canım bu ara da kendi derdimden soramadim sen kaç aylık hamilesin şuanÇok şüküüürrrr canım hayırlı uğurlu olsun aynen bi dahakine direkt kalp atışını duyacaksın . Çok sevindim
İnşallah canımAnladim şifa olsun inşallah
Kalp atisini da keseyide hayirlisi ile gorun duyun inşallah
Idrar degildir o, progestan fitil aliyorsaniz dis kilifi var ya o geliyorKullanılan fitillerden olabilir bebek kiz ise ve yerlesiyorsa köpüklü ve torunu okur derler idrar ama tabi kesin bilgi değil
Hadi bakalım hayırlısı inşallah kaçıncı denemem olacak benim doktorum Eylül gibi yapalım dedi ama ben ilk adetim de yapmak istiyorum aslında
2.denemem olucak inş. Bizim raporumuz vardı toplam 6500 verdik opu transfer hepsi içinde ikinci için transfer ücreti alıncak demediler henüz ama alınıyo mu bilmiyorum çözdürme için 1100 alıyolar ekstraTransfer ücreti baya artmış ne kdra yaptırdın ben 4. 500 tl yaptım
Simdi mesaj attim durumu cvp bekliyorum umarim yazar haftasonu oldugu icin yazar mi bilmiyorum. Bu normal degil benceJinekolog arkadasimin soyledigine gore (tabii ki tum degerlerinizi bilmedigi icin sadece soylediklerimle yorum yapabildi) endometriosis ve taze transfer bir araya gelince 4 günü biraz asan agir kanama ve bazen ardindan yaklasik 2 haftayi bulan ped dolduran lekelenme goruluyormus. Kan sulandiran agri kesiciler (aspirin benzerleri) uzak durmani ve 4 gunden uzun surerse doktorunla randevun daha gec olsa bile daha erken iletisim kurmani tavsiye etti.
Canımm cok gecmıs olsun agrıların acıların bı an önce bıtsın ınsaallahÇarşamba aksamindan itibaren duphaston içmeyi bıraktım perşembeden beridir pihtili yogun kanamam devam etmekte ağrıları da cabası. Ne zaman biter nden bu kadar uzadi bu pihti durumu ? Bilginiz varmi acaba ?
Gercekten kan görmekten agri cekmekten biktim
@Sohrab
@teolog8579
remziye_06
Canım ınsaallah hayırlara vesile olsunAynen şuan adetim zaten 3.günü bugün estrofeme başlıcam ağustosun ilk haftası da aksilik çıkmazsa transfer olucak geçen seferde 1 temmuzda olmuştum transfer
Tamam kuzum kuyamam acil şifa diliyorumEklerim canm sonra simdi cikiyorm asiri sancim.var :/
Bizi habersiz birakmayin olur mu, aklim sizde.Eklerim canm sonra simdi cikiyorm asiri sancim.var :/
Estağfurullah ...4 ay bitti benim canım senin de sağlıklı ilerlesin inşaallahÇok teşekkür ederim canım bu ara da kendi derdimden soramadim sen kaç aylık hamilesin şuan