• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnn aminnnnn 🥰🥰🥰 ben doktora geç gideceğim bayram araya girdiği için doktor geç çağırdı bu sebeple senin ultrason görüntünü görünce çok mutlu oldum gözlerim doldu gerçekten çok sevindim 🙏🥰
Sende görüceksin insallah hatta kalp atisinida duyucaksin allahin iziniyle 😍😍 benim bidahaki randevum ultrason icin 26. kalp atislarini duymak icin insallah duyarim bi sorun cikmaz 🤲🏼🤲🏼

Canım aslında başından beri topiği takip ediyorum.Ben Mayıs ayında bir negatif aldım.Sonra yumurta toplamalar başladı.Ben her ay anca 1 yumurta yapabiliyorum.Pazartesi günü opu olmuştum fakat döllenme olmadı.Bakalım bayram sırasında bir opu daha olacağım.Eğer 2 tane olursa taze transfer yapar.Olmazsa daha önceden 1 donmuş embriyom var ve bu seferkiyle belki birlikte koyar.Daha tam belli değil benim durumlar.Benim 3. denemem olacak aslında.İlki tuttu ama kalp atışı olmadığı için 9. hafta kürtaj yaptılar.İkincisi tutmadı.Şimdi bir kere daha deneyeceğiz.Rabbim bu yolda oyalanan tüm kardeşlerime yardım etsin.
Benimde 7 folikülden 1 yumurta tek cikti 2. Gun transfer yaptılar tutmadi. Bu kez farklı ilaclarla tedavi olacak baska bi yol izleriz dedi doktor. Tatile gidip gelince on gorusme de hersey belli olur bizimde
Evet Eylül de diye konuştu doktorum o zaman inşallah mutlu sonuç alırız inşallah
Eylulde yine beraberiz inşallah 🥰
benim de ancak o zaman olur sanırım canım. Taşınma durumum var, taşınıp sakin kafayla başlarım
Eylül topigi açarız 🥰 mayis yada haziran annesi oluruz belki kim bilir 🥰🥰

Benimde 7 folikülden 1 yumurta tek cikti 2. Gun transfer yaptılar tutmadi. Bu kez farklı ilaclarla tedavi olacak baska bi yol izleriz dedi doktor. Tatile gidip gelince on gorusme de hersey belli olur bizimde

aynen öyle canım :KK200:

Sende görüceksin insallah hatta kalp atisinida duyucaksin allahin iziniyle 😍😍 benim bidahaki randevum ultrason icin 26. kalp atislarini duymak icin insallah duyarim bi sorun cikmaz 🤲🏼🤲🏼
İnşallah canım aminnn 🥰🤲🙏o kadar heyecanlı ve sabırsızim ki zaman geçmek bilmiyor 🙈 beni bayramdan sonra çağırdı o hafta da işlerim çok yoğun olduğu için muhtelemen 31 inde gideceğim yani insallah hem kese hem kalp atışını aynı anda duyarım 🥰 senin de güzel haberlerini bekliyorum 26 sında 🙈

Eylüle beni de yazın kızlar 🤭

İnşallah canım aminnn 🥰🤲🙏o kadar heyecanlı ve sabırsızim ki zaman geçmek bilmiyor 🙈 beni bayramdan sonra çağırdı o hafta da işlerim çok yoğun olduğu için muhtelemen 31 inde gideceğim yani insallah hem kese hem kalp atışını aynı anda duyarım 🥰 senin de güzel haberlerini bekliyorum 26 sında 🙈
Insallah canim 😍😍😍 hersey güzel olucak ben inaniyorum ikimizin adinada 😊😊

Canım rabbim hakkında en hayırlı bebeği versin sana sonraki tedavinde inşallah.Bak sakın ümidini kaybetme daha yaşın küçük ve emin ol bunda da vardır hayır.

Canım rabbim hakkında en hayırlı bebeği versin sana sonraki tedavinde inşallah.Bak sakın ümidini kaybetme daha yaşın küçük ve emin ol bunda da vardır hayır.
Yaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsa 😑

Canım aslında başından beri topiği takip ediyorum.Ben Mayıs ayında bir negatif aldım.Sonra yumurta toplamalar başladı.Ben her ay anca 1 yumurta yapabiliyorum.Pazartesi günü opu olmuştum fakat döllenme olmadı.Bakalım bayram sırasında bir opu daha olacağım.Eğer 2 tane olursa taze transfer yapar.Olmazsa daha önceden 1 donmuş embriyom var ve bu seferkiyle belki birlikte koyar.Daha tam belli değil benim durumlar.Benim 3. denemem olacak aslında.İlki tuttu ama kalp atışı olmadığı için 9. hafta kürtaj yaptılar.İkincisi tutmadı.Şimdi bir kere daha deneyeceğiz.Rabbim bu yolda oyalanan tüm kardeşlerime yardım etsin.
Amin inşallah seninde inşallah bu defa sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🤲🤲

Hamile olan arkadaşlar rabbim saglikla hayirlisi ile kucaginiza versin inşallah ❤ tek tek etiketleyemedim cok ağır bir adet dönemi geçiriyorum maalesef negatif kan değerim de sıfırdı. 3 gündür cok ağır sancilar cekiyorum bu normal mi negatif görenler ilk adetininiz boyle mi gecti ??

Tedaviye baslayanlara da bol şans diliyorum 💚

Benim gibi negatifi görenlere de sabir ve güç diliyorum umarim ustesinden geliriz umudumuzu tazeler yeniden bu yola koyuluruz 🤲🏼
Canım umudunu kaybetme sakın rabbim isteyen herkese nasip etsin ben çok aç denedim kullandığımız iğneler ve ilaçlar yapıyor çok normal ben 1 günde 20 tane ped kullanıyordum inanılmaz ağrımda oluyordu birde bence denedin mi bilmiyorum ama prp yaptırmayı dene bir dahaki denemende bende yumurta konusunda faydalı oldu sırf bu durum İçin İstanbul’a geliyorum Antalya’dan rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin 🙏🙌

Yaştan ziyade endometriozis var sol tupum kapali sag tupum hasarli amh 0.67 keske sadece yas olsa 😑
Canım tek tüpü olupta hamile olan çoook.Amh değerinde kötü değil inan.beterin beteri var.Lütfen üzülme canım benim.Elinde değil biliyorum ama birde şöyle düşün bir daha deneyebileceksin ve inşallah o zaman tutacak.bende sana bu yazımı hatırlatacağım tamam mı :*

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼

Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.

ANNE
ADAYLARI
🌺

EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜ
TRANSFER
İŞLEM
SONUÇ
X xnobodyx Tek
2. Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü💔
C Capanin Gururu Teyom 5. Gün
Tek Embriyo
24
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz

💔
@MERAL dlk 38033. Gün
Tek embriyo
21 Haziran
Transfer
Test
Günü
3
Temmuz

💔
S Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo
1 Temmuz
Transfer
Test
Günü 12
Temmuz

💔
A Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo
23
Haziran
Transfer
Test
günü
5
Temmuz
💔
@NurzfrTek
Embriyo
21
Haziran
Transfer
1
Temmuz
Test
Günü

💔
@remziye_06Tek
5.
Gün
Embriyosu
24
Haziran
Transfer
Hamile
:anneadayı::KK200:
@zumramirza5.
Gün
2
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
Hamile
:anneadayı:
:KK200:
@AlyamalisTek
5.
Gün
Embriyosu
2
Temmuz
Transfer
14
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek: 💚
@White xTek
5.
Gün
Embriyosu
1
Temmuz
Transfer
Test
Günü
11
Temmuz

💔
@AhdeevefaTek
5.
Gün
Embriyosu
17
Haziran
Transfer
Hamile
@nilnecTek
Embriyo
2
Temmuz
Transfer
Hamile
@Pasamabr3.
Gün
2
Embriyo
7
Temmuz
Transfer
19
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek:💚
@Siyahhhinci5.
Gün
Tek
Embriyo
10
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll093.
Gün
2
Embriyo
6
Temmuz
Transfer
18
Temmuz
Test
Günü
@Nazzzz015.
Gün
2
Embriyo
5
Temmuz
Transfer
16
Temmuz
Test
Günü
B Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
@Hayalim115.
Gün
Tek
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
E elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo
12
Temmuz Transfer
Test
Günü
24
Temmuz
@Bskrnb5.
Gün
2
Embriyo
26
Haziran
Transfer
Hamile
@mlksnli5.
Gün
2
Embriyo
30
Haziran
Transfer
Hamile
@Serensb5.
Gün
2
Embriyo
8
Temmuz
Transfer
18
Temmuz
Test
Günü
@mariaa_5.
Gün
2
Embriyo
13
Temmuz
Transfer
22
Temmuz
Test
Günü
Benim de test günüm 25 Temmuz. Tek embriyom transfer edildi. Kızlar globozospermi rahatsızlıgıyla uğraşan var mı onu merak ediyorum

Canım umudunu kaybetme sakın rabbim isteyen herkese nasip etsin ben çok aç denedim kullandığımız iğneler ve ilaçlar yapıyor çok normal ben 1 günde 20 tane ped kullanıyordum inanılmaz ağrımda oluyordu birde bence denedin mi bilmiyorum ama prp yaptırmayı dene bir dahaki denemende bende yumurta konusunda faydalı oldu sırf bu durum İçin İstanbul’a geliyorum Antalya’dan rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin 🙏🙌
İnşallah. Diğer denemede konuşacağız doktorla ne gerekirse yapilacak canm.
Canım tek tüpü olupta hamile olan çoook.Amh değerinde kötü değil inan.beterin beteri var.Lütfen üzülme canım benim.Elinde değil biliyorum ama birde şöyle düşün bir daha deneyebileceksin ve inşallah o zaman tutacak.bende sana bu yazımı hatırlatacağım tamam mı :*
İnşallah :KK60:
Benim de test günüm 25 Temmuz. Tek embriyom transfer edildi. Kızlar globozospermi rahatsızlıgıyla uğraşan var mı onu merak ediyorum
Ilk defa duyuyorum bilenler cvp yazar illaki. Hakkinizda hayirlisi olsun

Back