- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa csnim çok sağol darısı başınıza dualarım sizinleÇok sevindim canım ya tebrik ediyorum inşllah darısı bizim başımıza ya
Benim de 4. Günüm ve transfer olduğumdan beri sanki onarılmışım gibi opudan kalan agrılar bile gitti hiiiç belirtim yokAhaaaaa sonunda benim gibi asla tok belirtisi olmayan biri benim de yok bugun 5.gunum hiç transfer olmamış desem kendi icin yeridir sürekli arıyorum ama yok sizin kaçıncı gun bugün
Hadi gözümüz aydın canım benimCanım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah iğne de vuruldum şuan lekelenmem yok
Ara vermeden derken ilk adet tarihinden bahsediyorsun dimi ağustosta o zaman düşünüyorsunBugün kontrolüm vardı doktorum rahim güzel ara vermeden yapalım istersen dedi tamam dedim ben de zaten 2 tane kalmıştı geriye onları transfer edicek bakalım olmazsa en baştan başlıcam
İnsallah hepimiz icin iyiye işarettir kuzum benimki dondurulmuş bekleyip göreceğiz artık az kaldı bende hala aynı durumlarBenim de 4. Günüm ve transfer olduğumdan beri sanki onarılmışım gibi opudan kalan agrılar bile gitti hiiiç belirtim yok
Çok teşekkür ederimHadi gözümüz aydın canım benim
Aynen şuan adetim zaten 3.günü bugün estrofeme başlıcam ağustosun ilk haftası da aksilik çıkmazsa transfer olucak geçen seferde 1 temmuzda olmuştum transferAra vermeden derken ilk adet tarihinden bahsediyorsun dimi ağustosta o zaman düşünüyorsun
Harika haber cok cok sevindim gözünüz aydınKızlar, çok şükür kan sonucum çıktı 6150 proluton Depot iğne vuruldum lekelenmem de kesildi şimdilik, herkese destekleri çok teşekkür ederim. Kese ve kalp atışı için bayramdan sonra gideceğim, nöbetçi doktor olmadığı için keseye bakamadık
Çok sağol canım darısı herkesin başına inşallahHarika haber cok cok sevindim gözünüz aydın
Acaba taze transfer diye mi bukadar ağrılı oldu canım inş hemen geçerÇarşamba aksamindan itibaren duphaston içmeyi bıraktım perşembeden beridir pihtili yogun kanamam devam etmekte ağrıları da cabası. Ne zaman biter nden bu kadar uzadi bu pihti durumu ? Bilginiz varmi acaba ?
Gercekten kan görmekten agri cekmekten biktim
Sohrab
C Capanin Gururu Teyom
remziye_06
Maslalah canım darısı kese görmeye kalp atışı duymaya insallahCanım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah iğne de vuruldum şuan lekelenmem yok
Hadi gozun aydın tatlım cokk sevindim için rahat etmiştir artıkk bayram sonrasını rahatlıkla bekleyebilirsin artık dimiCanım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah iğne de vuruldum şuan lekelenmem yok
İnşallah canım çok sağolMaslalah canım darısı kese görmeye kalp atışı duymaya insallah
Etmez mi ya hop oturup hop kalktım resmen, değerim düşüyor sandım lekelenmem olunca Allah'ıma.bin şükür artmaya devam etmiş. Bayramdan sonrasını dediğin gibi rahat rahat beklerim aksilikler peşimizi bıraksın herkes hamile olsun kese görsün kalp atışı görsün inşallahHadi gozun aydın tatlım cokk sevindim için rahat etmiştir artıkk bayram sonrasını rahatlıkla bekleyebilirsin artık dimi
Bilmiyorum artk pıhtı kan gormekten midem bulanıyor bu denli fazla olmasi rahatsz ediyor beniAcaba taze transfer diye mi bukadar ağrılı oldu canım inş hemen geçer
Anladim şifa olsun inşallahİğne ucu canım bütün şırıngıların ucuna bunu takıp kullanıyorum ben. Kan sulandırıcım hazır enjeksiyondu onu bile boş şırıngaya çekip ucuna bunu takıyorum.
Kalp atisini da keseyide hayirlisi ile gorun duyun inşallahKızlar, çok şükür kan sonucum çıktı 6150 proluton Depot iğne vuruldum lekelenmem de kesildi şimdilik, herkese destekleri çok teşekkür ederim. Kese ve kalp atışı için bayramdan sonra gideceğim, nöbetçi doktor olmadığı için keseye bakamadık
Çok şüküüürrrr canım hayırlı uğurlu olsun aynen bi dahakine direkt kalp atışını duyacaksın . Çok sevindimCanım merhaba, kan verdim çok şükür sonucum 6150 çıktı hiç bir sorun yok şimdilik. Ama keseyi göremedim doktor olmadığı için. Bayramdan sonra hemen kese hem kalp atışı birlikte olacak inşallah iğne de vuruldum şuan lekelenmem yok