- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
İnşallah canım inşallahCanım çok üzüldüminşallah tez zaman da kucağın dolar
![]()
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahCanım çok üzüldüminşallah tez zaman da kucağın dolar
![]()
Geçmiş olsun benimkide 32 den 12 ye düşmüştüİlk 43 tü bugün düşmüş 10 a doktorum ilaçları bırak dedi
Sende görüceksin insallah hatta kalp atisinida duyucaksin allahin iziniyleAminnnnn aminnnnnben doktora geç gideceğim bayram araya girdiği için doktor geç çağırdı bu sebeple senin ultrason görüntünü görünce çok mutlu oldum gözlerim doldu gerçekten çok sevindim
![]()
Ah kuzum Rabbim inşirah ferahlığı versin, sınavlarımız ağır Rabbim alnımızın akıyla çıkmak nasip etsinİlk 43 tü bugün düşmüş 10 a doktorum ilaçları bırak dedi
Benimde 7 folikülden 1 yumurta tek cikti 2. Gun transfer yaptılar tutmadi. Bu kez farklı ilaclarla tedavi olacak baska bi yol izleriz dedi doktor. Tatile gidip gelince on gorusme de hersey belli olur bizimdeCanım aslında başından beri topiği takip ediyorum.Ben Mayıs ayında bir negatif aldım.Sonra yumurta toplamalar başladı.Ben her ay anca 1 yumurta yapabiliyorum.Pazartesi günü opu olmuştum fakat döllenme olmadı.Bakalım bayram sırasında bir opu daha olacağım.Eğer 2 tane olursa taze transfer yapar.Olmazsa daha önceden 1 donmuş embriyom var ve bu seferkiyle belki birlikte koyar.Daha tam belli değil benim durumlar.Benim 3. denemem olacak aslında.İlki tuttu ama kalp atışı olmadığı için 9. hafta kürtaj yaptılar.İkincisi tutmadı.Şimdi bir kere daha deneyeceğiz.Rabbim bu yolda oyalanan tüm kardeşlerime yardım etsin.
Eylulde yine beraberiz inşallahEvet Eylül de diye konuştu doktorum o zaman inşallah mutlu sonuç alırız inşallah
Eylül topigi açarızbenim de ancak o zaman olur sanırım canım. Taşınma durumum var, taşınıp sakin kafayla başlarım
aynen öyle canımBenimde 7 folikülden 1 yumurta tek cikti 2. Gun transfer yaptılar tutmadi. Bu kez farklı ilaclarla tedavi olacak baska bi yol izleriz dedi doktor. Tatile gidip gelince on gorusme de hersey belli olur bizimde
Eylulde yine beraberiz inşallah
Eylül topigi açarızmayis yada haziran annesi oluruz belki kim bilir
![]()
İnşallah canım aminnnSende görüceksin insallah hatta kalp atisinida duyucaksin allahin iziniylebenim bidahaki randevum ultrason icin 26. kalp atislarini duymak icin insallah duyarim bi sorun cikmaz
![]()
Eylüle beni de yazın kızlarBenimde 7 folikülden 1 yumurta tek cikti 2. Gun transfer yaptılar tutmadi. Bu kez farklı ilaclarla tedavi olacak baska bi yol izleriz dedi doktor. Tatile gidip gelince on gorusme de hersey belli olur bizimde
![]()
Insallah canimİnşallah canım aminnno kadar heyecanlı ve sabırsızim ki zaman geçmek bilmiyor
beni bayramdan sonra çağırdı o hafta da işlerim çok yoğun olduğu için muhtelemen 31 inde gideceğim yani insallah hem kese hem kalp atışını aynı anda duyarım
senin de güzel haberlerini bekliyorum 26 sında
![]()
Canım rabbim hakkında en hayırlı bebeği versin sana sonraki tedavinde inşallah.Bak sakın ümidini kaybetme daha yaşın küçük ve emin ol bunda da vardır hayır.Benimde 7 folikülden 1 yumurta tek cikti 2. Gun transfer yaptılar tutmadi. Bu kez farklı ilaclarla tedavi olacak baska bi yol izleriz dedi doktor. Tatile gidip gelince on gorusme de hersey belli olur bizimde
![]()
Canım benim çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin. İnşallah tez vakitte hayırlı müjdeler almayı nasip etsin acını unuttursunİlk 43 tü bugün düşmüş 10 a doktorum ilaçları bırak dedi
Amin canım benim inşallah hepimizin gönlünce olsunHerşey gönlünce olsun canım bi sorun çıkmaz BİİZNİLLAHAmin inşaAllah. Aynen can keşke diyip durmayalım sonra diye
Yaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsaCanım rabbim hakkında en hayırlı bebeği versin sana sonraki tedavinde inşallah.Bak sakın ümidini kaybetme daha yaşın küçük ve emin ol bunda da vardır hayır.
Hayırlısı ile zamani gelince topik yaparizEylüle beni de yazın kızlar![]()
Ya çok tatlısın senHer seyden endişe duyuyorum ben dayanamıyorum diyorum onlar nasıl dayansınşuraya aşırı heyecanlı bir anne adayı bırakıyorum
![]()
Amin inşallah seninde inşallah bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallahCanım aslında başından beri topiği takip ediyorum.Ben Mayıs ayında bir negatif aldım.Sonra yumurta toplamalar başladı.Ben her ay anca 1 yumurta yapabiliyorum.Pazartesi günü opu olmuştum fakat döllenme olmadı.Bakalım bayram sırasında bir opu daha olacağım.Eğer 2 tane olursa taze transfer yapar.Olmazsa daha önceden 1 donmuş embriyom var ve bu seferkiyle belki birlikte koyar.Daha tam belli değil benim durumlar.Benim 3. denemem olacak aslında.İlki tuttu ama kalp atışı olmadığı için 9. hafta kürtaj yaptılar.İkincisi tutmadı.Şimdi bir kere daha deneyeceğiz.Rabbim bu yolda oyalanan tüm kardeşlerime yardım etsin.
Canım umudunu kaybetme sakın rabbim isteyen herkese nasip etsin ben çok aç denedim kullandığımız iğneler ve ilaçlar yapıyor çok normal ben 1 günde 20 tane ped kullanıyordum inanılmaz ağrımda oluyordu birde bence denedin mi bilmiyorum ama prp yaptırmayı dene bir dahaki denemende bende yumurta konusunda faydalı oldu sırf bu durum İçin İstanbul’a geliyorum Antalya’dan rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsinHamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??
Tedaviye baslayanlara da bol şans diliyorum
Benim gibi negatifi görenlere de sabir ve güç diliyorum umarim ustesinden geliriz umudumuzu tazeler yeniden bu yola koyuluruz![]()
Canım tek tüpü olupta hamile olan çoook.Amh değerinde kötü değil inan.beterin beteri var.Lütfen üzülme canım benim.Elinde değil biliyorum ama birde şöyle düşün bir daha deneyebileceksin ve inşallah o zaman tutacak.bende sana bu yazımı hatırlatacağım tamam mı :*Yaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsa![]()
Benim de test günüm 25 Temmuz. Tek embriyom transfer edildi. Kızlar globozospermi rahatsızlıgıyla uğraşan var mı onu merak ediyorumMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse.
Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin
❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
C Capanin Gururu Teyom 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
S Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
A Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
@remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
![]()
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
@Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
![]()
@Nazzzz01 5.
Gün
2
Embriyo5
Temmuz
Transfer16
Temmuz
Test
Günü
B Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Hayalim11 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
![]()
E elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferTest
Günü
24
Temmuz
![]()
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@Serensb 5.
Gün
2
Embriyo8
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
@mariaa_ 5.
Gün
2
Embriyo13
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
![]()
İnşallah. Diğer denemede konuşacağız doktorla ne gerekirse yapilacak canm.Canım umudunu kaybetme sakın rabbim isteyen herkese nasip etsin ben çok aç denedim kullandığımız iğneler ve ilaçlar yapıyor çok normal ben 1 günde 20 tane ped kullanıyordum inanılmaz ağrımda oluyordu birde bence denedin mi bilmiyorum ama prp yaptırmayı dene bir dahaki denemende bende yumurta konusunda faydalı oldu sırf bu durum İçin İstanbul’a geliyorum Antalya’dan rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin![]()
İnşallahCanım tek tüpü olupta hamile olan çoook.Amh değerinde kötü değil inan.beterin beteri var.Lütfen üzülme canım benim.Elinde değil biliyorum ama birde şöyle düşün bir daha deneyebileceksin ve inşallah o zaman tutacak.bende sana bu yazımı hatırlatacağım tamam mı :*
Ilk defa duyuyorum bilenler cvp yazar illaki. Hakkinizda hayirlisi olsunBenim de test günüm 25 Temmuz. Tek embriyom transfer edildi. Kızlar globozospermi rahatsızlıgıyla uğraşan var mı onu merak ediyorum