- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demistim Hadi bakalim devami da guzel gelsin ♡ Heyecan stres uykusuzluk yok bundan sonra rica ediyorum. Lutfen cok uyuyun.Kızlarr sonucum 147
Çookk sevindimm sonuna kadar güzel gider inş sağlıkla kucağına alırsın canımKızlarr sonucum 147
inşallah cnm doktorum süper bir değer pazartesi tekrarlayalım dedi inş yükselirNe demistim Hadi bakalim devami da guzel gelsin ♡ Heyecan stres uykusuzluk yok bundan sonra rica ediyorum. Lutfen cok uyuyun.
inş cnm çok teşekkür ederim hepimiz alalım inşşşşÇookk sevindimm sonuna kadar güzel gider inş sağlıkla kucağına alırsın canım
Hadi ınsalhh güzel haberler alırız kuzumAyy hadii hayırlı haberlerini bekliyoruz canımz
Çok iyi bir değer çok sevindm valla gözün aydın kuzumKızlarr sonucum 147
Hadi gozun aydın tatlım cok sevindimKızlarr sonucum 147
Allah razı olsun ınsaallah canımm rabbım hiçbirimizin kucagını bos bırakmasın ınsaallahRabbim yuzunuzu guldurdun canım işallah test gunune degerim cokca atmıs olur
Canımm maşaallahh rabbım saglıkla katlasın degerlerınıKızlarr sonucum 147
Harikaaaaa Allahim ne güzelllll Rabbim saglikli bir hamilelik nasip etsin canimmmm darisi hepimizeeeKızlarr sonucum 147
İnşllahhh canım ya bende hiç bir belirti yok transferden sonra ilk gün birşey hissetmemiz lazımmıydıHayırlı sonuclarını alırız işallah tatlım
Canım kaçıncı gün transferi ve transferden kaç gün sonra öğrendinKızlarr sonucum 147
5.gün embriyosu 8.günüm bugün cnmCanım kaçıncı gün transferi ve transferden kaç gün sonra öğrendin
Tek embriyomuydu5.gün embriyosu 8.günüm bugün cnm
Canim belirti olmuyor ilk gunler..hic olmaya da biliyor ama olursa da transferden sonra 4 5.gunler basliyor diyorlar..belirti arama simdiİnşllahhh canım ya bende hiç bir belirti yok transferden sonra ilk gün birşey hissetmemiz lazımmıydı
2Tek embriyomuydu
Kızlar değer 59.5 cıktı ayyy
Kızlar gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlarr sonucum 147
Benimki de 08.30da canım çok heyecanlıCatlak-kurabiye canım benım opu pazartesi 09.00 senın kaçta?