• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm cok gecmıs olsun agrıların acıların bı an önce bıtsın ınsaallah 🤲🏼

Canım ınsaallah hayırlara vesile olsun 🤲🏼
Saol canm
Tamam kuzum kuyamam acil şifa diliyorum 🤲🏻💐
Saol canim
Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻
Saol canim
Canım sabır lütfen, benım adetim genelde 4 gun biter 5.gün lekenme bazen olur bazen olmaz.. Negatif aldığımda aynı seninki gibi oldu, ve 7 gün sürdü. Fazladan kalinlasan rahım duvarı yuzunden, ilaclar ile ekstra kalınlastı..
Nasil berbat bir durum😔

Ah kuzum ya bide hava sıcak ya. Duş alınca kanama hafifler mi sende. Bazılarında öyle oluyor ya. Aslında içeriyi temizlemesi daha iyi sanki
Iyi tabiki sokulsun ama hal kalmadi bende... dus gece alıyorum rahat uyumak için

Çarşamba aksamindan itibaren duphaston içmeyi bıraktım perşembeden beridir pihtili yogun kanamam devam etmekte ağrıları da cabası. Ne zaman biter nden bu kadar uzadi bu pihti durumu ? Bilginiz varmi acaba ? 😑
Gercekten kan görmekten agri cekmekten biktim

Sohrab Sohrab
C Capanin Gururu Teyom
remziye_06 remziye_06
Benim 3 gün sürmüştü canım, sonra rutine döndü. Doktoruna mı danışsan acaba

Sohrab Sohrab benim transfer de ikinci adete kaldı :işsiz: adet oldum gittim doktora. Değerlerim yüksek çıkmış bu dönem de bekleyelim dedi
Hem erken adet olmussun, hem de e2 degerın dusmemıstır, senın yumurta sayın fazlaydı cunku, neyse bırlıkte bekleriz iyi oldu 🥰 ben hala opunun etkisini hissediyorum

Hem erken adet olmussun, hem de e2 degerın dusmemıstır, senın yumurta sayın fazlaydı cunku, neyse bırlıkte bekleriz iyi oldu 🥰 ben hala opunun etkisini hissediyorum
Evet çok erken adet oldum ya 🤷‍♀️ aynen birlikte bekleriz artık😍 adet olana kadar geçmiyor sanırım etkisi bugün adetle daha da rahatladım

Evet çok erken adet oldum ya 🤷‍♀️ aynen birlikte bekleriz artık😍 adet olana kadar geçmiyor sanırım etkisi bugün adetle daha da rahatladım
Opu gunu saymazsak bugun 5.gün..
İntertettem baktım 7-10 arası olursunuz dıyor.. Ben de bayramdan sonra olsun istiyorum 🙏🏻☺️
Senin adetlerın kac gunde bir olur, belki aramızda 1 hafta olur

Opu gunu saymazsak bugun 5.gün..
İntertettem baktım 7-10 arası olursunuz dıyor.. Ben de bayramdan sonra olsun istiyorum 🙏🏻☺️
Senin adetlerın kac gunde bir olur, belki aramızda 1 hafta olur
Benim pkos olduğu için düzenli olmaz ama bu erken geldiyse belki o zaman da yine iğnelerin etkisiyle erken gelir ama bakalım. İnşallah bayramdan sonra gelir o zaman canım. Histereskopi hemen adet bitiminde mi yapılıyor

Back