• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtileriniz nelerdı yazarmısınız acaba benimde transferimin 6 günü şuan hiç bır belirtim yok
Ahaaaaa sonunda benim gibi asla tok belirtisi olmayan biri benim de yok bugun 5.gunum hiç transfer olmamış desem kendi icin yeridir sürekli arıyorum ama yok sizin kaçıncı gun bugün

İyi gelmez mi inşallah hayırlısı olur hakkımızda pes etmek yok aynen şimdi denemeyi ne yapmayı düşünüyorsun
Bugün kontrolüm vardı doktorum rahim güzel ara vermeden yapalım istersen dedi tamam dedim ben de zaten 2 tane kalmıştı geriye onları transfer edicek bakalım olmazsa en baştan başlıcam

Arkdaslar idrarda beyaz tortu gordum 2 dir bugün neden olmuş olabılır 😢bilgisi olan var mı basıma ilk defa böyle bir şey geliyor cok da su içiyorum aslında X xnobodyx
Kullanılan fitillerden olabilir bebek kiz ise ve yerlesiyorsa köpüklü ve torunu okur derler idrar ama tabi kesin bilgi değil

K Kapikulpu kuzum sen bugun test yapacaktın merak ettim kan verdin mi 🥰🥰🥰heyecanla güzel haberlerini bekliyorum ❤️
İnanır mısın hala esimi bekliyorum:) akşam 5 bucuk da gelirim dedi öyle bir korku var ki bende sanki esim gelmese de gitmezdim yani tüm duygularımı bastirdim suan

Kullanılan fitillerden olabilir bebek kiz ise ve yerlesiyorsa köpüklü ve torunu okur derler idrar ama tabi kesin bilgi değil
Haaahhh seni bekliyordum bende 🥰🥰♥️♥️ Yaa kuzum dün başladı bu tortu olayı 4.gun akşam başladı bakalım fitil etkisi oldıgunu duydum bende ama diğer dediğini ilk defa duyuyorum kız bebekleri de cok cok severim ailede kız yok bizim nerdeyse hepsi erkek bebek

Tamam canım haber verirsen sevinirim ☺️ inşaallah güzel haberlerle gelirsin
Canım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı 🤲 hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah 🥰 iğne de vuruldum şuan lekelenmem yok 🙈

Canım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı 🤲 hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah 🥰 iğne de vuruldum şuan lekelenmem yok 🙈
Çok sevindim canım ya tebrik ediyorum inşllah darısı bizim başımıza ya 🤲🏻

Back