• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim 🤔🤔

Kızlar peki bir şey sorcam. Şimdi ben şehir dışında yaptırıyorum çok uzak değil, yollar da kötü değil ama yinede ikilemde kaldım. Transfer zamanı 1 gün kalayım mı yoksa aynı gün içerisinde yolculuk yapıp evime mi geleyim 🤔🤔
Mesafe ne kadar canım 1.2 saatten fazla sürer se kal .doktoruna sor yolculuk sknti olurmu ne yapmam lazım de senin için hangisi en iyi olacaksa onu yap canım

Bir gun kalabilirseniz kalin

5.gün embriyosu 8.günüm bugün cnm
Kuzum hayırlı olsun dilerim katlanarak artar darısı bizlere olur insallah sende bizlere dua et hamiş duaları kabul olur derler 8.gün yapma nedenin neydi lekelenme mi olmustu acaba test gününden önce yaptığınız icin soruyorum değeriniz gayet güzel sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum belirtileriniz oldu mu

Bende ayni durumdayım seninle canim doktor 1 gun yatip oyle yola cikmami istedi hep...Sen de 1 gun dinlen bence

Back