- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 31
Canım benim inşallahInsallah canim hersey güzel olucak ben inaniyorum ikimizin adinada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim inşallahInsallah canim hersey güzel olucak ben inaniyorum ikimizin adinada
Sen merak etme canım bizim dr ohss ile cok güzel bas edebiliyor takilma senAh evet bu redbull u dün okumuştum bi yerde hatta buraya da attım çok şaşırmıştım
valla utanıyorum artık size bir şey sormaya hersey de sorulmaz öyle değil miYa çok tatlısın sen
Sor sor nolacak, sayeyle herkes bi çok şey öğrenmiş oluyor, aklımıza gelen gelmeyen bir çok şey oluyorvalla utanıyorum artık size bir şey sormaya hersey de sorulmaz öyle değil mi
Tüp bebekte tüpler kapalı olması sıkıntı olmuyormus saha dusuk amh ile hamile kalan o kadar cok kişi var ki ben inanıyorum bir gün sende anne olacaksın en son bpyle söylediğim arkdasım suan ikizlere hamile biliyor Musun burdan sen de hamileyim diyeceksin yakındaYaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsa
Kimsenin aklına gelmeyen en ucra kösede kalan ne varsa soruyorum cevapları okurken gözlerimi kapatıyorumSor sor nolacak, sayeyle herkes bi çok şey öğrenmiş oluyor, aklımıza gelen gelmeyen bir çok şey oluyor
Ne güzel işte bizde faydalanıyoruzKimsenin aklına gelmeyen en ucra kösede kalan ne varsa soruyorum cevapları okurken gözlerimi kapatıyorum
Sevindim bpyle düşünmenizeNe güzel işte bizde faydalanıyoruz
Boşver çok erken zaten hiç gerek yok test günün 24 ünde miBugün sağlık ocağına gittim doktor tarsfer olduğumu söyledim ilaçlarımı yazdı gel seninvrtbetana bakalım dedi ama hocam derim bugun daha 4.gun çıkar mı ki dedim varsa da 3 5 çıkar dedi neyseki kan saati geçmiş nerde bende o cesaret bunca negatiften sonra
Canımm rabbım bedensel ve ruhsal acılarına şifalar versın ınsaallahHamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Tedaviye baslayanlara da bol şans diliyorum
Benim gibi negatifi görenlere de sabir ve güç diliyorum umarim ustesinden geliriz umudumuzu tazeler yeniden bu yola koyuluruz
Canımm rabbim gönlüne teslimiyet versin inşaallah şükürler olsun bir evladın varmış sağlıklı ömrü olsun inşaallahİlk 43 tü bugün düşmüş 10 a doktorum ilaçları bırak dedi
22 kuzum Allah izin verirseBoşver çok erken zaten hiç gerek yok test günün 24 ünde mi
İnşallah canim İnşallahTüp bebekte tüpler kapalı olması sıkıntı olmuyormus saha dusuk amh ile hamile kalan o kadar cok kişi var ki ben inanıyorum bir gün sende anne olacaksın en son bpyle söylediğim arkdasım suan ikizlere hamile biliyor Musun burdan sen de hamileyim diyeceksin yakında
Hahahah yavrum bu topik ne icin var ? Tabikide soracaksin. Sorun olursa ilk beni etiketle ben hor görmem seni gerci kimse gormez hepimizin aklinda sorular oluyorKimsenin aklına gelmeyen en ucra kösede kalan ne varsa soruyorum cevapları okurken gözlerimi kapatıyorum
Saol canm benim hepimize versin inşallahCanımm rabbım bedensel ve ruhsal acılarına şifalar versın ınsaallah
Transfer olalı 4 gün oldu demiştiniz 10 gün sonrası mı test günü kafam karıştı ne zaman transfer olmuştun22 kuzum Allah izin verirse
Canımm rabbım bedensel ve ruhsal acılarına şifalar versın ınsaallah
Canımm rabbim gönlüne teslimiyet versin inşaallah şükürler olsun bir evladın varmış sağlıklı ömrü olsun inşaallah
Canım yurt dışında da yaygın olarak hacamat ve sülük tedavisi uygulanıyor. Özellikle sülük tedavisi yardımcı olabiliyormuş bir araştır istersen. Ben sülük tedavisi yapacağım bu arada beklerken. Şifa ALLAH'TAN. Denemek istiyorumYaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsa
Tamam etiketlerim kuzum o zamanİnşallah canim İnşallah
Hahahah yavrum bu topik ne icin var ? Tabikide soracaksin. Sorun olursa ilk beni etiketle ben hor görmem seni gerci kimse gormez hepimizin aklinda sorular oluyor