• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen de iyi ki varsın, bizi bizden başkası anlamaz ben onu anladım👍🏼😊 sen dert etme sağlıkla alırsın kucağına bize de dua edersin inşallah 🌸
♥️♥️ İnşallah canım çok sağol.Başından beri duam hep tek bana değil bu yolda olan herkeseydi,Allah isteyen herkesin kucağını doldursun herkes çok mutlu olsun 🤲🤲

B Bebegmgelecek canım benim de oldu kanamam. Hatta bi pazar günüydü . Kahverengiydi. Acile gittim içerde kanama yok dedi . Neyse eve geldim tuvalete gittim bi kaç damla kırmızı kan geldi hatta. Tekrar gittim acile doğru düzgün bakmadılar bile. Kan uyuşmazlığı var diye iğne yaptılar sadece. Pazartesi kendi doktoruma gittim ve içerde kanama yok progestana devam dedi. Koyu kirmizi ve parça şeklinde değilse korkma dedi ve bir haftaya kadar da sürebilir dedi. Nerdeyse 8 gün sürdü ve bitti kanama. Korkma yani olabiliyor bu tür seyler başlangıçta

B Bebegmgelecek canım benim de oldu kanamam. Hatta bi pazar günüydü . Kahverengiydi. Acile gittim içerde kanama yok dedi . Neyse eve geldim tuvalete gittim bi kaç damla kırmızı kan geldi hatta. Tekrar gittim acile doğru düzgün bakmadılar bile. Kan uyuşmazlığı var diye iğne yaptılar sadece. Pazartesi kendi doktoruma gittim ve içerde kanama yok progestana devam dedi. Koyu kirmizi ve parça şeklinde değilse korkma dedi ve bir haftaya kadar da sürebilir dedi. Nerdeyse 8 gün sürdü ve bitti kanama. Korkma yani olabiliyor bu tür seyler başlangıçta
Canım çok teşekkür ederim, inşallah benim de seninkisi gibidir, o kadar zor süreçler ki her şey bizi çok korkutuyor. Ama içimi rahatlattin çok çok sağol 🙏 bende yarın gideceğim doktora hem tekrardan kan vereceğim hem de muayene olacağım bir aksilik olmazsa. Koyu kırmızı ve parça seklinde değil, pembe şekilde peceteye geliyor hala. Akşam 22:00 de progestan fitili kullanacağım. İnşallah artmaz 🤲

Korkudan koltuktan kalkamıyorum zaten 😔 desteğin için çok teşekkür ederim inşallah kötü bir şey yoktur, yarın doktora gideceğim dua edin lütfen kötü bir şey olmasın 😔🤲
Tamam kuzum duamız seniinle mübarek Cuma’nın hürmetine yavrunu sana bağışlasın Rqbbim bufgün gitti hatta paylaşım yapmış sıpalar beni cok cok korkuttu diye yazmış pembe lekesi gelmiş ama gidip kalp seslerini duyunca rahatlamış insallah seninde oyle olacak kalbini ferah tut tatlım 🥰🥰♥️♥️🧿🧿

Tamam kuzum duamız seniinle mübarek Cuma’nın hürmetine yavrunu sana bağışlasın Rqbbim bufgün gitti hatta paylaşım yapmış sıpalar beni cok cok korkuttu diye yazmış pembe lekesi gelmiş ama gidip kalp seslerini duyunca rahatlamış insallah seninde oyle olacak kalbini ferah tut tatlım 🥰🥰♥️♥️🧿🧿
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden, buradan yazan bütün arkadaşlarım içimi ferahlatti yarın güzel bir haber veririm inşallah 🙏 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseye aratmasın 🤲♥️

Kızlar bir sorum olacak normalde kimyasal geçirdim ben 1 kere. Adet günüm gelmeden göğüs uçlarım dokunulmayacak kadar çok acıyordu anlamıştım . Bu otvirelle iğnelerinin içinde de beta hcg hormonu var ya onu ne zaman vurulsa. Yine göğüs ucum hemen çok acımaya başlıyor . Fakat şuan hiç bir açıma yok acaba her gebelikte farklımı olur belirti biraz üzülüyorum böyle olunca tabi Allah’ın takdiri ama beta hcg hormonu her defasında aynı şekilde etkileyince insan demekki tutmadı diye düşünmeden edemiyor 😓

Canım çok teşekkür ederim, inşallah benim de seninkisi gibidir, o kadar zor süreçler ki her şey bizi çok korkutuyor. Ama içimi rahatlattin çok çok sağol 🙏 bende yarın gideceğim doktora hem tekrardan kan vereceğim hem de muayene olacağım bir aksilik olmazsa. Koyu kırmızı ve parça seklinde değil, pembe şekilde peceteye geliyor hala. Akşam 22:00 de progestan fitili kullanacağım. İnşallah artmaz 🤲
İnşaallah canım. Sakin olmaya çalış tabi çok zordur ama bi an önce sabah olsun sağ salim haberlerini al bebeğinin 🙏🙏 :dua: :dua:

Back