How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim 🤔🤔
Tatlım bence 1 gun kalmalısın hatta Bi doktordan dinledim bir Gun sonra cıkın diyordu her doktorun yogurt yıyoş tarzı farklı için daha rahat olur hem🥰🥰🥰

Kızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim 🤔🤔
Bende başka ilde yaptırıyorum 1,5 saat filan ben aynî gün eve dönmeyi düşünüyorum

Mesafe ne kadar canım 1.2 saatten fazla sürer se kal .doktoruna sor yolculuk sknti olurmu ne yapmam lazım de senin için hangisi en iyi olacaksa onu yap canım
Çok uzak değil canım 1 ya da 1 buçuk saat en fazla.
Dr gerek yok dedi yani aslında hiç bir yerde kalınması gerektiği yazmıyor da ben emin olamadım🤭

Bir gun kalabilirseniz kalin
Bende ayni durumdayım seninle canim doktor 1 gun yatip oyle yola cikmami istedi hep...Sen de 1 gun dinlen bence
Tatlım bence 1 gun kalmalısın hatta Bi doktordan dinledim bir Gun sonra cıkın diyordu her doktorun yogurt yıyoş tarzı farklı için daha rahat olur hem🥰🥰🥰
Bende başka ilde yaptırıyorum 1,5 saat filan ben aynî gün eve dönmeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim kızlar evet doktorlar genelde sakınca yok diyor ama ben kalacak yer bulsam daha iyi sanırım. Hem içimiz de rahat eder😍

Back