Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Çoğunda belirti olmuyormus zaten canım yerleşme kanaması olacak mı diye çok bakiyorum
Can'ım Nasıl gidiyor test sonucun iyi çıkmış bugün. İyi bari takviye almayacaksın belirtin felan var mı bugün benim adet günüm ve adet olacağım Zaman sancım hiç olmaz ama hep midem kalkar ve çok mızmırıkçı olurum. Bugün de o durumdayım sudan nem kapar vaziyette. Başka da hiçbir şey yok. Sen de var mı bi değişiklik?

Can'ım Nasıl gidiyor test sonucun iyi çıkmış bugün. İyi bari takviye almayacaksın belirtin felan var mı bugün benim adet günüm ve adet olacağım Zaman sancım hiç olmaz ama hep midem kalkar ve çok mızmırıkçı olurum. Bugün de o durumdayım sudan nem kapar vaziyette. Başka da hiçbir şey yok. Sen de var mı bi değişiklik?
Test yaptiniz mi ?

Kizlar nasilsinz
Yarin opu var sabah 8 de dua edin lutfen iyi gecsin korkuyorum biraz..
Sonrasi nasil oluyor agri kanama fln
çok yumurta toplanırsa biraz ağrı oluyor, bitazda kanama ama zor bir işlem değil ben işlemden sonra yola çıktığım için narkoz beni kötü etkilemişti ama onun dışında korkulacak bir işlem değil cnm opudan 5 gün sonrada adet oldum

Kızlar hala estrofem kullanıyor musunuz transfer sonrası hangi ilaçlara devam ettiniz

Benimde aynen öyle oluyor cnm benim iğnenin 7 günü bugün göğüslerim de ağrıyor seninde öyle mi?
Aynen göğüslerim şis bugun kontrolum vardi cumartesi yine gidicem catlama ignesi ni vericekler pazaartesi opu olucam cok heycanliyim ve cok korkuyorum olumsuz seyler aklima gelince :KK43:

X