How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tekrar merhaba. bana haziranin 28inde yumurta toplama islemi yapilmisti. normalde 10 gun sonra adet olunuyomus ben hala olmadim bu durumu yasayan oldu mu asiri stres yaptim
Kac gun gecti yumurta toplama üzerinden ben tam 14 gun sonra oldum adet tarihinde herkesin farklı oluyor arkaslarım 5 günde oldular ama ben adet günümde oldum sizde adet gününüzü bekleyin hiç stres yapmadın gelecek zaten

Bilmiyorum ki canım bana transfer zamanındakiler olmuyor denildi. Başka rapor yaptıran varsa belki değişiktir bilemedim şimdi
Bende raporluyum da ilaç raporu 3 ay geçerli diye biliyordum. Rapora 1 ay yazmışlar aradım söyledim ama kimse bişey bilmiyor🤣 ama transfer zamanı ilaçlarımı karşılamazsa.. 😬😬🤣

tekrar merhaba. bana haziranin 28inde yumurta toplama islemi yapilmisti. normalde 10 gun sonra adet olunuyomus ben hala olmadim bu durumu yasayan oldu mu asiri stres yaptim
Tatlım stres yapma kullandığın ilacların etkisi de olabilir bu donemde cok degisiklikler oluyor bende erken oluyordum kafana takma hasta olamazsan doktor ilac veriyor zaten stres yapma

Evet kızın oldugunu biliyorum, maşallah rabbim güzel ömürler versin yavruna, insallah kardeşleri de olur, bir an ikiz olcakmıs gıbı hıssettım ❤️
Benım de pazartesi 2.opu Olcak, ilk tedaviden donmus embrıyo yoktu, yenıden basladık, ınsallah bu sefer 2 3 transferlik bişeyler cıkar. Hormon ilacları mahvetti beni, e2 yukseldı epey midem bulanıyor ne yesem, sanırım ondan, göğüslerime dokunamıyorum, yumurtalıklarım patlıcak gıbı sankı. Cidden kolay deılmıs tüp bebek 😔
Allahım bu yolda cabalayan herkesin yardımcısı olsun, tez zamanda kavusursun bızı 🙏🏻💕
Insallah canim🙏🙏 ikiz mi dedin :rolleyes: Ayyy Rabbim en iyisini bilir debakabilir miyim ki🤣🤩💕🌸 Ne gelirse saglikla gelsin insallah kabulüm 🤩🙏🙏

Canim hormon basıyorlar vücudumuza ozellikle ostrojen progestan vs gogus agrisi acisi yapiyor bende olmadi ama olabiliyor..yumurta sayın cok ise okuya yakin kasik agrisi da olabiliyor ya..rahatlarsın opudan sonra insallah🙏

transfer gününü saymazsak 5.gün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm bugüne kadar bugün 8.günüm sabah normsl 5 tllik testten yapmıştım yine 2.çizgi çıkınca öğlen kan verdim öyle öğrendim
Benimde bugün ayakta durunca kasiklarimda batma gibi ağrılar oluyor

Back