• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
Geçen hafta lekelenmelerim olunca doktor proluton Depot yazmıştı geçen cumartesi onu vuruldum tamamen kesilmişti, ama şimdi yine başladı, normal böyle şeylerin olması 😔 pozitifi görüp lekelenmesi devam eden var mı
Grupta var mı bilmiyorum ama bi arkadaşımın oldu bi süre devam etti

Grupta var mı bilmiyorum ama bi arkadaşımın oldu bi süre devam etti
Teşekkür ederim cevabın için 😔
Zaten hormonlardan dolayı psikolojik olarak iyi değiliz bir de böyle şeyler olunca gerçekten çok kötü oluyorum, daha sabah doktoruma lekelenmem tamamen kesildi dedim, 2 saaat geçmedi başladı şok oldum 😔 yarın doktora gideceğim kızlar tekrar kan vereceğim belki muayene de olurum çok panik yapmış durumdayım

Canım yurt dışında da yaygın olarak hacamat ve sülük tedavisi uygulanıyor. Özellikle sülük tedavisi yardımcı olabiliyormuş bir araştır istersen. Ben sülük tedavisi yapacağım bu arada beklerken. Şifa ALLAH'TAN. Denemek istiyorum
Sülük korkutuyor ya beni hacamat yapilir da sülük o cesaretim yok. Cok iyi bi hemsire var hollanda da ama bana cok uzak burda varmidir bilemiyorum ama türkiyeye gelip 1 ay kalcam o sürede iyi birini bulup düşünebilirim
Tamam etiketlerim kuzum o zaman 🙈🥰🤲🏻🤲🏻
Her zaman :KK76:

Verdim, kırmızı olmadıkça sorun yok dedi.
Kırmızı değil ama ilk gördüğüm minik bir bordo pıhtı gibiydi, şimdi pembe gibi peceteye geliyor of bilmiyorum 😔 2 saat önce iğne mi yaptım, yarın da sabahdan da proluton Depot vurulacagim tekrardan
Kendini yorma kuzum dinlen arkdas var benimm ikizlere hamile onda da oldu dün ve cok üzüldü doktoruna gitti doktoru pıhtılaşma icin olan kan sualidirıcı iğneyi kesti hemen onun yetine yatmadan bir bardakta karıştırılıp içilen bir ilac vermiş kesildi senin de doktorun mutlaka müdahale edecek kuzum Rabbim bebeğini korusun

Kendini yorma kuzum dinlen arkdas var benimm ikizlere hamile onda da oldu dün ve cok üzüldü doktoruna gitti doktoru pıhtılaşma icin olan kan sualidirıcı iğneyi kesti hemen onun yetine yatmadan bir bardakta karıştırılıp içilen bir ilac vermiş kesildi senin de doktorun mutlaka müdahale edecek kuzum Rabbim bebeğini korusun
Korkudan koltuktan kalkamıyorum zaten 😔 desteğin için çok teşekkür ederim inşallah kötü bir şey yoktur, yarın doktora gideceğim dua edin lütfen kötü bir şey olmasın 😔🤲

Korkudan koltuktan kalkamıyorum zaten 😔 desteğin için çok teşekkür ederim inşallah kötü bir şey yoktur, yarın doktora gideceğim dua edin lütfen kötü bir şey olmasın 😔🤲
Gönlünü ferah tut canım yerleşmedir inşallah yarın değerin yine sağlıkla artmış olacaktır. 🤲🤲

Zaten hormonlardan dolayı psikolojik olarak iyi değiliz bir de böyle şeyler olunca gerçekten çok kötü oluyorum, daha sabah doktoruma lekelenmem tamamen kesildi dedim, 2 saaat geçmedi başladı şok oldum 😔 yarın doktora gideceğim kızlar tekrar kan vereceğim belki muayene de olurum çok panik yapmış durumdayım
Canım ne demek, kolay değil daha çok dikkat edip daha çok korkuyoruz, ama sakin olmak zorundayız kuzum, bol bol inşirah suresi oku canım, Rabbim gönlünü genişletsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnşaallah bebişin sağlıklıdır kacıncı haftadasın bılemıoum ama 6 12 hafta aralıgında bebeğin yönü değiştiginden lekelenme kanama gıbı seyler olabılıomus benı de bı arkadasım uyardı kendınde öle olmus korkma sebebı budur die

Bu arada ankara centrum da recai pabuçcu da tedavi gören var mı aranızda
Var. Bilgi almak isterseniz söyle söyleyeyim ama herkesin deneyimi hastalıgı farklı oldugu için sizi etkilemekte istemem. Benim sahsi görüşüm, korkunc bir ortam ;)) işi sadece hemşireler götürüyor. doktorla cok kısa süre görüşüyorsunuz cünkü cok cok yoğun. zamanı yok cok kişiye zaman ayırmak için hastalarına 1dk falan ayırıyor. merkez ise malesef cok kaos içinde. eğer sorununuz kadın kaynaklı ise cok güzel ileri tetkiklwri olan güncel tedavi merkezleri var..
baska konularda bilgi almak isterseniz her türlü detay ve bilgiye sahibim :)

İnşaallah bebişin sağlıklıdır kacıncı haftadasın bılemıoum ama 6 12 hafta aralıgında bebeğin yönü değiştiginden lekelenme kanama gıbı seyler olabılıomus benı de bı arkadasım uyardı kendınde öle olmus korkma sebebı budur die
Henüz doktora gitmedim araya bayram girdiği için bayramdan sonra çağırdı, ama adetime göre 4+6 görünüyor şuan.
İnşallah csnim inşallah 🤲

Kızlar merhaba,
Geçen hafta lekelenmelerim olunca doktor proluton Depot yazmıştı geçen cumartesi onu vuruldum tamamen kesilmişti, ama şimdi yine başladı, normal böyle şeylerin olması 😔 pozitifi görüp lekelenmesi devam eden var mı

Verdim, kırmızı olmadıkça sorun yok dedi.
Kırmızı değil ama ilk gördüğüm minik bir bordo pıhtı gibiydi, şimdi pembe gibi peceteye geliyor of bilmiyorum 😔 2 saat önce iğne mi yaptım, yarın da sabahdan da proluton Depot vurulacagim tekrardan

Benim 7. Gün bir danla kahve akinti vardi.
Sonra gecen cuma kahve leke camasirima kadar bulasmisti. Ertesi gun koyu kirmizi kahve karışık akinti vardi bi ara pembe oldu cumartesi pazar da kirmizi kan gelince tutmadi dedim zaten. Duphaston birakincada söküldü simdi baya kanamam var habire ped degistiriyorum.
Bende boyle oldu doye sende de negatif olacak diye bisey yok icini ferah tut ilacalrini al guzel haberler alırız inşallah

Benim 7. Gün bir danla kahve akinti vardi.
Sonra gecen cuma kahve leke camasirima kadar bulasmisti. Ertesi gun koyu kirmizi kahve karışık akinti vardi bi ara pembe oldu cumartesi pazar da kirmizi kan gelince tutmadi dedim zaten. Duphaston birakincada söküldü simdi baya kanamam var habire ped degistiriyorum.
Bende boyle oldu doye sende de negatif olacak diye bisey yok icini ferah tut ilacalrini al guzel haberler alırız inşallah
İnşallah canım 😔 değerlerim güzel artmıştı aslında ama bilemedim inşallah yarın bir sorunla karşılaşmam Allahım korusun 🤲🙏

Benim arkadaşım da tüp bebek annesi ve bu tür kanamaları çok yaşadı, şimdi 1 yaşında kızı😊 içini ferah tut hiç üzülme normaldir bunlar

Back