• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir sure beklettim, avucunuzda biraz isitsaniz yeter, vucut isisina yaklastikca ignenin enjektor ucundan gecmesi ve dagilmasi kolaylasir.
Transferden sonra bAna estoferm verilmedi. Arayıp hemşireyi sordum 3. Gün olanlara vermiyoruz dedi. Daha önce başka merkezde yine 3. Gün transferine verilmişti. Kafam karıştı bu konuda bir şey biliyo musunuz

Çarşamba aksamindan itibaren duphaston içmeyi bıraktım perşembeden beridir pihtili yogun kanamam devam etmekte ağrıları da cabası. Ne zaman biter nden bu kadar uzadi bu pihti durumu ? Bilginiz varmi acaba ? 😑
Gercekten kan görmekten agri cekmekten biktim

Sohrab Sohrab
@teolog8579
remziye_06 remziye_06
Canım sabır lütfen, benım adetim genelde 4 gun biter 5.gün lekenme bazen olur bazen olmaz.. Negatif aldığımda aynı seninki gibi oldu, ve 7 gün sürdü. Fazladan kalinlasan rahım duvarı yuzunden, ilaclar ile ekstra kalınlastı..

Kızlar, çok şükür kan sonucum çıktı 6150 ♥️ proluton Depot iğne vuruldum lekelenmem de kesildi şimdilik, herkese destekleri çok teşekkür ederim. Kese ve kalp atışı için bayramdan sonra gideceğim, nöbetçi doktor olmadığı için keseye bakamadık
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim, 😍😍

Back