• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar opudan kaç gün sonra adet oldunuz??
Ben pazartesi opu oldum bugün 5.gün şimdi lekelenme başladı adet mi oluyorum yani😳🤔
Benim de 5. Gün biraz önce leke geldi peceteye.Adet gelsin diye tarsual vermsiti doktor iki gün sonra bitecek sonra olmam gerekiyordu ama ben de bilemedim adet mi yoksa opudan dolayı iğne etkisi mı

Sen merak etme canım bizim dr ohss ile cok güzel bas edebiliyor takilma sen
Ahh işte doğru yerde olduğumu biliyorum❤️ Bana bugün dediki sen niye hiç soru sormuyorsun yaa o kadar detaylı ve güzel anlatıyor ki soru soracak bi nokta kalmıyor bana aslında sorularım var ama olumsuz durumlarla alakalı ama şuan olumsuzlukları dillendirmek istemiyorum 🤲🏻

İnşallah canım 😔 değerlerim güzel artmıştı aslında ama bilemedim inşallah yarın bir sorunla karşılaşmam Allahım korusun 🤲🙏
Aaaa yarınn sende gidiceksinn evett içini fetak tut canım yarın burda guzel haberlerinizi paylaşalım olurmu 🤩🤩🤩🤩 heycannlann yaa uzulme yarın işallah evlatlarımızı gorucezz🤩🥰🥰🥰🥰🥰

Aaaa yarınn sende gidiceksinn evett içini fetak tut canım yarın burda guzel haberlerinizi paylaşalım olurmu 🤩🤩🤩🤩 heycannlann yaa uzulme yarın işallah evlatlarımızı gorucezz🤩🥰🥰🥰🥰🥰
İnşallah canım ♥️ aslında yarin gitmeyecektim bayramdan sonraydı benim muayenem ama lekelenmem olunca içim hiç rahat değil bu sebeple yarın yakın bir hastaneye önce kan verip sonucunda da doktora muayene olmak istiyorum.
İnşallah güzel bir şekilde keselerimisi görürüz, dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarımla 🥰 yarın buradan yazacağım size 🙏

Benim de 5. Gün biraz önce leke geldi peceteye.Adet gelsin diye tarsual vermsiti doktor iki gün sonra bitecek sonra olmam gerekiyordu ama ben de bilemedim adet mi yoksa opudan dolayı iğne etkisi mı
Aa aynıyız valla benimde demin geldi lekelenme. Valla çözemedim bende şaşırdım araya bayram da giriyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bir sorum olacak normalde kimyasal geçirdim ben 1 kere. Adet günüm gelmeden göğüs uçlarım dokunulmayacak kadar çok acıyordu anlamıştım . Bu otvirelle iğnelerinin içinde de beta hcg hormonu var ya onu ne zaman vurulsa. Yine göğüs ucum hemen çok acımaya başlıyor . Fakat şuan hiç bir açıma yok acaba her gebelikte farklımı olur belirti biraz üzülüyorum böyle olunca tabi Allah’ın takdiri ama beta hcg hormonu her defasında aynı şekilde etkileyince insan demekki tutmadı diye düşünmeden edemiyor 😓
Canım aynı şeyleri düşündüğüm için yazmak istedim. Bana da çatlatma iğnesi vurduklarin da dehşet bir göğüs ağrısı olmuştu. Ama şuan pozitifi gördüm göğüs ağrım var ama asla o iğneyi vurdukları gibi değil. Yani brnce gerçek gebelikte durum o şekil de olmuyor.

Evet canım çok fazlaydı
Off benimde hemde parca pihti seklinde geliyo o hissiyat bile cok rahatsz edici yürüyüş yapiyorm evde bide adet sokturucu masaj ne varsa dökülsün bu hep ilaclardan kalinlasan rahim duvari dimi
Benımkıler donduruldu dün canım, transfer eylülde Allah izin verirse 🙏🏻❤️
Hayirlisi ile eylulde yine beraberiz o zaman 🥰

Off benimde hemde parca pihti seklinde geliyo o hissiyat bile cok rahatsz edici yürüyüş yapiyorm evde bide adet sokturucu masaj ne varsa dökülsün bu hep ilaclardan kalinlasan rahim duvari dimi

Hayirlisi ile eylulde yine beraberiz o zaman 🥰
İnşallahh kuzumm, adetın yogun gelmesi hep ilaclardan, benım de oyle olmustu, baya pıhtılı geldı, acabalarla bır adet gecırmıstım.. Turkıyede mı denıceksın, yoksaa yine orada mı

Mrb kızlar 3.gun 12 hucrelı embırıyo transferımın bugun 4.gunu tutunma nezamn olur brlırtıler nasıl oluyor bılgısı olanlar yazarsanız sevınırım
Bende seninle aynı durumdayım sadece aramızda 1 gün var galiba canım ilk 3 gün çok önemli dedi bana doktorum zaten tutunma oluyorsa o zman oluyor zaten tutunma diye aslında bir şey yokmuş yani embriyo gidip tutunmuyormuş rahim onu tutup sarıyormuş rahim kalınlığı bu nedenle çok önemli benim şuan kasıklarım belim ve göğüslerimde var dondurulmuş embriyoydu seninki taze mi dondurulmuş mu oldu

Bende seninle aynı durumdayım sadece aramızda 1 gün var galiba canım ilk 3 gün çok önemli dedi bana doktorum zaten tutunma oluyorsa o zman oluyor zaten tutunma diye aslında bir şey yokmuş yani embriyo gidip tutunmuyormuş rahim onu tutup sarıyormuş rahim kalınlığı bu nedenle çok önemli benim şuan kasıklarım belim ve göğüslerimde var dondurulmuş embriyoydu seninki taze mi dondurulmuş mu oldu
Benımde ılk gunden berı kasık agrım var ama ılaclardandr dıye dusunuyorum tutunmada yerlesme kanaması oluyormuş bende henuz yok benım donfutulmus embırıyo cnm senın

İnşallahh kuzumm, adetın yogun gelmesi hep ilaclardan, benım de oyle olmustu, baya pıhtılı geldı, acabalarla bır adet gecırmıstım.. Turkıyede mı denıceksın, yoksaa yine orada mı
Hic sorma pihtilar cok fazla bu denli kanamak halsizlik yapti bende :/
Yok canım ayni merkezimde deneyeceğim turkiyeye ailemi ziyarete gidicem donuste eylulde başlarız ancak cunku agustosun sonlarina kadar kalirim

Benimde dondurulmuş embriyo 2 tane koydular benim ilk 2 gün hiç bir etki yoktu 3-4 gün daha fazla göğüs ağrısı kasık ve bel ağrısı hissetim ama herkesde değişiyor arkadaşım geçen ay yaptı tuttu o hiç bir şey hissetmedi ben düşünmemeye çalışıyorum ve test günüm gelene kadar asla idrarda bakmayacağım moralin çok bozuluyor çünkü olabiliyor sonrasında bu benim 6. Denemem çünkü diğerleri hep taze transferdi inşallah rabbim ol desin ve hepimizin olsun 🙌❤️🧿🙏

Benimde dondurulmuş embriyo 2 tane koydular benim ilk 2 gün hiç bir etki yoktu 3-4 gün daha fazla göğüs ağrısı kasık ve bel ağrısı hissetim ama herkesde değişiyor arkadaşım geçen ay yaptı tuttu o hiç bir şey hissetmedi ben düşünmemeye çalışıyorum ve test günüm gelene kadar asla idrarda bakmayacağım moralin çok bozuluyor çünkü olabiliyor sonrasında bu benim 6. Denemem çünkü diğerleri hep taze transferdi inşallah rabbim ol desin ve hepimizin olsun 🙌❤️🧿🙏
Amin inşallah 🤲🏼 kesinlikle test yapma asla farketmeden çok etkileniyo insan

Hic sorma pihtilar cok fazla bu denli kanamak halsizlik yapti bende :/
Yok canım ayni merkezimde deneyeceğim turkiyeye ailemi ziyarete gidicem donuste eylulde başlarız ancak cunku agustosun sonlarina kadar kalirim
Kafanı dagıt ıyice, bomba gıbı basla yenı tedavıye, bende memelekte geldım, cok ıyı geldı farklı bı ortamda bulunmak ☺️insallah hayırlısıyla daha ıyı Olacak ❤️

Aa aynıyız valla benimde demin geldi lekelenme. Valla çözemedim bende şaşırdım araya bayram da giriyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı benim Ağustos adeti ile başlayacak transfer hazırlığı olsam da sorun değil ama şuan hiç bir şey yok gelmedi başka

Ahh işte doğru yerde olduğumu biliyorum❤️ Bana bugün dediki sen niye hiç soru sormuyorsun yaa o kadar detaylı ve güzel anlatıyor ki soru soracak bi nokta kalmıyor bana aslında sorularım var ama olumsuz durumlarla alakalı ama şuan olumsuzlukları dillendirmek istemiyorum 🤲🏻
Soylw düşün ben oyle yapıyorum en iyi hastane en iyi hekim adama gelmek için millet eylülde ancak randevu aliyor başarısı cok yüksek yani artik gerisi Allahim inşallah ona kalmış verir inşallah

Back