• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah 🤲🏼 kesinlikle test yapma asla farketmeden çok etkileniyo insan
Aynen ben hepsinde aynı hataya düştüm benimde amh seviyem çok düşük çünkü kist ameliyatı geçirdim canım prp den sonra havuz yaptı Bülent traşa gidiyorum burada biriktirdiler embriyoları sonrasında yapıştırma tekniği kullandılar bu sefer ve rahim kasılma serumu yaptılar bu sefer inanıyorum inşallah olacak diye hissediyorum ama ümidimi hiç yitirmedim çünkü hep bir zamanı var diye düşünüyorum bunları senin için yazmak istedim rabbim inşallah dualarımızın zamanını bekliyor ve inşallah her birimiz bu duyguyu yaşayacağız ❤️🙏😇

Kafanı dagıt ıyice, bomba gıbı basla yenı tedavıye, bende memelekte geldım, cok ıyı geldı farklı bı ortamda bulunmak ☺️insallah hayırlısıyla daha ıyı Olacak ❤️
Annemde diyo gel seni guzelve besleyeyim bi kendine gelsin vücudun 😅 tabikiiii iyi gelmez mi memeleket havası 🥰

Aynen ben hepsinde aynı hataya düştüm benimde amh seviyem çok düşük çünkü kist ameliyatı geçirdim canım prp den sonra havuz yaptı Bülent traşa gidiyorum burada biriktirdiler embriyoları sonrasında yapıştırma tekniği kullandılar bu sefer ve rahim kasılma serumu yaptılar bu sefer inanıyorum inşallah olacak diye hissediyorum ama ümidimi hiç yitirmedim çünkü hep bir zamanı var diye düşünüyorum bunları senin için yazmak istedim rabbim inşallah dualarımızın zamanını bekliyor ve inşallah her birimiz bu duyguyu yaşayacağız ❤️🙏😇
Amiinn inşallah guzel haberlerle gelirsin her daim 🤲🏼💚

Kızlar aranızda genetik tüp bebek yaptıran var mı normal tüp bebekten ne gibi bi farkı var bnm eşim 45 kromomlu 4 kez normal yolla hamile kaldım ama hep 6 ile 7 hafta arasında sonlandı genetikte bize genetik taramalı tüp bebek yapılırsa olma sansini verdiler bilgisi olan yazabilir mi

Kızlar aranızda genetik tüp bebek yaptıran var mı normal tüp bebekten ne gibi bi farkı var bnm eşim 45 kromomlu 4 kez normal yolla hamile kaldım ama hep 6 ile 7 hafta arasında sonlandı genetikte bize genetik taramalı tüp bebek yapılırsa olma sansini verdiler bilgisi olan yazabilir mi
Genetik tüp bebek duymadım canım ama sanırım esinizde sorun olduğu için döllenmiş yumurtalarınızi genetige gönderip hangisi temizse onu transfer edecekler.

Soylw düşün ben oyle yapıyorum en iyi hastane en iyi hekim adama gelmek için millet eylülde ancak randevu aliyor başarısı cok yüksek yani artik gerisi Allahim inşallah ona kalmış verir inşallah
Öyle tabiki herşey Rabbimin elinde kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin inşallah 🤲🏻

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼

Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.

ANNE
ADAYLARI
🌺

EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜ
TRANSFER
İŞLEM
SONUÇ
X xnobodyx Tek
2. Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü💔
@teolog85795. Gün
Tek Embriyo
24
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz

💔
@MERAL dlk 38033. Gün
Tek embriyo
21 Haziran
Transfer
Test
Günü
3
Temmuz

💔
@Saturnyildizi5.
Gün
Tek embriyo
1 Temmuz
Transfer
Test
Günü 12
Temmuz

💔
A Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo
23
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz
💔
@NurzfrTek
Embriyo
21
Haziran
Transfer
1
Temmuz
Test
Günü

💔
@remziye_06Tek
5.
Gün
Embriyosu
24
Haziran
Transfer
Hamile
:anneadayı::KK200:
@zumramirza5.
Gün
2
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
Hamile
:anneadayı:
:KK200:
@AlyamalisTek
5.
Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek: 💚
@White xTek
5.
Gün
Embriyosu
1
Temmuz
Transfer
Test
Günü
11
Temmuz

💔
@AhdeevefaTek
5.
Gün
Embriyosu
17
Haziran
Transfer
Hamile
@nilnecTek
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
Hamile
@Pasamabr3.
Gün
2
Embriyo
7
Temmuz
Transfer
19
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek:💚
@Siyahhhinci5.
Gün
Tek
Embriyo
10
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll093.
Gün
2
Embriyo
6
Temmuz
Transfer
18
Temmuz
Test
Günü
@Nazzzz015.
Gün
2
Embriyo
5
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü
@Bebegmgelecek5.
Gün
Tek
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
H Hayalim11 5.
Gün
Tek
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
E elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo
12
Temmuz Transfer
Test
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb5.
Gün
2
Embriyo
26
Haziran
Transfer
Hamile
@mlksnli5.
Gün
2
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
@Serensb5.
Gün
2
Embriyo
8
Temmuz
Transfer
18
Temmuz
Test
Günü
@mariaa_5.
Gün
2
Embriyo
13
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü
Beni de yazın 🥰🤗 3 embriyom var ilk denemem yarın 3.gün transferi olacak

şans dileyin lütfen bana dua edin 🙏🏻

Merhaba benimde üç gün önce yumurtalarim toplandı üç gündür giderek artan karin ağrıları mide bulantilari bas donmesi oluyor doktor adete kadar devam edeceğini söylüyor normal bir şey mis bilgisi olan var mi

Canım embriyoların 5 gune gelmesi bekleniyor gelenlerden parça alınıyor ve embriyoları donduruluyor sınra o parcalar genetiğe gidiyor bizim sonuc 2 haftada cıkmıs tı problemli olanlar imha ediliyor saglıklı olanı istediğin zaman transfer ettirebiliyorsunuz ayr8ca genetige gidenin tutma sansı cok daha yuksek cok sukur benım 3. Transferim genetige gittiği için tuttu

Off benimde hemde parca pihti seklinde geliyo o hissiyat bile cok rahatsz edici yürüyüş yapiyorm evde bide adet sokturucu masaj ne varsa dökülsün bu hep ilaclardan kalinlasan rahim duvari dimi

Hayirlisi ile eylulde yine beraberiz o zaman 🥰
Ben de varım Eylül ekim gibi insallah🥰🥰

Beni de yazın 🥰🤗 3 embriyom var ilk denemem yarın 3.gün transferi olacak

şans dileyin lütfen bana dua edin 🙏🏻
Test gününü yarin belli olunca yazin duzenlerim.bol şans diliyorum hayirli haberlerle gelin inşallah 💚

Yarin test gunu, embriyo sayisi ve günü yazin eklerim

Merhaba benimde üç gün önce yumurtalarim toplandı üç gündür giderek artan karin ağrıları mide bulantilari bas donmesi oluyor doktor adete kadar devam edeceğini söylüyor normal bir şey mis bilgisi olan var mi
Bol bol su icip dinlenmen lazm

Back