• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün negatif sonrası adetin 3.günü kontrole gittim doktor rahim gayet güzel istersen hazırlıklara başlayalım transferi bu ay yapalım dedi yani ağustos başına denk gelicek kan tahlillerini yaptı onlar da güzel çıktı. Çok mu erken oldu bilmiyorum 2 tane 6.gün transfer edilecek kaliteleri pek iyi değil ama bi umut koydurucam olmazsa en baştan opu işleri🤷‍♀️

Kızlar bugün negatif sonrası adetin 3.günü kontrole gittim doktor rahim gayet güzel istersen hazırlıklara başlayalım transferi bu ay yapalım dedi yani ağustos başına denk gelicek kan tahlillerini yaptı onlar da güzel çıktı. Çok mu erken oldu bilmiyorum 2 tane 6.gün transfer edilecek kaliteleri pek iyi değil ama bi umut koydurucam olmazsa en baştan opu işleri🤷‍♀️
Umarım sizin için en güzeli olur, bazen negatif sonrası ikinci deneme daha iyi oluyormuş, demek ki doktorunuz da öyle düşünmüş, iki embebek de sizinle kalır inşallah :)

Geçmiş olsun canım 🤲♥️
15 temmuz, iyi kalitede 3.gün embriyosu transferi oldum test günü 27 temmuz listeye eklersin. X xnobodyx
Ekledim tabi guzel haberlerle gel inşallah
Teşekkür ederim kızlar. Bende kullanıyorum omega-3 ama her gün alıyorum dersem yalan olur🙈 opu olmadan 2 ay önce başladım opu sonrası bıraktım demek ki bırakmamak gerekiyormuş. Kullandığım bu bilmiyorum yeterli gelir mi
Gelir niye gelmesin kullanmaya devam et.
Dene bencede belki de bu kez olacak🥰

Umarım sizin için en güzeli olur, bazen negatif sonrası ikinci deneme daha iyi oluyormuş, demek ki doktorunuz da öyle düşünmüş, iki embebek de sizinle kalır inşallah :)

Ekledim tabi guzel haberlerle gel inşallah

Gelir niye gelmesin kullanmaya devam et.

Dene bencede belki de bu kez olacak🥰
İnş kızlar bakalım hayırlısı neyse o olsun 🤗🤲

Tamam canım haber verirsen sevinirim ☺️ inşaallah güzel haberlerle gelirsin
Bekliyorum canım 2 de kan sonucum çıkacak ama doktor 12 de çıkmış, nöbetçi doktor gelirse muayene olacağım gelmezse kan sonucum güzel çıkarsa bayramdan sonrasını bekleyeceğim yine 🙏

Ekledim hamileyim demek nasip olur inşallah 🤲🏼
5. Gün embriyosu cift transfer 8 temmuzda yapılmıştı. 18inde test yaoacaktim ama dayanamayip bugun yaotirdim. 9. Gunde sonuc 229 çıktı çok şükür 🙏🏻 inşallah hepimizin degerleri katlanarak artar keseyi ve kalp atışını da sağlıkla duyarız hepimiz🙏🏻🥰 ilk denememde pozitif sonuç almıştım ama kimyasal gebelik çıkmıştı. Keseyi görene kadar rahat uyku yok 🙈🍀

5. Gün embriyosu cift transfer 8 temmuzda yapılmıştı. 18inde test yaoacaktim ama dayanamayip bugun yaotirdim. 9. Gunde sonuc 229 çıktı çok şükür 🙏🏻 inşallah hepimizin degerleri katlanarak artar keseyi ve kalp atışını da sağlıkla duyarız hepimiz🙏🏻🥰 ilk denememde pozitif sonuç almıştım ama kimyasal gebelik çıkmıştı. Keseyi görene kadar rahat uyku yok 🙈🍀
Tam da şimdi rahat uyumanız, kendinize iyi bakmanız, güzel şeyler düşünmeniz gereken zamanlar, tebrik ederim.

Arkadaşlar eczacım bu iğne ucunu önerdi ve gerçekten çok sevdim sizinle de paylaşmak istedim. Çok kolay giriyor hiç acımıyor sanırım digerlerinden daha ince, bulabilirseniz alın kesinlikle 😊

Eklentiler

• 96627BF0-B378-4226-A4BD-470E3CBC4F84.jpeg
    96627BF0-B378-4226-A4BD-470E3CBC4F84.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 7B82910E-F983-44A8-B47A-294228D01FA5.jpeg
    7B82910E-F983-44A8-B47A-294228D01FA5.jpeg
    72 KB · Görüntüleme: 40
İnşallah canım inşallah sanırım ne kdr gecikirse o kdr sancılı olacak gibi hayırlısı dün hep ağladım bugün daha iyiyim ara vermeyi düşünmüyorum tekrar denicem
Ağlamak sanırım iyi geliyor ilk gün çok ağlayınca daha kolay kabullendim sonucu inş bundan sonrası hepimiz için hayırlısı olur pesetmek yok😍

Güncelledim gozun aydin saglikla kucagina al inşallah 🥰

Back