• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gordugum kadariyla tup bebek gebelerinde 12. hafta plesenta progesteron uretimini devralana dek hem ostrogen hem progresteronu disaridan aldigimiz icin bu dengeyi kuramamaktan dolayi da lekelenmeler cok oluyor. Bazi anne adaylarinda daha uzun suruyor ama bu lekeler bazen de hatta biraz lekeden de fazla olmasi bile mumkun. Ama riskli demiyorlar. doktorunuzun da progesteron dozunuzu arttirmasi nedeniyle bu hormon dengesizliginden olabilir sanki. Insallah bir an evvel son bulur içiniz rahat eder.
Canım çok sağol verdiğin bilgiler için çok güzel seyler yazmışsın inan içim rahatladı.
Doktorum da kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi.Ama işte gelde bunu bize anlat hep kötüyü düşünür oldum hayırlısıyla geçer inşallah. Lekelenmelerim şimdilik pembe ve kahvemsi gibi. Gün içerisinde proluton Depot vurulacagim

Bugün transferde 10.günüm 3.gün embriyosu doktorum 12.gün test yap dedi, ben dayanamayıp 8 gün idrar testi yaptım bana göre çok çok silik bir belirti varla yok orası hayali de olabilir mi bilmiyorum🥺 bugün tekrar idrar testi aldım oda bozuk çıktı 2 çizgisi de yok şansıma, sizce bugün kan testi versem çıkar mı sabrrdemiyorum 😏

Ikincil infertilite hala infertilitedir. Bir evladi olan anne adaylarina ikinci bebegine kavusamadi diye sanki daha az acisi olmasi gerekirmis gibi davranmak bence ciddi empati yoksunlugu demektir.

Daha doğru anlatılamazdı sanırım 💕 kalbime tercüman oldunuz. Empati de bir meziyet ne kadar acı çekmemiz le ilgili kararları verenleri ben bizzat hayatımdan uzak tutmaya çalışıyorum ya da hayatımla ilgili değerleri paylaşmaya layık görmüyorum

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için çok güzel seyler yazmışsın inan içim rahatladı.
Doktorum da kırmızı olmadığı sürece sorun yok dedi.Ama işte gelde bunu bize anlat hep kötüyü düşünür oldum hayırlısıyla geçer inşallah. Lekelenmelerim şimdilik pembe ve kahvemsi gibi. Gün içerisinde proluton Depot vurulacagim
Insallah cok iyi gelir igne lekeleriniz ve endiseniz son bulur.

Merhaba, bence kesinlikle test gününüzü bekleyin zaten çok az kalmış. Eğer yapmak isterseniz de idrar testi yapmayın direk kan verin kan da az dahil olsa çıkıyor 🙏
Pazartesiye kadar beklemeye devam o halde birde çıkmazsa umutsuzluğa kapılmak istemiyorum😏
Kan testi elbette idrar testinden cok daha iyi bir sonuc verir. Eger heyecandan uyuyamayacak gibiyseniz kan verin isterseniz ama en dogru sonucun doktorunuzun belirttigi tarih oldugunu da düşünün. Gerci su da var 12. gun tam da 2 gun sonrasina geliyor, artisi da gorursunuz ama dusuk bir deger gorurseniz lutfen hekiminizle gorusmeden ilaclarinizi filan birakmayin olur mu bhcg bazen birden de yükseliyormus.
En iyisi beklemek galiba birde düşük çıkarsa moralim bozulmasın sabretmek çok zor gerçekten 😥

Pazartesiye kadar beklemeye devam o halde birde çıkmazsa umutsuzluğa kapılmak istemiyorum😏

En iyisi beklemek galiba birde düşük çıkarsa moralim bozulmasın sabretmek çok zor gerçekten 😥
Insallah sizinledir. küçük bir ipucu, elinizde ovulasyon testi varsa ben caktirmadan onlardan yapmistim.

Kesinlikle katılıyorum canım çok az kalmış sık dişini sonra da hemen kan vermeye gidersin, buradan haberlerini bekliyoruz 🙏

Bugün transferde 10.günüm 3.gün embriyosu doktorum 12.gün test yap dedi, ben dayanamayıp 8 gün idrar testi yaptım bana göre çok çok silik bir belirti varla yok orası hayali de olabilir mi bilmiyorum🥺 bugün tekrar idrar testi aldım oda bozuk çıktı 2 çizgisi de yok şansıma, sizce bugün kan testi versem çıkar mı sabrrdemiyorum 😏

Güzel anne sakin ol inşallah bebeğin seninledir❣️ transferin tadını çıkar hepimiz biliyoruz ki zor bi süreçten geçiyoruz belki o an hormon salgılanması olmamıştır bol su içmeden yapmışsındır bi kere silik çıkmış işte ne güzel sen olacağına inan konuş bebeğinle güzel haberlerini bekliyoruz 😉😇

Cok deger verdigim iki hocanin canan karatay ve rahmetlik Ahmet Aydin'in kitabindan bir kisa bolumu suraya koyayim Omega 3 konusunda herkese bir soru isareti birakmis olayim.
Not: alintiyi ekleyemiyorum hemen ekleyecegim.

Eklentiler

• Screenshot_20210717-103155_Gallery.jpg
    Screenshot_20210717-103155_Gallery.jpg
    339,2 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar merhaba
7 temmuzda dondurulmuş Blast transferi oldum
9 yıl öncede tüp bebekle anne oldum
3 aşılama ve 5tüp bebek şimdi ikiz kızlarım var
Ve 9 yıl sonra yeniden denemeye karar verdik
9 yıl önce süreci yine buradaki arkadaşlarımla geçirmiştim :)
Yeniden tüp bebek bölümündeyim sesiz sedasız sizleri yaklaşık 15gündür takip ediyorum😊
Bu sabah bir cesaret test yaptım yorumlarsanız sevinirim daha önce hiç cesaret edemedin
Ayrıca çok şaşkınım 3 aşılama 5 tüp bebek sen anca ol. Şimdi bu şıp diye tutumu 🤷‍♀️
Sizden aldığım cesaret ile denedim 🧿
Allahım hepinizin yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize hepimize.
inanın çok iyi anlıyorum hepinizi yaşadığınız süreci Allah güç kuvvet versin

Eklentiler

• A681524F-CA96-49DE-B74F-20C549EB09A0.jpeg
    A681524F-CA96-49DE-B74F-20C549EB09A0.jpeg
    240,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar merhaba
Yeniden tüp bebek bölümündeyim sesiz sedasız sizleri yaklaşık 15gündür takip ediyorum😊
Bu sabah bir cesaret test yaptım yorumlarsanız sevinirim daha önce hiç cesaret edemedin
Ayrıca çok şaşkınım 3 aşılama 5 tüp bebek sen anca ol. Şimdi bu şıp diye tutumu 🤷‍♀️
Allahım hepinizin yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize hepimize.
Muhteşem br pozitif o :) Beklenen adet gününüzden ne kadar geçti? Kan verseniz de bir de değerinizi görüp tebrik etsek. Gebelik her zaman nasıl olursa olsun mucize değil mi, şu hikayeniz bunun en muhteşem kanıtı olmuş. Tüylerim ürperdi. Tebrik ederim...

Güzel anne sakin ol inşallah bebeğin seninledir❣️ transferin tadını çıkar hepimiz biliyoruz ki zor bi süreçten geçiyoruz belki o an hormon salgılanması olmamıştır bol su içmeden yapmışsındır bi kere silik çıkmış işte ne güzel sen olacağına inan konuş bebeğinle güzel haberlerini bekliyoruz 😉😇
Kesinlikle katılıyorum canım çok az kalmış sık dişini sonra da hemen kan vermeye gidersin, buradan haberlerini bekliyoruz 🙏
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah güzel haber verebilirim çifte bayram yaşayabiliriz 🙏🥰

Seni çok iyi anlıyorum canım, bende öyleyim en ufak şeyde korkuyorum üzülüyorum benim de lekelenmem var dünden beri onun korkusu içerisindeyim.insallah bebeklerimiz bizimledir 🙏🤲
Canım ya Allah razı olsun rabbim bebeğine kavuştursun seni inşllah benimde yerleşmedir bunlar

Kızlar merhaba
Hayırlı olsun , hemen kan testi yaptır inşallah güzel sonuçlar alırsın 🤗 kaçıncı gün yaptınız testinizi bu arada

Muhteşem br pozitif o :) Beklenen adet gününüzden ne kadar geçti? Kan verseniz de bir de değerinizi görüp tebrik etsek. Gebelik her zaman nasıl olursa olsun mucize değil mi, şu hikayeniz bunun en muhteşem kanıtı olmuş. Tüylerim ürperdi. Tebrik ederim...
Pazartesi kan vermeye gideceğim mutlaka yazarım size ben yurt dışında yaşadığım için burada hayati birşey olmayınca hafta sonu bakmazlar pazartesi mutlaka yazarım size
bugün transferin 10.günü
Adetimde 4gün geçti ama geçen transferlerde hiç bukadar ilaç kulanmamıştım
Prolutex iğne vajinal progrsteron bide yine bant var acaba diyorum bunlar sonucu etkilermi?
Cevabınız için teşekkür ederim 🙏

Pazartesi kan vermeye gideceğim mutlaka yazarım size ben yurt dışında yaşadığım için burada hayati birşey olmayınca hafta sonu bakmazlar pazartesi mutlaka yazarım size
bugün transferin 10.günü
Adetimde 4gün geçti ama geçen transferlerde hiç bukadar ilaç kulanmamıştım
Prolutex iğne vajinal progrsteron bide yine bant var acaba diyorum bunlar sonucu etkilermi?
Cevabınız için teşekkür ederim 🙏
Transfer sürecinde ya da sonrasında (genelde kısa protokolde ve taze transferde) bhcg içeren igneler verilebilir. Ama sanırım 10 gün geçmiş artık o olsaydı bile etkisi olmazdı. Bant, östrojen bandı, diğerleri de progesteron içerir bunlarda bhcg yok. Sonucunuzu etkileyemez. Doğru zamanda doğru yerde doğru tedavi olmuş :) Kavuşmuşsunuz, Clearblue ben ABD'deyken çok vardı siz ABD'de misiniz?

Transfer sürecinde ya da sonrasında (genelde kısa protokolde ve taze transferde) bhcg içeren igneler verilebilir. Ama sanırım 10 gün geçmiş artık o olsaydı bile etkisi olmazdı. Bant, östrojen bandı, diğerleri de progesteron içerir bunlarda bhcg yok. Sonucunuzu etkileyemez. Doğru zamanda doğru yerde doğru tedavi olmuş :) Kavuşmuşsunuz, Clearblue ben ABD'deyken çok vardı siz ABD'de misiniz?
Cevabınız için teşekkürler 🙏
Ben isviçredeyim
Dondurulmuş transfer olduğu için yumurta çatlama iğnesi falan olmadım.
İçimi ferahlatınız sağolun 🙏
İnsan ne kadar bu yollardan geçmiş olsa da bir teselli arıyor çok sağolun

Cevabınız için teşekkürler 🙏
Ben isviçredeyim
Dondurulmuş transfer olduğu için yumurta çatlama iğnesi falan olmadım.
İçimi ferahlatınız sağolun 🙏
İnsan ne kadar bu yollardan geçmiş olsa da bir teselli arıyor çok sağolun
Pazartesi güzel haberlerinizi göreceğiz kanda bence :) Sizi anlıyorum sizin adınıza çok mutlu oldum. Sağlıklı keyifli bir gebelik dilerim.

Back