• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım embriyoların 5 gune gelmesi bekleniyor gelenlerden parça alınıyor ve embriyoları donduruluyor sınra o parcalar genetiğe gidiyor bizim sonuc 2 haftada cıkmıs tı problemli olanlar imha ediliyor saglıklı olanı istediğin zaman transfer ettirebiliyorsunuz ayr8ca genetige gidenin tutma sansı cok daha yuksek cok sukur benım 3. Transferim genetige gittiği için tuttu
Peki genetiğe gidip sağlam çıkınca düşme ihtimali de azalıyor mu? biraz araştırdım ama kesin bir şey bulamadım

Arkdaslar idrarda beyaz tortu gordum 2 dir bugün neden olmuş olabılır 😢bilgisi olan var mı basıma ilk defa böyle bir şey geliyor cok da su içiyorum aslında X xnobodyx
Canm normal bende de vardi ictigimiz ilaclardan olabiliyo hormonlar degisiyor hani sonucta degerlerimiz yükseliyor ondan dolayi. Gebelik de de oluyo kimisi bunu bile belirti sayiyo ama sen sakin kal işe gitsin bakma su ic dinlen tamm mi 😁😘

Merhaba benimde üç gün önce yumurtalarim toplandı üç gündür giderek artan karin ağrıları mide bulantilari bas donmesi oluyor doktor adete kadar devam edeceğini söylüyor normal bir şey mis bilgisi olan var mi
Bulantı baş dönmesi yok ben de ama karın ağrım çok var normaldir sonuçta işlem yapıldı . Ama baş dönmen belki ilaçlardandır . Endişelenme sen dr unda. Normal demiş kafanı boşalt rahat ol. Bir de çok yumurta toplananlarda daha çok ağrı oluyormuş senin kaç toplandı ?

canım ben opudan sonra 10. gün adet oldum, ilk 6 gün progestan kullanmıştım, belki kullanmasam daha da erken olurdu.
Teşekkür ederim canım dönüşün için bugün başladı benim adet 😬
Ben de yerimi alayım yarın 3. Gün embriyosu transferi , 2 embriyo transfer edilecek 🙏🏻
İnşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲

selam kızlar, 14. gün değerim 782 çıktı. iyi, di mi?
Cok cok güzel bence değeriniz 🥰🧿🧿Sizde belirtiler ne zaman başladı ben belirsizlikten ölecegim sanırım Arkdaslar bana yine kızabilir ama tek bi belirtiye bile insan yasamak istiyor beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden moddan düştüm baya artık olmadığını düşünüyorum bu arada 5.gunüm bugün napalım hayırlısı artık 🤲🏻🤲🏻

Cok cok güzel bence değeriniz 🥰🧿🧿Sizde belirtiler ne zaman başladı ben belirsizlikten ölecegim sanırım Arkdaslar bana yine kızabilir ama tek bi belirtiye bile insan yasamak istiyor beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden moddan düştüm baya artık olmadığını düşünüyorum bu arada 5.gunüm bugün napalım hayırlısı artık 🤲🏻🤲🏻
Kuzum benim bak moralimizi yüksek tutmamız lazım üzülmek yok stres yok evet belirti arayacaksın aranıyor acabalar kafamızdan geçip duruyor, biz sana kızar mıyız hepimiz aynı durumdayız, sen gönlünü ferah tut olur mu ☺️☺️

Canım aynı şeyleri düşündüğüm için yazmak istedim. Bana da çatlatma iğnesi vurduklarin da dehşet bir göğüs ağrısı olmuştu. Ama şuan pozitifi gördüm göğüs ağrım var ama asla o iğneyi vurdukları gibi değil. Yani brnce gerçek gebelikte durum o şekil de olmuyor.
Evet inşllah öyledir geceden beri ümitsizliğe düşmekle düşmemek arasında bocalıyorum resmen oysa olmazsa yeniden devam etmeye alıştırdım kendimi ama işte insan korkmuyor değil. Yinede karnında ki de yaşasın istiyor rabbim hepimizin önce karnını sonrada kucaklarını doldursun inşllah 🤲🏻

Arkadaşlar bugün 11.gunum saat 10.5 ta tekrar kan vermeye gidicem i sallah güzel artar bide akşam ben hafif bir lekelenme oldu tedirgin oldum hemen hemşiremi aradım korkma bugünlerde ara ara gorebilirsin arttığını görürsen iğneni yaptır dedi
İnşaallah güzelcene artmıştır canım, sizle birlikte bizde heyecan yaşıyoruz ☺️☺️

Kuzum benim bak moralimizi yüksek tutmamız lazım üzülmek yok stres yok evet belirti arayacaksın aranıyor acabalar kafamızdan geçip duruyor, biz sana kızar mıyız hepimiz aynı durumdayız, sen gönlünü ferah tut olur mu ☺️☺️
Sağol kuzum teşekkür ediyorum biliyorum kendimi farklı seylere vermem gerek umarım başlatabilirim bunu 🙆🏼‍♀️

Sağol kuzum teşekkür ediyorum biliyorum kendimi farklı seylere vermem gerek umarım başlatabilirim bunu 🙆🏼‍♀️
Kolay değil elbette hiç değil süreci beklemek o kadar zor ki, bir an önce geçsin istiyor insan, gözümüzü açıp kapatsak zaman gelmiş olsa şahane olurdu ☺️☺️☺️

Kolay değil elbette hiç değil süreci beklemek o kadar zor ki, bir an önce geçsin istiyor insan, gözümüzü açıp kapatsak zaman gelmiş olsa şahane olurdu ☺️☺️☺️
Aynen öyle test yapacaktım eğer belirti olsaydı bayram günü 8.gun oluyor ama bu durumda vazgeçtim gününde test yapacağım testte onu tekrar yaşayıp bir de bu ilaçlarla kahrolmak istemiyorum kanı tam gününde vereceğim her şey bir anda olup bitsin

Herkese selamlar, oncelikle X xnobodyx bu surecte sadece negatif degil ayni zamanda bu kadar agrili ve yasam kalitesini dusuren bir mensturasyonla da karsi karsiya kaldigin için cok uzuldum. Umarim bunlari geride birakir ve yola devam ederken daha iyi hissedersin.

Okuyabildigim kadariyla degerleri once yukselip.sonra dusen sessiz düşüklerle bogusan anne adaylari da olmus. Bu acınin kendisi hic sessiz degil. hepsinin bir mukafati olsun insallah.

Bu arada benim unvanim doktor, ama Md degil Phd. doktorami da tibbi bir alanda yaptim ve baskaca egitimler de aldim, ancak elbette hekimlik yapmiyorum. Hukuk alaninda calisiyorum. Bu nedenle burada hic kimseyi etkilemek, bir baska uzman hekimin hastasi hakkindaki görüşünü etkilemek, yonlendirmek veya uygulamalarini yonlendirmek gibi bir amacım yok. Ben de hepiniz gibi bir tup bebek hastasiyim ve belki sadece literatür taramasini biraz daha iyi biliyorum. Turkce disinda bildiğim diller nedeniyle de baska yayinlari takip edebiliyorum. Tek fark bu olabilirdi. O yuzden lutfen yorumlarimi bir baska heyecanli anne adayinin yorumlari gibi gorunuz. O konusmayi okumak zorunda kaldiginiz için kendi adima uzgunum.

Bu vesileyle kendisinde belirti arayan anne adaylarina sunu soyleyeyim. Bu sabah 6. haftayi doldurduk ve dun tekrar kontrole gittik. Azicik olan belirtilerin de tamami gitti. Dolayisiyla ultrasonda gormesem asla inanmazdim. Ne olur belirtilerin %98inin ilaclar, ruh haliniz ve bazen de normal hayatimizdan daha kisitli bir hayat (daha az hareket daha fazla ozen) nedeniyle kaynaklandigini unutmayin.

Cocuklarimizin da gercek hayatta birbirine el uzatacagi ve yardim edecegi gunleri hayal ediyorum. Tum tup bebek anne adaylari benim için birer kahramandir. Kan gormekten korkan parmagina igne batinca uf diyen insanlarin gobegine koluna kalcasina her gun igneler yiyerek ilerlediği bir sureci baska turlu tarif etmek mumkun degil cunku...

Back