- 4 Kasım 2018
- 521
- 1.244
- 63
İnşallah inşallah canım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin Rabbımİnşaallah güzelcene artmıştır canım, sizle birlikte bizde heyecan yaşıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah canım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin Rabbımİnşaallah güzelcene artmıştır canım, sizle birlikte bizde heyecan yaşıyoruz
Yazınıza cok duygulandım iyi ki geri döndünüz hosgeldiniz cok sevindim gerçekten donmenize sisin gibi donanımlı birimin burda olması gerçekten güzel bir ayrıntı diye düşünüyorumHerkese selamlar, oncelikle X xnobodyx bu surecte sadece negatif degil ayni zamanda bu kadar agrili ve yasam kalitesini dusuren bir mensturasyonla da karsi karsiya kaldigin için cok uzuldum. Umarim bunlari geride birakir ve yola devam ederken daha iyi hissedersin.
Okuyabildigim kadariyla degerleri once yukselip.sonra dusen sessiz düşüklerle bogusan anne adaylari da olmus. Bu acınin kendisi hic sessiz degil. hepsinin bir mukafati olsun insallah.
Bu arada benim unvanim doktor, ama Md degil Phd. doktorami da tibbi bir alanda yaptim ve baskaca egitimler de aldim, ancak elbette hekimlik yapmiyorum. Hukuk alaninda calisiyorum. Bu nedenle burada hic kimseyi etkilemek, bir baska uzman hekimin hastasi hakkindaki görüşünü etkilemek, yonlendirmek veya uygulamalarini yonlendirmek gibi bir amacım yok. Ben de hepiniz gibi bir tup bebek hastasiyim ve belki sadece literatür taramasini biraz daha iyi biliyorum. Turkce disinda bildiğim diller nedeniyle de baska yayinlari takip edebiliyorum. Tek fark bu olabilirdi. O yuzden lutfen yorumlarimi bir baska heyecanli anne adayinin yorumlari gibi gorunuz. O konusmayi okumak zorunda kaldiginiz için kendi adima uzgunum.
Bu vesileyle kendisinde belirti arayan anne adaylarina sunu soyleyeyim. Bu sabah 6. haftayi doldurduk ve dun tekrar kontrole gittik. Azicik olan belirtilerin de tamami gitti. Dolayisiyla ultrasonda gormesem asla inanmazdim. Ne olur belirtilerin %98inin ilaclar, ruh haliniz ve bazen de normal hayatimizdan daha kisitli bir hayat (daha az hareket daha fazla ozen) nedeniyle kaynaklandigini unutmayin.
Cocuklarimizin da gercek hayatta birbirine el uzatacagi ve yardim edecegi gunleri hayal ediyorum. Tum tup bebek anne adaylari benim için birer kahramandir. Kan gormekten korkan parmagina igne batinca uf diyen insanlarin gobegine koluna kalcasina her gun igneler yiyerek ilerlediği bir sureci baska turlu tarif etmek mumkun degil cunku...
Yerleşme olabılır kuzum dinlen ve doktorun zateb gerekeni söylemişBenim galiba olmadı ya transferden sonraki 7. Günüm ve peçeteye küçücük kahve rengi geldi hemen doktoru aradım eğer kırmızıya dönerse. Corasprini bırakma mı ve estofemi günde 3 e çıkarmamı söyledi ama test yaptırayım mı diye sordum hayır erken yaptırmayın dedi allahım yaaa çok korkuyorum
Herkese selamlar, oncelikle X xnobodyx bu surecte sadece negatif degil ayni zamanda bu kadar agrili ve yasam kalitesini dusuren bir mensturasyonla da karsi karsiya kaldigin için cok uzuldum. Umarim bunlari geride birakir ve yola devam ederken daha iyi hissedersin.
Okuyabildigim kadariyla degerleri once yukselip.sonra dusen sessiz düşüklerle bogusan anne adaylari da olmus. Bu acınin kendisi hic sessiz degil. hepsinin bir mukafati olsun insallah.
Bu arada benim unvanim doktor, doktorami da tibbi bir alanda yaptim ve baskaca egitimler de aldim, ancak hekimlik yapmiyorum. Hukuk alaninda calisiyorum. Bu nedenle burada hic kimseyi etkilemek, bir baska uzman hekimin hastasi hakkindaki görüşünü etkilemek, yonlendirmek veya uygulamalarini yonlendirmek gibi bir amacım yok. Ben de hepiniz gibi bir tup bebek hastasiyim ve belki sadece literatür taramasini biraz daha iyi biliyorum. Turkce disinda bildiğim diller nedeniyle de baska yayinlari takip edebiliyorum. Tek fark bu olabilirdi. O yuzden lutfen yorumlarimi bir baska heyecanli anne adayinin yorumlari gibi gorunuz. O konusmayi okumak zorunda kaldiginiz için kendi adima uzgunum.
Bu vesileyle kendisinde belirti arayan anne adaylarina sunu soyleyeyim. Bu sabah 6. haftayi doldurduk ve dun tekrar kontrole gittik. Azicik olan belirtilerin de tamami gitti. Dolayisiyla ultrasonda gormesem asla inanmazdim. Ne olur belirtilerin %98inin ilaclar, ruh haliniz ve bazen de normal hayatimizdan daha kisitli bir hayat (daha az hareket daha fazla ozen) nedeniyle kaynaklandigini unutmayin.
Cocuklarimizin da gercek hayatta birbirine el uzatacagi ve yardim edecegi gunleri hayal ediyorum. Tum tup bebek anne adaylari benim için birer kahramandir. Kan gormekten korkan parmagina igne batinca uf diyen insanlarin gobegine koluna kalcasina her gun igneler yiyerek ilerlediği bir sureci baska turlu tarif etmek mumkun degil cunku...
Ne güzel yazmışsınız İnan’ın bende nasipte varsa olacak olana inanıyorum yeter ki Rabbim ol desin ve ylyecek ekmegi varsa her turlu gelecekler dünyaya ne olursa olsun KESK’e sureci daha sakin yaşayabilsek bunda da aldığımız hormon ilaçlarının etkisi oldukça fazla bir d daha önceki geçmiş tecrübelere arayabilirizTüp bebek annelik sürecinde anladım ki kendini çok dinliyorsun her hisse bir anlam yüklüyosun ilaçlardan ya da rahme konulan embriyoların enerjisiyle mi bilmiyorum ama herşey rağmen bu his ne kadar zor olursa olsun bir o kadar da güzelmiş...
Hatta ilaçların etkisiyle çok fazla iniş çıkışlarım oldu dün değerim artar mı umuduyla beklerken üzüntüden o an dudağımda uçuk çıktı 43 olan değer değil katlamak çok hızlı düşüş ve 10 kendime gelince hemen kızıma sarıldım sımsıkı ilk tüp bebek denemem olarak 2015 yılında geldi dünyaya ve ilk 3ayın sonuna kadar ciddi düşük riskim ve kanamaları oldu doktor hep hazırlıklı ol düşük ihtimali bu tabloya göre çok yüksek demişti ama tutundu hatta doktorum çok inatçı çok güçlü bebeğiniz var sizi bırakmadı dedi ve 4. Ayın ilk haftası düşük riskim ortadan kalkmıştı bu arada şiddetli bulantı ve kusmalardan hep hastanelerde serum alıyordum asla beslenememiştim..
Rabbim ol deyince oluyor... Demek ki o minik embriyolarımızın bu dünyada yiyecek rızkı yokmuş tevekkülü elden bırakmamak gerekir çünkü insana en iyi gelen Allaha sığınmak ve tam teslimiyet...
İnşlaah öyledir canım ya ağlamaktan helak oldumYerleşme olabılır kuzum dinlen ve doktorun zateb gerekeni söylemiş
Ne güzel yazmışsınız İnan’ın bende nasipte varsa olacak olana inanıyorum yeter ki Rabbim ol desin ve ylyecek ekmegi varsa her turlu gelecekler dünyaya ne olursa olsun KESK’e sureci daha sakin yaşayabilsek bunda da aldığımız hormon ilaçlarının etkisi oldukça fazla bir d daha önceki geçmiş tecrübelere arayabiliriz
Tüp bebek annelik sürecinde anladım ki kendini çok dinliyorsun her hisse bir anlam yüklüyosun ilaçlardan ya da rahme konulan embriyoların enerjisiyle mi bilmiyorum ama herşey rağmen bu his ne kadar zor olursa olsun bir o kadar da güzelmiş...
Hatta ilaçların etkisiyle çok fazla iniş çıkışlarım oldu dün değerim artar mı umuduyla beklerken üzüntüden o an dudağımda uçuk çıktı 43 olan değer değil katlamak çok hızlı düşüş ve 10 kendime gelince hemen kızıma sarıldım sımsıkı ilk tüp bebek denemem olarak 2015 yılında geldi dünyaya ve ilk 3ayın sonuna kadar ciddi düşük riskim ve kanamaları oldu doktor hep hazırlıklı ol düşük ihtimali bu tabloya göre çok yüksek demişti ama tutundu hatta doktorum çok inatçı çok güçlü bebeğiniz var sizi bırakmadı dedi ve 4. Ayın ilk haftası düşük riskim ortadan kalkmıştı bu arada şiddetli bulantı ve kusmalardan hep hastanelerde serum alıyordum asla beslenememiştim..
Rabbim ol deyince oluyor... Demek ki o minik embriyolarımızın bu dünyada yiyecek rızkı yokmuş tevekkülü elden bırakmamak gerekir çünkü insana en iyi gelen Allaha sığınmak ve tam teslimiyet...
Seni çok iyi anlıyorum canım, bende öyleyim en ufak şeyde korkuyorum üzülüyorum benim de lekelenmem var dünden beri onun korkusu içerisindeyim.insallah bebeklerimiz bizimledirEvet inşllah öyledir geceden beri ümitsizliğe düşmekle düşmemek arasında bocalıyorum resmen oysa olmazsa yeniden devam etmeye alıştırdım kendimi ama işte insan korkmuyor değil. Yinede karnında ki de yaşasın istiyor rabbim hepimizin önce karnını sonrada kucaklarını doldursun inşllah
Estagfurullah, insallah guzel sonuclarinizi suracikta okuyalim.Yazınıza cok duygulandım iyi ki geri döndünüz hosgeldiniz cok sevindim gerçekten donmenize sisin gibi donanımlı birimin burda olması gerçekten güzel bir ayrıntı diye düşünüyorum
Aminnn insallah canım benimEstagfurullah, insallah guzel sonuclarinizi suracikta okuyalim.
Allah kiziniza uzun saglikli bir omur versin ve elbette ona guzel kardesler de gelsin insallah. Bu surecte kendinizi biraz şımartın, etrafiniza size nasil davranilmasini istediginizi soyleyin, esiniz ya da durumunuzu bilen yakinlariniza bu konuyu konusmak istiyorum ya da istemiyorum diyebilirsiniz. Ucaklarda bir anons var ya maskeyi once kendinize sonra cocugunuza takin diye, maskeyi once kendinize takarsaniz herkes icin en iyi olani yaparsiniz. Sabriniza ve tevekkulunuze hayran kaldim.
Merhaba, bence kesinlikle test gününüzü bekleyin zaten çok az kalmış. Eğer yapmak isterseniz de idrar testi yapmayın direk kan verin kan da az dahil olsa çıkıyorBugün transferde 10.günüm 3.gün embriyosu doktorum 12.gün test yap dedi, ben dayanamayıp 8 gün idrar testi yaptım bana göre çok çok silik bir belirti varla yok orası hayali de olabilir mi bilmiyorum bugün tekrar idrar testi aldım oda bozuk çıktı 2 çizgisi de yok şansıma, sizce bugün kan testi versem çıkar mı sabrrdemiyorum
Kan testi elbette idrar testinden cok daha iyi bir sonuc verir. Eger heyecandan uyuyamayacak gibiyseniz kan verin isterseniz ama en dogru sonucun doktorunuzun belirttigi tarih oldugunu da düşünün. Gerci su da var 12. gun tam da 2 gun sonrasina geliyor, artisi da gorursunuz ama dusuk bir deger gorurseniz lutfen hekiminizle gorusmeden ilaclarinizi filan birakmayin olur mu bhcg bazen birden de yükseliyormus.Bugün transferde 10.günüm 3.gün embriyosu doktorum 12.gün test yap dedi, ben dayanamayıp 8 gün idrar testi yaptım bana göre çok çok silik bir belirti varla yok orası hayali de olabilir mi bilmiyorum bugün tekrar idrar testi aldım oda bozuk çıktı 2 çizgisi de yok şansıma, sizce bugün kan testi versem çıkar mı sabrrdemiyorum
Ikincil infertilite hala infertilitedir. Bir evladi olan anne adaylarina ikinci bebegine kavusamadi diye sanki daha az acisi olmasi gerekirmis gibi davranmak bence ciddi empati yoksunlugu demektir.Biliyo musunuz sürecin başından beri dediğiniz gibi düşünüp öyle hissederek davrandım müsaade etmedim mümkün olduğunca ama şunu görüyorum ki tüp bebek sürecinde anne olma arzularımızı anlayacak o kdr az insan var ki.... Hatta ne var ki çok üstüne düşüyorsun gibi anlamsız yersiz teselli cümleleri... Hiçbirine aldırış etmemek en güzeli...
Benim gordugum kadariyla tup bebek gebelerinde 12. hafta plesenta progesteron uretimini devralana dek hem ostrogen hem progresteronu disaridan aldigimiz icin bu dengeyi kuramamaktan dolayi da lekelenmeler cok oluyor. Bazi anne adaylarinda daha uzun suruyor ama bu lekeler bazen de hatta biraz lekeden de fazla olmasi bile mumkun. Ama riskli demiyorlar. doktorunuzun da progesteron dozunuzu arttirmasi nedeniyle bu hormon dengesizliginden olabilir sanki. Insallah bir an evvel son bulur içiniz rahat eder.Seni çok iyi anlıyorum canım, bende öyleyim en ufak şeyde korkuyorum üzülüyorum benim de lekelenmem var dünden beri onun korkusu içerisindeyim.insallah bebeklerimiz bizimledir
24 yumurta toplanmışBulantı baş dönmesi yok ben de ama karın ağrım çok var normaldir sonuçta işlem yapıldı . Ama baş dönmen belki ilaçlardandır . Endişelenme sen dr unda. Normal demiş kafanı boşalt rahat ol. Bir de çok yumurta toplananlarda daha çok ağrı oluyormuş senin kaç toplandı ?