• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K Kapikulpu test gününmüş bugün haber varmi ? Yazdiysan da kaçırmış olabilirim
Yok kuzum yazamadım yarin esim görevden gelince gidip bakmak zorunda kaldık çünkü ben biraz baya şehre uzak oturuyorum mecburen onu beklemek zorunda kaldım bu süreç bana hayatta sabrın ne kadar acı olduğunu gösterdi inan tatlı bir şekilde meyvesini de yeriz hepimiz

Senin transfer oldu mu canım? Ben dün transfer oldum 1 saat hastanede dinlendikten sonra yola çıktım Muş'tan Diyarbakıra gidecektim baktım fazla sarsılıyorum hemen bi otele gittik kaldık gece sabah yola çıktık
Benimki yarın dondurulacak canım inşallah bir sorun yoksa tabi🤲
Hadi hayırlı olsun transferin inşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. En iyisini yapmışın otele geçmekle dikkatli ol bir kaç gün 🥰

Canım benim yarın benimkilerden haber gelecek ona göre dondurma işlemi yapılacak. Transferim de ilk adetten sonra olacak
Senin neden o kadar çok oldu ki ağrın doktora sordun mu gülüm
Normalde de agrili gecer ama bu kadar olmazdi o kadar ilac igne denge degisti tabi vücudumuzda sasiriyor artk
Yok kuzum yazamadım yarin esim görevden gelince gidip bakmak zorunda kaldık çünkü ben biraz baya şehre uzak oturuyorum mecburen onu beklemek zorunda kaldım bu süreç bana hayatta sabrın ne kadar acı olduğunu gösterdi inan tatlı bir şekilde meyvesini de yeriz hepimiz
İnşallah guzel haberlerle gelirsin canm 💚
Çok heyecanlıyım çok kalbimi durduramıyorum 12 de verdim durup durup bakıyoruz sonuç çıktı mı diye
Guzel haberlerle gel inşallah 💚

Merhaba arkadaslarr ben bugün doktora gittim proluton ignesi kullaniyorum onu vurdurmaya kan testimden bu yana tam 6 gün olddu doktora dedim lütfen US dan bakalim belki bisey görülür diye oda tabi dedii hayir daha cook erkenn simdi bisey görülmezse cok üzülürsün dedim en azindan bos kesemi deniliyor o görülür onu görsem bilee bana yeter dedimm 😂 sonra sagolsun kirmadi beni yaptii .. sonuc ikiz ama bebisler görünmedi yani söyle söyliyim göstermekde istemwdi sanki hizli hizli baktii 😂 benim gibi us yapip sadece bos kese gören oldumu ? Yani normalmi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 31
Arkdaslar bugun sağlık ocağına gitmek zorunda kaldım dönerken güneş beni mahvetti inşallah bir sıkıntı olmaz 🙅🏼‍♀️ mecburdum yarın aczane bulmak sıkıntı Çünkü
Telaşını yesinler gunesten ne olacak ki kuzu 🤭

Benimki yarın dondurulacak canım inşallah bir sorun yoksa tabi🤲
Hadi hayırlı olsun transferin inşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. En iyisini yapmışın otele geçmekle dikkatli ol bir kaç gün 🥰
Herşey gönlünce olsun canım bi sorun çıkmaz BİİZNİLLAH🤲 Amin inşaAllah. Aynen can keşke diyip durmayalım sonra diye

Senin transfer oldu mu canım? Ben dün transfer oldum 1 saat hastanede dinlendikten sonra yola çıktım Muş'tan Diyarbakıra gidecektim baktım fazla sarsılıyorum hemen bi otele gittik kaldık gece sabah yola çıktık
ben de öyle yapmıştım canım. Ama diğer gün mecburen çıktık yola

Normalde de agrili gecer ama bu kadar olmazdi o kadar ilac igne denge degisti tabi vücudumuzda sasiriyor artk

İnşallah guzel haberlerle gelirsin canm 💚

Guzel haberlerle gel inşallah 💚

12si test günmdü negatif okunca ogün hiç ilaç kullanmadım erkenden yaptırmıştım testi 3 gün sonra adet oldum
Olmadı kızlar 10 çıktı hayırlısı buymuş

Benim kanamam fazla ve pihtili rahmimi sanki bicakla kesiyorlar, kesip çekiyorlar sanki ben dun gece dedim ölüyorum kesin vücudum buz gibiydi ama terliyordum en son ilac alip uyudum gece yarisi kalktım sirilsiklamim suanda da var sancim bacaklarimi kesmisler sanki :KK43:
benimde ağrı ve pıhtım oldu canım. Sanırım ilaçlardan dolayı. Bilhassa kasık ağrım çok olmuştu. Tekrar ne zaman başlıyoruz kanki :KK60::KK60:

benimde ağrı ve pıhtım oldu canım. Sanırım ilaçlardan dolayı. Bilhassa kasık ağrım çok olmuştu. Tekrar ne zaman başlıyoruz kanki :KK60::KK60:
Türkiyeye gidicez inşallah. 9 Agustosda obur adetim o zaman da turkkyede olcam bi sonrakine kaliyo yani Eylül ayi düşünüyoruz 🤗 sen ne zaman istiyorsun 🥰

Olmadı kızlar 10 çıktı hayırlısı buymuş
Ne desek bos su an içindeki o yangini biliyorum... Rabbim sabir versin ağla içine atma atmaki toparlanabilesin biz hep yanındayız ayni yaraya sahibiz anlariz seni❤

Back