Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

En korktuğum opu genel anestezi olucak ama yinede çok korku var içimde inşallah herşey yolunda gider
Ben anestezi Uzm. Pazarlık yapıyordum nolur az verin uyanamazsam hadı diye sonra bi baktım odamdayim. Yok baş ağrısı yok kusma oluyor diye korkutuyorlar. Hiç biri de olmuyor. Sabah çok tatlı bi uyku olur ya öyleydi.

Hiç birşey hissedilmiyo dimi cnm
Ya sen bana güven bende ki korku kimsede yoktur. Titriyordum resmen girerken. Hatta uyandığıMDA ay çok güzel uyudum demisim. Tabi sonrasında sapittim. Hastaneyi ayağa kaldırdım kocacigimi istiyorum canım kocacim diye :) niye öyle yaptım anlamadım.

Ya sen bana güven bende ki korku kimsede yoktur. Titriyordum resmen girerken. Hatta uyandığıMDA ay çok güzel uyudum demisim. Tabi sonrasında sapittim. Hastaneyi ayağa kaldırdım kocacigimi istiyorum canım kocacim diye :) niye öyle yaptım anlamadım.
Rahatlattın beni cnm sağol :), benim kocacığım yanımda olucak işlem sırasında daha rahat olurum herhalde :)

Rahatlattın beni cnm sağol :), benim kocacığım yanımda olucak işlem sırasında daha rahat olurum herhalde :)
Benim ki yanımda değildi. :) bide çok düşkünüm kendisine o olunca bişey olmayacak saniyorum. Haa bide doktor nasılsın diye sormaya geldi yanıma acıktım dedim :) :) çorba getirdiler. Eşime de karnını iyice bi doyur demiş :)

Benim ki yanımda değildi. :) bide çok düşkünüm kendisine o olunca bişey olmayacak saniyorum. Haa bide doktor nasılsın diye sormaya geldi yanıma acıktım dedim :) :) çorba getirdiler. Eşime de karnını iyice bi doyur demiş :)
Tabi acıkır insann aç karnına gidiyosun bişey yemeden normaldir acıkmak

Can'ım sen de pazar kan testi yapacaksın ben de onu göze alamam günü gelmeden. İdrarda çıkmasa da hala umudum olur kan testine ama kanda çıkmazsa ben de üzülürüm
:) ya en iyisi beklemek salı günü eşim nöbetçi 10. Gün olmuş olur idrar testi yaparım. Benim kesin anlık olur kafama eser gider yaparım yada cesaretimi toplayaMAM beklerim

Valla biz kadınlar da ne alemiz sancımız olsa tutmadı diyoruz sancımız olmasa tutmadı diyoruz:) inşallah ikimizinde tutmuştur ya garip düşüncelerden uzaklaşalım.
kaçıncı gün şimdi

kıZlar mrb bende eylül ayında tedaviye başlıycam inş aklıma takılan bir soru var int de 35 yaşın altına tek embriyo transfer edilmesi gerekiyor diye böyle birşey var mı yani ben 28 yaşındayım ve tek yumurtalığım var iki tane koymayacaklar mı
canım evet yasal olarak öyle ama bazı doktorlar müsade edip 2 tane koyuyor konuş doktorunla

En korktuğum opu genel anestezi olucak ama yinede çok korku var içimde inşallah herşey yolunda gider
canım opu en kolay işlem ne fark ediyorsun ne canım yanıyor. bir bakmışsın bitiyor. korkma hiç. emin oldki transfer sonrası en zor kısım

kızçelerimmm merhaabba siZe bir sorum var cevaplarsınızz mutlu olurum
8. günde predictor early ile test yapıldı 15 dk sonraa çokk silik çıkmış sonra gördüm
9. gün tekrar aynı testle yapıldı biraz daha koyulaşmış tamm sevinecektim ki nette bu test bazen yanlış çıkarıyrmş diye yorumlar var kaldım öyle
gelelim bugün normal test yaptım negatif çıktı acaba o testler erken gebelik testi olduğu için mi çıkmıştır yoksa negatif midir cts kan testi artık ayyy çok konuştumm

kızçelerimmm merhaabba siZe bir sorum var cevaplarsınızz mutlu olurum
8. günde predictor early ile test yapıldı 15 dk sonraa çokk silik çıkmış sonra gördüm
9. gün tekrar aynı testle yapıldı biraz daha koyulaşmış tamm sevinecektim ki nette bu test bazen yanlış çıkarıyrmş diye yorumlar var kaldım öyle
gelelim bugün normal test yaptım negatif çıktı acaba o testler erken gebelik testi olduğu için mi çıkmıştır yoksa negatif midir cts kan testi artık ayyy çok konuştumm
Normal testin markasi ne canim, predictor da cok yanlis cikiyor. Normal testi bekle bence.

X