- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
- 23
Trasnverden kaç hün sonra belirtileri yaşamaya başladın canıminş cnm kasıklarımın altında biraz sancım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trasnverden kaç hün sonra belirtileri yaşamaya başladın canıminş cnm kasıklarımın altında biraz sancım var
Tatlım bence 1 gun kalmalısın hatta Bi doktordan dinledim bir Gun sonra cıkın diyordu her doktorun yogurt yıyoş tarzı farklı için daha rahat olur hemKızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim
Harikaa canımm gozunuz aydın cok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsşnCanım test yaptırdım pozitif çıktı 10 gün değerim 370
Onu rabbim bilir canımKızlar sizce embriyonun 5.güne gitmesinde ya da gitmemesinde spermin mi etkisi daha fazla yumurtaların mı
sağol kuzumm teşekkür ederim ikimizede hayırlı olsun inşÇok iyi bir değer çok sevindm valla gözün aydın kuzum
sağol cnm Allah razı olsunHadi gozun aydın tatlım cok sevindim
aminn cnm inşallahAllah razı olsun ınsaallah canımm rabbım hiçbirimizin kucagını bos bırakmasın ınsaallah
Canımm maşaallahh rabbım saglıkla katlasın degerlerını
5 cnm ama kişiden kişiye değişirTrasnverden kaç hün sonra belirtileri yaşamaya başladın canım
Bende başka ilde yaptırıyorum 1,5 saat filan ben aynî gün eve dönmeyi düşünüyorumKızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim
İnşallahh canım bu sefer daha umutluyumInsallah canim cok az kalmış heyecanli bekleyiş baslayacak ennn kalitelisinden bi cok yumosun olsun insallah
Ben de cok umutluyum neden öyleyim ki sanki 7.kez opu olacak olan ben değilim sanırım üşüttüm artikİnşallahh canım bu sefer daha umutluyum
İlk 3 gun yumurta kalitesi sonrasında sperm seçimi ve kalitesi demislerdi bana canim ne kadar doğrudur bilmem amaKızlar sizce embriyonun 5.güne gitmesinde ya da gitmemesinde spermin mi etkisi daha fazla yumurtaların mı
Insallah bizleri de tebrik edersiniz ayy ne cok istiyorum ne cok ozledimsağol kuzumm teşekkür ederim ikimizede hayırlı olsun inş
Hadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım test yaptırdım pozitif çıktı 10 gün değerim 370
Çok uzak değil canım 1 ya da 1 buçuk saat en fazla.Mesafe ne kadar canım 1.2 saatten fazla sürer se kal .doktoruna sor yolculuk sknti olurmu ne yapmam lazım de senin için hangisi en iyi olacaksa onu yap canım
İnşallah inşallah canım Rabbim kolaylıklar versinHadi bakalım alnımızın akıyla cıkalım ınsallah
Bir gun kalabilirseniz kalin
Bende ayni durumdayım seninle canim doktor 1 gun yatip oyle yola cikmami istedi hep...Sen de 1 gun dinlen bence
Tatlım bence 1 gun kalmalısın hatta Bi doktordan dinledim bir Gun sonra cıkın diyordu her doktorun yogurt yıyoş tarzı farklı için daha rahat olur hem
Çok teşekkür ederim kızlar evet doktorlar genelde sakınca yok diyor ama ben kalacak yer bulsam daha iyi sanırım. Hem içimiz de rahat ederBende başka ilde yaptırıyorum 1,5 saat filan ben aynî gün eve dönmeyi düşünüyorum
Oo 7 mi umudun var cunku, Hıc kaybetme olur muBen de cok umutluyum neden öyleyim ki sanki 7.kez opu olacak olan ben değilim sanırım üşüttüm artik
Amin canım inşallahHadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah