- 4 Kasım 2018
- 521
- 1.244
- 63
Amin Rabbım.en kisa zamanda herkese sanada nasip etsin caninyurekten dua ediyorum herkeseSaglikla kucagina al inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Rabbım.en kisa zamanda herkese sanada nasip etsin caninyurekten dua ediyorum herkeseSaglikla kucagina al inşallah
Tesekkur ederim Rabbım bütün isteyenlere nasip etsinTebrıkler
Sanırım self enjeksiyon için bu subkutan deri altına zerkedilen içerik için gibi duruyor.Ne için bu ??
İyi gelmez mi inşallah hayırlısı olur hakkımızda pes etmek yok aynen şimdi denemeyi ne yapmayı düşünüyorsunAğlamak sanırım iyi geliyor ilk gün çok ağlayınca daha kolay kabullendim sonucu inş bundan sonrası hepimiz için hayırlısı olur pesetmek yok
Yok vermediler.Size bir kağıt vermediler mi
Embriyo kalitesi hersey ayrıntılı hayta bebeklerinizin fotoları falan alalaa genelde verilir ve oldukça açıklayıcıdırYok vermediler.
Ben isteyeyim o zaman teşekkür ederim. 5. güne gelmiş embriyolar, normal hamilelikte kaç haftalığa tekabül ediyor?Embriyo kalitesi hersey ayrıntılı hayta bebeklerinizin fotoları falan alalaa genelde verilir ve oldukça açıklayıcıdır
Ahaaaaa sonunda benim gibi asla tok belirtisi olmayan biri benim de yok bugun 5.gunum hiç transfer olmamış desem kendi icin yeridir sürekli arıyorum ama yok sizin kaçıncı gun bugünBelirtileriniz nelerdı yazarmısınız acaba benimde transferimin 6 günü şuan hiç bır belirtim yok
İğne ucu canım bütün şırıngıların ucuna bunu takıp kullanıyorum ben. Kan sulandırıcım hazır enjeksiyondu onu bile boş şırıngaya çekip ucuna bunu takıyorum.Ne için bu ??
Bugün kontrolüm vardı doktorum rahim güzel ara vermeden yapalım istersen dedi tamam dedim ben de zaten 2 tane kalmıştı geriye onları transfer edicek bakalım olmazsa en baştan başlıcamİyi gelmez mi inşallah hayırlısı olur hakkımızda pes etmek yok aynen şimdi denemeyi ne yapmayı düşünüyorsun
Tahminimce 2 haftalık oluyorlar son adet tarihinde göre ben uygulama kullanıyorum şuan mesela 3 +1 eğer tutarsaBen isteyeyim o zaman teşekkür ederim. 5. güne gelmiş embriyolar, normal hamilelikte kaç haftalığa tekabül ediyor?
Hadi inşallah, güzel haberler verTahminimce 2 haftalık oluyorlar son adet tarihinde göre ben uygulama kullanıyorum şuan mesela 3 +1 eğer tutarsa
İnsallah canım hepimiz için güzel haberler vermeyi diliyorumHadi inşallah, güzel haberler ver
Haaahhh seni bekliyordum bende Yaa kuzum dün başladı bu tortu olayı 4.gun akşam başladı bakalım fitil etkisi oldıgunu duydum bende ama diğer dediğini ilk defa duyuyorum kız bebekleri de cok cok severim ailede kız yok bizim nerdeyse hepsi erkek bebekKullanılan fitillerden olabilir bebek kiz ise ve yerlesiyorsa köpüklü ve torunu okur derler idrar ama tabi kesin bilgi değil
Kasık agrın devam ediyor mu ben senin güzel haber vereceğine yürekten inanıyorumİnanır mısın hala esimi bekliyorum:) akşam 5 bucuk da gelirim dedi öyle bir korku var ki bende sanki esim gelmese de gitmezdim yani tüm duygularımı bastirdim suan
Canım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah iğne de vuruldum şuan lekelenmem yokTamam canım haber verirsen sevinirim inşaallah güzel haberlerle gelirsin
Çok sevindim canım ya tebrik ediyorum inşllah darısı bizim başımıza yaCanım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah iğne de vuruldum şuan lekelenmem yok