bu aralar herkes biyerlerde sanırım neredesiniz arkadaşlar gezgin; gözde; mutfak robtumuyum neyim ;sultan sena ;cicekli; dahaa ismini hatırlayamadığım bi çok arkadaşım
kızlar benim daha 6 gün var ama test yaptım bugün
ve negatif
üzülimmi bilmiyorum
Hayirli gunler kizlar... Giremiyorum duzgun,firsat olmuyor evimde olmadigim icin...bilmiyorumkismile
Aklim sizde ama,ne oldu ne bitti diye merak edip duruyorum...
Banayseyma canim umudunu8 yitirme yazilari biraz okudum,dua et varsa zten adet olmadign zaman tekrar edersin insallah o zaman ogrenirsin... Bazilarinda hemen gostermiyormus... Rabbim hayirli olani versin sana...Ve hepimize,,,:Saruboceq:
Bende adet olmadim henuz,arada bel agrim var ve basim donuyo bazen,yediklerim migdemide bulandiriyor bazenbilmiyorumkismile hayr olsun..Beklemedeyim...
Birsey olursa direk size yazarim zatenopuyorumnanaktan
Yeni gelen arkadaslarda aramiza hosgeldinizopuyorumnanaktan
------hoşgeldin cnm özlettin valla kendinii; evet üzülmedim vallahi fazla bekliyorum çünki negatifin doğru çıkma olasılığı düşük inş. hasta olmassam ay sonu deniyicem aynen cnm benimde başım dönüyo nadir olsadaa ......boshayallersmile arada midem bi garip vs... onun dışında bişeyim yok beklemedeyiz bi bayanın yazısını okudum kk daa biliyomusun ne kan testinde ne idrarda negatif çıkmış ama meğer hamileymiş banada eşim diyoki karnın büyüdükçe anlarız boşverdünya boş bizler iyi ollaımda bebişlerimizde keyifleri isteyince gelsinler napalım allah büyükk :Saruboceq::teselli:
Bende ozledim canim inanbilmiyorumkismile Ama iste pek denk gelemiyorum pc icinbilmiyorumkismile HAyr olsn...
Esinin dedigini esimde bana soyledi,dedi bundan sonra test falan yok,varsa zamanla cikar zaten,umut edip duruyoruz diyorkaydirigubbakcemile3 HAyr olsn ya...
Insallah vardir,o yokken ogrenmek istiyorum her yonden cok iyi oluropuyorumnanaktan
Dua edin....:Saruboceq:
hakkımızda herşeyin hayırlısı cnm en güzel duamız bu olsa gerekopuyorumnanaktan neyse sağlıklı olda gelirsin yine görüşmek dileğiyle cnm opuyorumnanaktan
hasta oldum ohaoldumsmilekafamçokkarıştı
aaaaaaaaaaaaa şok olduuummm. neyse tatlım hayırlısı bakalım yeni tarihin ne zaman?akannehir
bilmiyorumkismile
kızlar kusura bakmayın bu aralar pek giremiyorum listeylede ilgilenemiyorum kpss ye çalışıyorum kayıt filan derken zaman akıp geçiyo bu arada ecegün canım tebrik ederim listeyi şimdi yenileyeceğim inşllh sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın tatlım bende bugün regli oldum sevinçden uçuyorum kızlarrrrama hapla regli oldum bu yönden kötüyüm hayırlısı artık opuyorumnanaktan
gezgin nasılsın? nasıl gidiyor hayat? ben beklemedeyim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?