- 19 Kasım 2020
- 22.130
- 48.277
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tessekur ederim canım ınsalhh kucagimizada alırız çok aminin darısı tüm sonuç bekleyenlere insalhhKızlar gözünüz aydın Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Canım test yaptırdım pozitif çıktıMerhaba canım doktorun yaptır dediyse cıkar illaki içini vferah tut guzel haberini alırız işallah![]()
Canım sonucum çıktı 370Aminnn canım benim Allah razı sende hayirlisiyla dr guzelcene görürsün bebisini insRabbım isteyen herkese nasip etsin inş
![]()
Mesafe ne kadar canım 1.2 saatten fazla sürer se kal .doktoruna sor yolculuk sknti olurmu ne yapmam lazım de senin için hangisi en iyi olacaksa onu yap canımKızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim![]()
Harika sağlıkla kucağınıza alın inşCanım test yaptırdım pozitif çıktı10 gün değerim 370
![]()
Çok sevindim valla rabbim kucağına almayı nasip etsin insalhhCanım sonucum çıktı 370![]()
Amin canım insallah, Allah isteyen herkese versinnnHarika sağlıkla kucağınıza alın inş![]()
İnşallah canım inşallahÇok sevindim valla rabbim kucağına almayı nasip etsin insalhh![]()
Bir gun kalabilirseniz kalinKızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim![]()
Kuzum hayırlı olsun dilerim katlanarak artar darısı bizlere olur insallah sende bizlere dua et hamiş duaları kabul olur derler 8.gün yapma nedenin neydi lekelenme mi olmustu acaba test gününden önce yaptığınız icin soruyorum değeriniz gayet güzel sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum belirtileriniz oldu mu5.gün embriyosu 8.günüm bugün cnm
Bende ayni durumdayım seninle canim doktor 1 gun yatip oyle yola cikmami istedi hep...Sen de 1 gun dinlen benceKızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim![]()
Wawwwwww harika bir sonuc buCanım test yaptırdım pozitif çıktı10 gün değerim 370
![]()
Yaa canımWawwwwww harika bir sonuc bumasallah canim tutunmamis yapışmış seninki
![]()
darisi hepimize Allahim
![]()
Hadi bakalım alnımızın akıyla cıkalım ınsallahBenimki de 08.30da canımçok heyecanlı
![]()
InsallahhhYaa canımamin inşallah darısı sana isteyen herkese
![]()
Insallah canim cok az kalmış heyecanli bekleyiş baslayacakHadi bakalım alnımızın akıyla cıkalım ınsallah![]()
Ya canım ne güzel dilekler bunlar Allah sesini sesimizi duysun aminnnInsallahhhdarisi hepimize tum topigin başına isteyen herkese hepimize Allahim
saglikla ilerlesin kat kat katlansın degerin kucağına gelsin minik kuzum insallah
![]()
Yorma kafanı benımde 10 gunum bugun hala Bi belirttim yokİnşllahhh canım ya bende hiç bir belirti yok transferden sonra ilk gün birşey hissetmemiz lazımmıydı